- Service d'orientation professionnelle
- Agence de consultants commerciaux et informatiques
- Cours
- Service de recherche d'emploi
- Recherche et développement de produits
- Club social
Talent Lawn - Grassroots to Greatness Networking Services & Social Network Platform to Become & Find Best Talent/ Leaders/ Entrepreneurs (Especially NextGen / Genz) Talent Lawn is Central Hub for Career services and Networking for Educational Institutions, Alumni, and Talent, Employers, Job seekers, Career Aspirers, Students, Passouts, Dropouts, Freelancers and Professionals, Early Entrepreneurs, Startups -Startups- High Paying Jobs & Opportunities showcasing success metrics, partner networks, and access to the core programme. It’s the worlds first edu and talent network supporting talent above age 12+ under parent/ teacher monitoring. Talent lawn Has Career Acceleration Programme: This is a flagship product, involving a structured mentorship. It focuses on skill enhancement, opportunity matching, hand holding to achive career goals - high paying jobs or own business or startups, innovations, internships, earn while you learn opportunities, remote, onsite, field consulting full time, part time, contract, Contract to Hire opportunities or strategic networking designed to fast-track employment or promotions. Talent Lawn has Talent Card App that functions as a digital business card or a portfolio landing page. This could allow users to create a shareable microsite that aggregates their credentials, work samples, and contact information for recruiters. Talent Lawn has Talent, Edu & Hiring Community App dedicated to community & networking of Schools, Colleges, Universities & Other talent Foundries, Employers & Talent Hunters, Experts & Alumni. It has features like : Groups, Events, Blogs , Forums, Movies, Games, Stories, Memories, Wallet, Fundings, Points, Offers, Jobs, Fundings, Gifting, Ads, Marketplace, Affiliate Program For Talent : Enroll In Talent Lawn Card Database And Showcase Your Skills. Join The Social Network & Connect With Other Talent Foundries Interact with Companies & Talent Hunters Academic Challenge & Problem Solving Consortium On-Campus & Campus Life Experience Exchange For Talent Foundries: Collaborative Academic Project Hub for Educational Institutions, Inter-University/ College Research Exchange Platform, Interact with Companies & Talent Hunters, Offer Trainings, Bootcamps, Crash Courses and more For Companies, Businesses, Talent Hunters : Find Fresh Talent (Cutting down upto 60% on Human Resources) / Experienced Talent , Find Certified Freshers/ Professionals, Interact with Talent Foundries, Offer Jobs & Contracts. Connect with Talent Lawn or make use of the Edu & Talent Community : Talent Forward Booking, Talent Pre-Procurement, Strategic Capability Development, Critical Skills Training, Talent Pipeline Reservation, Talent Reservation, Talent Pre-Booking, Anticipatory Hiring, Pipeline Staffing, Talent Futures, Upskilling for Critical Roles, Niche Skill Development, Talent Gap Intervention, Strategic Workforce Training, High-Demand Skill Bootcamp, Talent Pipelining, Strategic Workforce Development, Build-Operate-Transfer (BOT) for Talent, Managed Training Pipeline, Talent Pre-Booking Service, Critical Skills Bootcamp, Future Talent Reservation, Scarcity Skill Development Program Our Company TalentLawn is a Platform of MavensTCL, Company incorporated in India & USA in 2015 by Beena Malla who has 16+ Years of Experience into IT & Technology with Strong Connections Worldwide Commited to Encourage & Empower Talent Additional info: Talent available for Remote & Onsite Consulting, Field Engineering, We cordially invite other all insustries & sectors to make use of our services and platform, We encourage Early Entrepreneurs We aim at Women Empowerment, We promise to spend 2% of our revenue for Orphans. Our Success: Clients in 250 + Countries, 1500+ Contractors, orldwide, 10000+ Career Acceleration Programs, 50000+ Opportunity Matchings, 200+ Early ntrepreneurs Mentored, 200+ Startups & Innovators Incubated & Accelerated
1343 Ashbury Street , 28216 , Charlotte, Etats-Unis
- +13022002631/ +919059176359
- info@talentlawn.com
- talentlawn.com
Les gens ont aussi consulté
Aucun avis
Cette entreprise n'a pas encore reçu d'avis.