Talent Assist Recruitment heeft mij fantastisch begeleid in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Vanaf het eerste contact was de communicatie duidelijk, persoonlijk en professioneel. Ze namen... Voir plus
Talent-assist heeft mij via LinkedIn gevonden en dachten dat ik een goede kandidaat zou zijn voor een hogere functie bij een ander bedrijf. Ik ben het uiteindelijk ook geworden,dus ze hebben een goede... Voir plus
Het contact en de samenwerking met TalentAssist is erg fijn en er zijn korte lijntjes. Binnen een paar minuten kun je al een reactie verwachten van hen. Daarnaast zorgen ze voor een persoonlijke campa... Voir plus
Bij talentassist staat online recruitment centraal om jouw openstaande vacatures op een aantrekkelijke en effectieve manier te verspreiden onder de juiste doelgroep. We begrijpen dat het vinden van de ideale kandidaten cruciaal is voor het succes van je bedrijf, en daarom richten we ons op strategische platformen die perfect aansluiten bij jouw doelgroep en ideale publiek.
Sprendlingenstraat 22, 5061KN, Oisterwijk, Pays-Bas
- info@talent-assist.nl
- talent-assist.nl
Fijn werving en selectie bureau om mee samen te werken
Talent Assist levert goede kandidaten. Ze luisteren goed naar de wensen. Het contact is erg prettig. Ze maken een op maat gemaakte campagne op diverse kanalen om de juiste kandidaat te vinden. We hebben inmiddels twee vacatures via Talent Assist ingevuld en zijn erg blij met de kandidaten.
Twee goede plaatsingen in korte tijd
Twee goede plaatsingen in korte tijd, enorm aardige club met altijd prettig contact! Met korte lijntjes handelen zij het voorwerk netjes af, zodat wij alleen de toppers over de vloer kregen!