En smule forsinkelse, men pga. eksterne faktorer (leverandørs forsinkelse). Rigtig god service og også en fin lille kompensation for forsinkelsen. Jeg oplevede lidt problemer med at få svar ved s... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg købte d.1.5.26 strømper, og har fået en ordrebekræftelse. Ordren er ikke afsendt endnu. Har d.14.5 skrevet til kundeservice og venter på at de annullere min ordre da jeg var træt af at vente.

L'entreprise a répondu

God kundeservice ved fejl. Gode produkter man bliver afhængig af . Kasmir sokker stort hit hos mine veninder🧦🧦🧦

L'entreprise a répondu

Bestilte bukser og de kom hurtigt. De svarede ikke til beskrivelsen på hjemmesiden -eller den "hjælp"/svar jeg fik fra chat-bot. Rigtig god kommunikation med firmaet gjorde, at vu fandt dram til en me... Voir plus

1. Magasin de t-shirts

Écrit par l'entreprise

Du finder klart nok T-shirts, men også alt den andet du skal bruge til hverdag. Strømper, uldsokker, boxershorts og en masse gode tilbud, både til hende og ham.

3,8

Bien

TrustScore 4 sur 5

190 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 58 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Super handel

Super handel, hurtig levering og varen præcis som forventet, fantastisk butik

27 août 2024

Réponse de T Shirten

Det glæder os at høre Jørgen - 1.000 tak for dine 5 stjerner :-)

Hurtig levering

25 août 2024

Réponse de T Shirten

Det er skønt at du værdsætter det - Vi gør altid det vi kan få at få hurtige leveringer frem :-) - 1.000 tak for dine 5 stjerner :-)

Fin købsoplevelse.

Fin købsoplevelse.
Gennemsnitlig leveringstid.
Ribben i kanten af sokkerne ændre sig efter vask, det gør de ikke på andre bambus sokker jeg har købt andre steder fra.

5 août 2024

Réponse de T Shirten

tak for dine 4 stjerner :-)

Sikkert og nemt.

Det er anden gang jeg køber strømper her og kommer jo nok til at gøre det igen fordi det er nemt og sikkert, og jeg har fundet en model jeg godt kan lide. Men lidt lang tids forsendelse (kan ikke huske hvor længe, men længere end forventet) Og så fik jeg foreslået nogle andre strømper som jeg også købte, men som er helt hen i vejret ang størrelsen. Men sådan er det når man ikke kan prøve dem. Og det er bare strømper, så det går jo nok.

29 juillet 2024

Réponse de T Shirten

Tak for anmeldelse - vi må se om vi kan gøre det bedre :-)

Fint sted at handle

Fint sted at handle. Virkelig billige gode strømper og hurtig levering 😃

25 juillet 2024

Réponse de T Shirten

Hej Mia, tak for dine 5 stjerner :-) Dejligt du kan li strømperne :-)

Okay

Beskrivelsen på bambus sokkerne er ikke helt det der lever op i virkeligheden og okay leveringstid

31 juillet 2024

Billige

Billige, men gode produkter.

31 juillet 2024

Réponse de T Shirten

Mange tak for dine 5 stjerner - Dejligt at du finder vores produkter gode :-)

Jeg har købt t shirt

Jeg har købt t shirt, 2 af dem er totalt skæve i halsen. Men de er jo nok syet
Af små Kina børn . De er ikke100 kr. værd. Kan ikke anbefale , at handle her. Hilsen Lis

29 juillet 2024

Réponse de T Shirten

Hej Lis, det er ikke den besked vi normalt får - Kan du ikke sende email til os med dit ordrenummer, så sender vi dig straks nye t-shirts :-)

Yderst tilfreds

Har handlet her for første gang og det bliver bestemt ikke sidste gang. T shirts er bløde og lækre og super pas form

30 juin 2024

Dejlig du kan li' vores T-Shirts. :-) 1.000 tak for dine 5 stjerner til os

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet, nem bestilling og hurtig levering 🌸

28 juin 2024

Réponse de T Shirten

Dejligt at høre :-) 1.000 tak for dine 5 stjerner.

Elendig service

Elendig service. Forsøger at løbe fra deres ansvar. Bestilte en strømpe, men fik en sok.
I deres optik er det det samme.
Deres svar: du kan bare returnere varen. Problemet er bare at det koster lige så meget, som jeg har givet for varen.

15 juin 2024

Kære Eddi,

hermed vores svar, igen:
___
lør. 15. jun. 2024 kl. 13.59 skrev Eddie Sørensen
Jeg har modtaget pakken. Desværre har I leveret sokker i stedet for strømper. Der fremgår strømper af følgesedlen.
Hvad gør jeg?
Venlig hilsen Eddie Sørensen
____

Den 15. jun. 2024 kl. 14.58 skrev Kundeservice T-Shirten :

Hej Eddie

Tak for din mail - der i vores optik ikke forskel.

Såfremt du ikke ønsker varen kan du sende den retur

God weekend

Med venlig hilsen

Kundeservice
T-shirten.dk
____

Hold da op hvor elendigt at kalde en sok for en strømpe.
Det rækker kun til 1 stjerne.
Skulle jeg have omkostninger med at returnere?
Det er under lavmålet.
Slå op i den danske ordbog:

poseformet beklædningsgenstand som omslutter foden, og hvis skaft dækker fra ankelhøjde til hele benet

Mvh Eddie Sørensen
_____

Vores sidset kommentar:

Eddie:
Slå op i den danske ordbog:

Den leverende strømper svare præcist til den beskrivelse.

lack of communication.

3 stars due to lack of communication.
On 27 may I placed an order.
31 may I e-mail to kundeservice about an update.
3 june still no info about my order.
Maybe I can solve it here..

27 mai 2024

Flotte farver

Flotte farver, størrelse som lovet. Lidt tynde i stoffet. Endnu ikke vaskede, så jeg ved ikke om de krymper eller mister faconen.

29 avril 2024

Dejligt at farverne er fine :-) - tak for de 4 stjerner