Hade förväntat mig att de skulle vart hållbarare, upplever delen som sitter fast på nyckelringen är klen och väntar mig att de ska gå av närsom, inget att ha på hundar som busar med andra hundar. Tyck... Voir plus
Köpt flera namnbrickor till våra katter. Första leveransen var bristfällig. Fick precis en ny sändning, och nu ser kvaliteten perfekt ut. Bra material och mycket tydliga! Snyggt agerat o mkt bra ser... Voir plus
Namntaggar i 100% silikon. Våra namntaggar är hållbara, vattentäta, lätta att rengöra och färgbeständiga, vilket innebär att du och din bästa vän kan vara säkra på att denna tagg kommer att hålla genom alla utflykter. Dessutom är den tack vare sitt material helt ljudlös, med andra ord inget plingande.
Östermalmsvägen 42C, 61243, Finspång, Suède
- 010-555 86 39
- hello@taggy.se
- taggy.se
Demande des avis aux clients
A répondu à 25 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Les gens ont aussi consulté
Fin vara och snabb leverans!
Snabbt o lätt och produkt enl bild .
Gillar färgerna och att det är en tyst…
Gillar färgerna och att det är en tyst tag. Skulle gärna se en förhandsgranskning av namnet då typsnittet inte var det bästa valet för vissa bokstäver, tex A.
Otroligt bra kvalitet och ett prisvärt köp!
Enkelt att beställa,snabb leverans.En otroligt bra kvalitet på tagsen och med tydligt tryck på namn och nummer och de var långt bättre än vad jag trodde de skulle vara.Jag blev helnöjd,ett riktigt bra köp så mina varmaste rekommendationer för Taggy dogtags!😘👌
Bra namntaggar
Bra namntaggar, tydlig text. Snabb leverans! Lätt att sätta på halsbandet.
Fina hundbrickor
Fina hundbrickor. En vän till mig hittade dem online och rekommenderade dem till mig, så jag köpte två för säkerhets skull. Igår kom de och jag satte den gröna på min hund. Verkar vara bra kvalitet och välgjord. Den lyser i mörkret 🙂
Jättenöjd med silikintaggen till hunden…
Jättenöjd med silikintaggen till hunden men absolut inte till katter. Allt text borta, då katten kliat sig och då slipat bort texten. Borde vara något som ni tänkt på när ni tillverkar till katt. Jag har mailat er men inte fått någon respons. Även bifogat foto på kattens tagge.
Väldigt bra kvalité och service
Har totalt beställt två namntaggar och är väldigt nöjd med kvalitén. Första beställningen valde jag utan spårning av paketet och tyvärr tappades den bort av Postnord, men fick fantastiskt bra hjälp och blev skickat en ny namntagg utan några problem. Rekommenderar! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Nöjd med produkten men dålig service
Nöjd med produkten men dålig service. Mitt paket kom inte fram på över en vecka så jag mailade, blev utan svar ett par dagar till. Fick skriva offentligt på företagets Instagram för att få svar. Fick då mina varor men fortsatt kontakt med företaget uteblev trots att de önskade återkopplingen själva. Kommer inte köpa från taggy igen
La beställning 23/3 fick mail att det…
La beställning 23/3 fick mail att det skickades 25/3. Inte kommit något ännu försökt ringa företaget och mailat flertal gånger. Fick svar 15/4 att mitt mail hittades i skräpposten inte fått något svar sen dess skrivande dag 22/4.
Snabb hjälp och snabb leverans
Det var något knas med beställningsformuläret när jag skulle beställa men det löste sig dagen efter med hjälp av ett par mejl. Namnbrickan blev jättefin!

Réponse de Taggy.se
Snabb leverans och bra produkt
Snabb leverans och bra produkt. Uppskattar att den inte låter som en metallbricka.

Bra och hållbar
Bra och hållbar. Även lika fin när den tvättas med selen i tvättmaskinen.

Réponse de Taggy.se
Köpt flera namnbrickor till våra…
Snyggt agerat o mkt bra service