L'entreprise a répondu
jeg blev ringet op af en robot der hedder lisa. Det var det mest elendige gang L.O.R.T. Hold dig langt væg fra det firma. Det var så tydeligt det var en robot. Hvis de ringer til dig så bed robot... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hele processen med de unge drenge har været helt igennem professionel. De har været super dygtige at modtage og bruge de indvendinger vi har snakker om omkring design af hjemmesiden, samt kommet med... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Talento+ sætter vi dig som kunde i centrum. Vi tilpasser os altid dine behov og stræber efter at imødekomme dine ønsker. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger inden for den digitale verden, herunder hjemmesider, online markedsføring og grafisk design – alt skræddersyet til dig
Gammel Kongevej 141, 1850, Frederiksberg, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Hvis de ringer til dig så bed robotten om at synge en sang.
Jeg skriver kun dette for at andre kan holde sig væk fra dem
JEG BLEV EFTERFØLGENDE RINGET OP AF DEM OG DE AFVISER AT DE HAR STÅET BAG DETTE. DET TALER POSITIVT TIL DERES FORDEL AT DE FØLGER OP TELEFONISK, DET HAR JEG STOR RESPEKT FOR. JEG VED IKKE MED 100% SIKKERHED OM JEG ER BLEVET RINGET OP AF EN ROBOT SOM DE STÅR BAG, ELLER OM EN ANDEN PERSON/FIRMA STÅR BAG DETTE. MENS EJER VAR PÅ TELEFONEN FANDT JEG NUMMERET PÅ ROBOTTEN OG RINGEDE OP. DET VAR EN ROBOT DER SVAREDE MEN DEN OPRINGELIGE INTRODUKTION VAR DER IKKE LÆNGERE. SÅ JEG HAR LAVET EN NEUTRAL ANMELDELSE I HÅBET OM AT ANDRE LÆSER DETTE OG REAGERER SOM JEG PÅ ROBOT OPKALD SÅ BRANCHEN FÅR RYDDET OP. JEG VED IKKE OM TALENTO BRUGER ROBOTTER MEN JEG VED AT DE KENDER MIN INSTILLING TIL DET NU

Réponse : Talento-plus
Talento+ er en super kompetent samarbejdspartner. Processen har været målrettet og effektiv og den løbende dialog har været både imødekommende og produktiv. Jeg har talt med William, Elisa og Marcus, og jeg har følt mig set, mødt og hørt i mine ønsker og behov. De er professionelle og kan deres kram. Jeg er virkelig tilfreds med det endelige produkt.
Det bliver en varm anbefaling herfra!

Réponse : Talento-plus
Min oplevelse hos Talento, er fantastisk.
William som jeg har haft kontakt til , er en meget behagelig fyr, man kan mærke hvor meget han gerne vil hjælpe en, og han er 100 % , en man kan stole på , han holder sit ord , jeg er meget tilfreds
Vh jakob

Réponse : Talento-plus
Vi er et lille murerfirma som bar benyttet os af Talento. Vi nyder godt af en professionel hjemmesiden og har fået mange flere henvendelser via hjemmesiden end vi har fået før

Réponse : Talento-plus
Jeg har desværre haft en meget negativ oplevelse med Talento Plus.
Sælgeren kom på mit kontor og pressede mig til at underskrive før han gik selv jeg forsøgte at give udtryk for at jeg ville tænke over det, ellers ville jeg “gå glip af et særligt tilbud”. Jeg fik dermed ingen betænkningstid.
Kontrakten bandt mig i 96 måneder (8 år) – noget jeg først bagefter forstod konsekvensen af. Noget jeg heller ikke fik at vide under mødet var at prisen var eksklusiv Moms. Da jeg bad om at ændre aftalen til 24 måneder, fik jeg besked om, at jeg så skulle betale ekstra for de “gratis tillægsprodukter”, som ellers havde været en del af pakken (tekstforfatning og SSL-certifikat) som et forsøg på at fastholde mig i den urimelige lange aftale.
Det første udkast af hjemmesiden var ekstremt dårlig og matchede overhovedet ikke den beskrivelse og farver jeg havde ønsket. Hjemmesiden har været online, men uden den synlighed jeg var blevet forespejlet. Jeg føler mig manipuleret. Derudover trak hele processen urimeligt langt ud og gav mig ingen værdi.
Jeg kan desværre ikke anbefale andre at indgå aftaler med Talento plus (tidligere kendt som Django)

Réponse : Talento-plus
Professionelt arbejde med god forståelse for det budskab hjemmesiden skulle indeholde.
Det har været en positiv proces fra start til lancering af hjemmesiden.

Réponse : Talento-plus
Jeg er glad for mit samarbejde med Talento. Jeg har fået en flot professional hjemmeside.
Kan varmt anbefales!

Réponse : Talento-plus
Jeg har et samarbejde med Talento og min oplevelse igennem processen har selvfølgelig ikke været uden lidt udfordring, men Teamet løftede niveauet og fik os i mål.
Jeg fortsætter mit relations-samarbejde med Talento i de næste 6 år og ser frem til samarbejdet.

Réponse : Talento-plus
Jeg har været yderst tilfreds, hele vejen igennem med processen, at få lavet en god og personlig hjemmeside hos Talento.
De er professionelle og har formået at give super god sparring samt dialog hele vejen.
Elisas imødekommenhed og grafiske øje på produktet har været helt i top!

Réponse : Talento-plus
Af forskellige årsager er mit samarbejde med Talento-plus ophørt.
Denne anmeldelse vedrører et af de overordnede grunde til at samarbejdet ophørte.
Ekstrem dårlig opfølning på aftaler.
Her knap 14 dage efter ophør aftalen venter jeg stadig på den afsluttende opfølgning.

Réponse : Talento-plus
Fra start til slut var forløbet både professionelt og effektivt. De lyttede til mine behov, kom med kreative løsninger og leverede et tilfredsstillende resultat. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og kan varmt anbefale dem.

Réponse : Talento-plus
Det var et godt samarbejde og godt oplysende firma, til at få en pæn og overskuelig hjemmeside

Réponse : Talento-plus
Jeg havde en fantastisk oplevelse med at arbejde sammen med Talento Plus. Robin og teamet var utroligt professionelle og lydhøre. Det endelige produkt overgik mine forventninger. Jeg anbefaler stærkt deres tjenester til alle, der søger kvalitets webdesign og udvikling. En særlig tak til Robin for den personlige støtte gennem hele processen!

Réponse : Talento-plus
Har fået lavet en hjemmeside af talento. De har været super gode hele vejen igennem forløbet til at følge op og revidere med de ønsker man har, så man får et produkt man er tilfreds med.
Kan varmt anbefales :-)

Réponse : Talento-plus
God respons på henvendelser af mail kontakt samt kontakt på telefon når de har udført noget nyt, god dialog omkring hjemmeside. Imødekomne.
Gør det de skal.
et minus er dog deres telefon når man ringer og trykker videre i menuen, bliver man smidt af.

Réponse : Talento-plus
Samlet set var min oplevelse med Talento-plus positiv. De lavede hurtigt første udkast af min hjemmeside og var meget effektive på den front. Dog var der nogle forsinkelser i at rette til efter første udkast og gøre klar til launch, hvilket lidt trak ned på den samlede oplevelse. Ikke desto mindre tror jeg på deres potentiale.

Réponse : Talento-plus
De har været med til at udarbejde en rigtig flot hjemmeside for mig.

Réponse : Talento-plus
Godt firma, der leverer varen - er gode til at følge op og sikre at vi kommer i mål med produktet(hjemmeside). Jeg kan varmt anbefale dem.

Réponse : Talento-plus
En savoir plus sur les différents types d'avis.