1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Bij TAB Vitamins is onze missie eenvoudig: mensen elke dag helpen zich op hun best te voelen met schone, effectieve en wetenschappelijk samengestelde supplementen. We combineren hoogwaardige ingrediënten, moderne productiestandaarden en transparante communicatie om producten te creëren die jouw gezondheid en welzijn ondersteunen. Alle TAB Vitamins supplementen worden ontwikkeld en geproduceerd in onze ultramoderne, cGMP-gecertificeerde faciliteit en voldoen aan strikte Europese kwaliteitsnormen. We focussen op zuiverheid, werkzaamheid en resultaat zonder onnodige vulstoffen, kunstmatige toevoegingen of concessies. We zijn er trots op een Nederlands merk te zijn dat is gebouwd op vertrouwen, transparantie en klanttevredenheid. Als je vragen hebt, staat ons team altijd voor je klaar. Jouw welzijn staat centraal in alles wat we doen.

4,4

Excellent!

I am very happy with my supplements - higher energy and much better/uninterrupted sleep. I usually have mild side effects that I didn’t have with these products, overall I am extremely pleased and will not be switching supplements any time soon!

4 février 2026

Highly recommended

I was feeling low energy and struggling with fatigue but Magnimore was so helpful with balancing sleep quality and muscle soreness.

2 février 2026

Improved sleep!

I got the Bcomplex and the magnimore plus, in one week noticed substantial difference in the quality of my sleep, and more awareness! Really hally with the products :)
The pills are quite big, but really does the job

26 janvier 2026

Tegenwoordig zijn er zo veel…

Tegenwoordig zijn er zo veel supplementen op de markt dat ik door de bomen het bos niet meer zie, en helaas vaak met onnodige toevoegingen of te lage concentraties van vitaminen om effect te hebben. Daarentegen biedt TAB vitamins een selecte verscheidenheid aan supplementen aan met een wetenschappelijk onderbouwde samenstellingen, topmerk dus! Zeer aan te bevelen.

11 décembre 2025

From a Trial Order to My Regular Choice

I originally ordered from here just to try it out, but I don’t shop anywhere else anymore. I’ve been taking magnesium for a while, and I finally found a product that genuinely works well for me. I’ve been very happy with Magnimore, and my orders have always arrived quickly. I just wish TAB offered more products, I’d love to get my vitamin D from them as well.

10 décembre 2025

Magnimore 5⭐️

Wegens de samenstelling van de Magnimore supplementen kom ik altijd weer terug bij TAB! Wetenschappelijk onderbouwd. Zeer tevreden.

8 décembre 2025

Réponse : TAB Vitamins

Goed om te horen dat je het effect voelt! Dank u wel!

Mooie producten

Mooie producten. Uitstraling is zorgvuldig en wetenschappelijk. Hier zit veel kennis achter. Ik zou er weer voor kiezen.

Ik vind het fijn dat de magnesium in tabletvorm is. Ze zien er wit en fris uit.

5 décembre 2025

Réponse : TAB Vitamins

Dank u wel, graag tot uw dienst!

Kwaliteits opnamevormen in je magnesium

Ik gebruikte eerst van die standaard magnesium dingen maar merkte nooit echt wat. kwam er achter dat het probleem meestal zit in verkeerde opname vormen. Dus ik ben me er in gaan verdiepen (misschien iets té veel haha) het zit hem namelijk in die opname vormen. Die vormen de combinaties van malaat, tauraat, bisglycinaat en L-threonate zijn kwaliteits vormen en zit eigenlijk allemaal in Magnimore. Ik neem het zelf nu elke dag, voor het sporten en voor het slapen. En dit is letterlijk de eerste magnesium waar ik echt verschil bij voel.Meer energie overdag, sneller herstel met sport en ik slaap stukken beter.

4 décembre 2025

Réponse : TAB Vitamins

Dank u wel, leuk om te horen!

Een aanrader!

Ik ben super tevreden over de supplementen. Ik neem De B Actief en de Magnesium op dagelijkse basis. Ook de service van TAB Vitamins is erg prettig!

3 décembre 2025

Hartelijk dank!