1. Vétérinaire

Her går høj faglighed og personligt nærvær hånd i hånd. Vi møder både dyr og deres mennesker i rolige omgivelser. Vores Fear Free-tilgang sikrer en tryg oplevelse for både kæledyr og ejer.

4,2

Bien

Vi elsker at komme hos Synne s…

Vi elsker at komme hos Synne s dyreklinik. De altid så professionelle søde, og dygtige. Vores Rottweiller føler sig bestem helt trygt hos dem hvergang, selvom han normalt er kræsen med fremmede elsker han damerne derinde🙏🏽 tusinde tak for jer

27 mars 2026

Positiv (nødvendig medicinsk) behandling.

1. besøg af "ny" dyrlæge. Meget god behandling af os og (medicinsk) af vores hund - som igennem længere tid har haft problemer med medicin fra anden dyrlæge - og som kun gav vores hund yderligere problemer uden udsigt til en løsning. Allerede efter et par dage virker det til at den nye behandling hjælper. Dette håber vi fortsætter fremover.

24 octobre 2025

Gode oplevelser hver gang

Synne og Natasha er meget professionelle, ekstremt hjælpsomme, forstående, omsorgsfulde, dygtige og holder af dyrene - Det mærkes hver gang 🐕‍🦺 🐈‍⬛❣️

20 août 2024

Tak for dig.

Tak for at hjælpe vores gamle misser godt afsted på evig mussejagt!
Det var i situationen, en virkelig god, professionel, og empatisk måde du hjalp os på, tusind tak for det!
Skulle vi blive beriget med nye pelsede venner, vil jeg klart vælge dig som vores dyrlæge.

8 janvier 2024

En super dejlig oplevelse for mig og…

En super dejlig oplevelse for mig og min hund at besøge Synne for 1.gang til undersøgelse . Meget professionel og man føler sig meget velkommen.
Vil helt klar anbefale synnes dyreklinik til enhver .

21 juin 2023
Logo de Synnesdyreklinik

Réponse de Synnesdyreklinik

Mange tak Heidi, for den fine anmeldelse - den er værdsat!
Du og pelsen er altid velkommen <3
De bedste hilsner,