Awesome slots selection my fav. Actually real casino today. It was a regular session but a good one. I checked later and the same result was still there.
Played on Friday night and won some money. The payout screen said approved but when I checked my transaction history this morning that entire session is just missing from the records.
Asked to withdraw 150 pounds and the system split it into parts without telling me first. Had to contact support just to find out why my payment wasnt complete and when the rest would arrive.
Ultimamente i giochi sembrano meno gratificanti e ci sono troppi giri vuoti. Il prelievo è arrivato alla fine, ma aspettare così tanto è stato davvero frustrante!
Poznaj nowe kasyna online w Polsce z nowoczesnymi platformami, przejrzystymi warunkami i funkcjami bezpieczeństwa.
Information importante
Les gens ont aussi consulté
Meu saque finalmente chegou
Meu saque finalmente chegou, mas esperar tanto tempo foi realmente frustrante. ��
Поддръжката беше учтива
Поддръжката беше учтива, но отговорите не решиха проблема ми. Напоследък игрите изглеждат по-малко удовлетворяващи и има твърде много празни завъртания. ��
Останнім часом ігри здаються менш…
Останнім часом ігри здаються менш цікавими, а порожніх обертань стало надто багато. ��
Recompensele zilnice erau mai bune…
Τώρα ξοδεύω πολύ λιγότερα επειδή το…
Τώρα ξοδεύω πολύ λιγότερα επειδή το υπόλοιπο τελειώνει πολύ γρήγορα. Η ανάληψή μου έφτασε τελικά, αλλά ήταν πραγματικά απογοητευτικό να περιμένω τόσο πολύ. ��
Kotiutus saapui lopulta
Kotiutus saapui lopulta, mutta näin pitkä odotus oli todella turhauttavaa. Päivittäiset palkinnot olivat ennen parempia ja kaipaan vanhoja ilmaisetuja. ��
Recompensele zilnice erau mai bune…
Recompensele zilnice erau mai bune înainte și îmi lipsesc vechile oferte gratuite. Acum cheltuiesc mult mai puțin deoarece soldul dispare prea repede.
Izplačilo je na koncu prispelo
Izplačilo je na koncu prispelo, vendar je bilo tako dolgo čakanje res neprijetno. Igre se zadnje čase zdijo manj nagrajujoče in praznih vrtljajev je veliko preveč!
Щоденні винагороди раніше були кращими
Щоденні винагороди раніше були кращими, і мені бракує старих безкоштовних пропозицій! ��
Hry sú v poslednom čase menej zábavné a…
Hry sú v poslednom čase menej zábavné a je tu priveľa prázdnych otočení. Teraz míňam oveľa menej, pretože zostatok mizne príliš rýchlo. ��
Mi retiro finalmente llegó
Mi retiro finalmente llegó, pero esperar tanto tiempo fue realmente frustrante...
Podpora bola slušná
Podpora bola slušná, ale odpovede môj problém v skutočnosti nevyriešili. Výber peňazí nakoniec dorazil, ale také dlhé čakanie bolo naozaj frustrujúce... ��
Jeg bruker mye mindre nå fordi saldoen…
Jeg bruker mye mindre nå fordi saldoen forsvinner for raskt. Kundestøtten var høflig, men svarene løste ikke problemet mitt! ��
Kotiutus saapui lopulta
Kotiutus saapui lopulta, mutta näin pitkä odotus oli todella turhauttavaa. Pelit tuntuvat viime aikoina vähemmän palkitsevilta ja tyhjiä kierroksia on aivan liikaa...
出金は最終的に届きましたが
出金は最終的に届きましたが、ここまで長く待つのはかなりストレスでした。 残高が減るのが早すぎるので、今は利用額をかなり減らしています。 ��
Las recompensas diarias eran mejores…
Las recompensas diarias eran mejores antes y echo de menos las antiguas ofertas gratuitas. ��
Kundestøtten var høflig
Kundestøtten var høflig, men svarene løste ikke problemet mitt. Jeg bruker mye mindre nå fordi saldoen forsvinner for raskt. ��
Most sokkal kevesebbet költök
Most sokkal kevesebbet költök, mert az egyenlegem túl gyorsan elfogy. Az utóbbi időben a játékok kevésbé tűnnek jutalmazónak, és túl sok az üres pörgetés. ��
Виплата зрештою надійшла
Виплата зрештою надійшла, але таке довге очікування було справді неприємним. Тепер я витрачаю набагато менше, бо баланс зникає надто швидко. ��
Pasukan sokongan bersikap sopan
Pasukan sokongan bersikap sopan, tetapi jawapannya tidak menyelesaikan masalah saya. Ganjaran harian dahulu lebih baik dan saya merindui tawaran percuma yang lama. ��