Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

jeg blev ringet op af en robot der hedder lisa. Det var det mest elendige gang L.O.R.T. Hold dig langt væg fra det firma. Det var så tydeligt det var en robot. Hvis de ringer til dig så bed robot... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele processen med de unge drenge har været helt igennem professionel. De har været super dygtige at modtage og bruge de indvendinger vi har snakker om omkring design af hjemmesiden, samt kommet med... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Designer web

Écrit par l'entreprise

Hos Talento+ sætter vi dig som kunde i centrum. Vi tilpasser os altid dine behov og stræber efter at imødekomme dine ønsker. Vi tilbyder en bred vifte af løsninger inden for den digitale verden, herunder hjemmesider, online markedsføring og grafisk design – alt skræddersyet til dig

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 3 sur 5 étoiles

jeg blev ringet op af en robot

Hvis de ringer til dig så bed robotten om at synge en sang.
Jeg skriver kun dette for at andre kan holde sig væk fra dem

JEG BLEV EFTERFØLGENDE RINGET OP AF DEM OG DE AFVISER AT DE HAR STÅET BAG DETTE. DET TALER POSITIVT TIL DERES FORDEL AT DE FØLGER OP TELEFONISK, DET HAR JEG STOR RESPEKT FOR. JEG VED IKKE MED 100% SIKKERHED OM JEG ER BLEVET RINGET OP AF EN ROBOT SOM DE STÅR BAG, ELLER OM EN ANDEN PERSON/FIRMA STÅR BAG DETTE. MENS EJER VAR PÅ TELEFONEN FANDT JEG NUMMERET PÅ ROBOTTEN OG RINGEDE OP. DET VAR EN ROBOT DER SVAREDE MEN DEN OPRINGELIGE INTRODUKTION VAR DER IKKE LÆNGERE. SÅ JEG HAR LAVET EN NEUTRAL ANMELDELSE I HÅBET OM AT ANDRE LÆSER DETTE OG REAGERER SOM JEG PÅ ROBOT OPKALD SÅ BRANCHEN FÅR RYDDET OP. JEG VED IKKE OM TALENTO BRUGER ROBOTTER MEN JEG VED AT DE KENDER MIN INSTILLING TIL DET NU

11 décembre 2025

Hej

Tak for din opdaterede og nuancerede anmeldelse.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke anvender robotopkald eller automatiserede stemmer i vores kontakt med potentielle kunder. Vi kan derfor ikke genkende den beskrevne oplevelse som værende udsendt af os.

Som nævnt har vi været i direkte telefonisk dialog efterfølgende, netop for at tage din henvendelse seriøst og forsøge at afklare situationen. Vi sætter pris på, at du anerkender denne opfølgning og den respektfulde dialog, vi havde.

Det er desværre ikke usædvanligt, at tredjepartsleverandører eller andre aktører anvender automatiserede opkald, og vi kan ikke udelukke, at opkaldet stammer fra en anden afsender end os.

Vi tager dog din feedback alvorligt og er enige i, at gennemsigtighed og ordentlighed i branchen er vigtig. Skulle du eller andre have spørgsmål eller være i tvivl om et opkald, er man altid velkommen til at kontakte os direkte.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Talento+ en professionel og kompetent samarbejdspartner

Talento+ er en super kompetent samarbejdspartner. Processen har været målrettet og effektiv og den løbende dialog har været både imødekommende og produktiv. Jeg har talt med William, Elisa og Marcus, og jeg har følt mig set, mødt og hørt i mine ønsker og behov. De er professionelle og kan deres kram. Jeg er virkelig tilfreds med det endelige produkt.
Det bliver en varm anbefaling herfra!

28 octobre 2025

Réponse : Talento-plus

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord.

Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet samarbejdet som både målrettet, effektivt og professionelt – og at den løbende dialog har givet dig følelsen af at blive set og hørt i dine ønsker og behov. Det er netop det, vi stræber efter i alle vores samarbejder.

Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med hele teamet, og at det endelige resultat lever op til dine forventninger.

Tak for anbefalingen – den sætter vi stor pris på.

Trust

Min oplevelse hos Talento, er fantastisk.
William som jeg har haft kontakt til , er en meget behagelig fyr, man kan mærke hvor meget han gerne vil hjælpe en, og han er 100 % , en man kan stole på , han holder sit ord , jeg er meget tilfreds

Vh jakob

17 septembre 2025

Réponse : Talento-plus

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en fantastisk oplevelse hos Talento, og at du har følt dig godt hjulpet og tryg i samarbejdet. Tillid og ordentlighed er noget, vi vægter meget højt, så det betyder meget for os, at det er sådan, du har oplevet kontakten.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er et lille murerfirma som bar…

Vi er et lille murerfirma som bar benyttet os af Talento. Vi nyder godt af en professionel hjemmesiden og har fået mange flere henvendelser via hjemmesiden end vi har fået før

16 septembre 2025

Réponse : Talento-plus

Tusind tak for jeres anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at I som murerfirma har fået glæde af en professionel hjemmeside – og ikke mindst, at den har resulteret i flere henvendelser end tidligere. Det er præcis den effekt, vi arbejder målrettet for at skabe.

Tak fordi I valgte Talento og tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har desværre haft en meget negativ…

Jeg har desværre haft en meget negativ oplevelse med Talento Plus.

Sælgeren kom på mit kontor og pressede mig til at underskrive før han gik selv jeg forsøgte at give udtryk for at jeg ville tænke over det, ellers ville jeg “gå glip af et særligt tilbud”. Jeg fik dermed ingen betænkningstid.

Kontrakten bandt mig i 96 måneder (8 år) – noget jeg først bagefter forstod konsekvensen af. Noget jeg heller ikke fik at vide under mødet var at prisen var eksklusiv Moms. Da jeg bad om at ændre aftalen til 24 måneder, fik jeg besked om, at jeg så skulle betale ekstra for de “gratis tillægsprodukter”, som ellers havde været en del af pakken (tekstforfatning og SSL-certifikat) som et forsøg på at fastholde mig i den urimelige lange aftale.

Det første udkast af hjemmesiden var ekstremt dårlig og matchede overhovedet ikke den beskrivelse og farver jeg havde ønsket. Hjemmesiden har været online, men uden den synlighed jeg var blevet forespejlet. Jeg føler mig manipuleret. Derudover trak hele processen urimeligt langt ud og gav mig ingen værdi.

Jeg kan desværre ikke anbefale andre at indgå aftaler med Talento plus (tidligere kendt som Django)

10 septembre 2024

Hej

Tak for din anmeldelse. Det er naturligvis ærgerligt at læse, at du har haft en negativ oplevelse, og vi tager din feedback alvorligt.

Vi vil gerne præcisere, at alle vores aftaler gennemgås mundtligt på mødet og efterfølgende fremsendes skriftligt, så kunden har mulighed for at gennemlæse vilkår, herunder bindingsperiode, pris og momsforhold, før der arbejdes videre. Der underskrives ikke aftaler uden kundens accept, og vi opfordrer altid til at stille spørgsmål, hvis noget er uklart.

Vores løsninger består af forskellige pakker og bindingsperioder, hvor prisen – som ved mange erhvervsaftaler – er angivet ekskl. moms. Eventuelle tillægsydelser er prissat særskilt, hvis aftalens vilkår ændres, hvilket altid fremgår af kontrakten.

I forhold til hjemmesiden arbejder vi iterativt med udkast og feedback, og synlighed afhænger af flere faktorer, herunder marked, branche og valg af markedsføringstiltag. Vi kan desværre ikke genkende, at der skulle være givet garantier for specifikke resultater uden for aftalens rammer.

Vi har undervejs forsøgt at finde løsninger og imødekomme dialog, men beklager, hvis forventningerne ikke er blevet afstemt tilfredsstillende.

Vi står fortsat til rådighed for en saglig dialog, hvis der ønskes yderligere afklaring.

Talento

Vi fandt en god løsning og I er fair.

8 avril 2025

Tak for tilbagemeldingen.

Vi er glade for, at vi fandt en god løsning sammen, og at du oplever processen som fair. Vi sætter pris på dialogen og ønsker dig alt det bedste fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Professionelt arbejde med god…

Professionelt arbejde med god forståelse for det budskab hjemmesiden skulle indeholde.
Det har været en positiv proces fra start til lancering af hjemmesiden.

14 mars 2025

Réponse : Talento-plus

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet processen som positiv fra start til lancering, og at hjemmesiden rammer det ønskede budskab. Det er netop den helhed, vi arbejder for i vores samarbejder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er glad for mit samarbejde med…

Jeg er glad for mit samarbejde med Talento. Jeg har fået en flot professional hjemmeside.
Kan varmt anbefales!

14 février 2025

Réponse : Talento-plus

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er glad for samarbejdet og din nye professionelle hjemmeside. Tak for anbefalingen – den sætter vi stor pris på.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har et samarbejde med Talento og…

Jeg har et samarbejde med Talento og min oplevelse igennem processen har selvfølgelig ikke været uden lidt udfordring, men Teamet løftede niveauet og fik os i mål.

Jeg fortsætter mit relations-samarbejde med Talento i de næste 6 år og ser frem til samarbejdet.

5 février 2025

Hej André,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! Vi sætter stor pris på, at du anerkender teamets indsats.

Det glæder os også at høre, at du ser frem til det fortsatte samarbejde – vi ser lige så meget frem til de næste 6 år!

Vi er stolte af, at vi sammen fik din hjemmeside klar på blot tre uger fra opstart til den gik live. Det er et resultat af god kommunikation og fælles engagement.

Tak igen for tilliden – vi ser frem til at fortsætte med at skabe stærke resultater sammen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været yderst tilfreds

Jeg har været yderst tilfreds, hele vejen igennem med processen, at få lavet en god og personlig hjemmeside hos Talento.
De er professionelle og har formået at give super god sparring samt dialog hele vejen.
Elisas imødekommenhed og grafiske øje på produktet har været helt i top!

13 novembre 2024

Hej Sisse,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med at få lavet din hjemmeside hos os. Det betyder meget for os, at du værdsætter både vores sparring, dialog og den grafiske proces.

Vi sætter stor pris på din tillid til os og håber, du får masser af succes med din nye hjemmeside. Vi står altid klar, hvis du har brug for hjælp fremover!

De bedste hilsner
Team Talento+

Noté 1 sur 5 étoiles

Kommunikationen kan optimeres - meget

Af forskellige årsager er mit samarbejde med Talento-plus ophørt.
Denne anmeldelse vedrører et af de overordnede grunde til at samarbejdet ophørte.
Ekstrem dårlig opfølning på aftaler.
Her knap 14 dage efter ophør aftalen venter jeg stadig på den afsluttende opfølgning.

26 juin 2024

Hej Celie,
Tak for din feedback - vi værdsætter den!

Vi er utroligt kede af, at du ønsker at ophøre vores samarbejde.

Det forløb du beskriver i din anmeldelse kan vi dog ikke nikke genkendende til. Vi har gennem din tid hos os haft et tæt samarbejde både i forhold til udviklingen og driften af hjemmesiden.

Der har desværre været flere tilfælde hvor vi har efterspurgt materiale mv. fra dig, hvor vi har måttet vente ekstraordinært længe på det.

Ift. ophørelse af vores samarbejde, er dette bekræftet både telefonisk og på mail.

Hvis du har flere spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os:)

De bedste hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra start til slut var forløbet både…

Fra start til slut var forløbet både professionelt og effektivt. De lyttede til mine behov, kom med kreative løsninger og leverede et tilfredsstillende resultat. Jeg er meget tilfreds med deres arbejde og kan varmt anbefale dem.

19 juin 2024

Hej Joshua,

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores kreativitet og det endelige resultat.

Hav en god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var et godt samarbejde og godt…

Det var et godt samarbejde og godt oplysende firma, til at få en pæn og overskuelig hjemmeside

18 juin 2024

Hej Thomas,

Mange tak for din gode anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med din hjemmeside og vores samarbejde.

Rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service og en fantastisk hjemmeside!

Jeg havde en fantastisk oplevelse med at arbejde sammen med Talento Plus. Robin og teamet var utroligt professionelle og lydhøre. Det endelige produkt overgik mine forventninger. Jeg anbefaler stærkt deres tjenester til alle, der søger kvalitets webdesign og udvikling. En særlig tak til Robin for den personlige støtte gennem hele processen!

8 juin 2024

Hej Nick,

Tak for den gode anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med Robin og vores team.

Vi er stolte af at have leveret en hjemmeside, som I er tilfredse med.

Hvis du har brug for hjælp til andet, er I mere end velkomne til at kontakte os.

Hav en rigtig god mandag!

Noté 5 sur 5 étoiles

Har fået lavet en hjemmeside af…

Har fået lavet en hjemmeside af talento. De har været super gode hele vejen igennem forløbet til at følge op og revidere med de ønsker man har, så man får et produkt man er tilfreds med.
Kan varmt anbefales :-)

19 avril 2024

Hej Joachim og Oliver / AVC Entreprise,

Vi er glade for at høre, at I er tilfredse med slutresultatet, og det glæder os at høre, at I har været glade for vores kundeservice.

Vi lægger stor vægt på at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, og det er fantastisk at få bekræftelse på, at vores indsats har været værdsat.

Rigtig god dag :)

Venlig hilsen,

100% Anbefaling

God respons på henvendelser af mail kontakt samt kontakt på telefon når de har udført noget nyt, god dialog omkring hjemmeside. Imødekomne.
Gør det de skal.

et minus er dog deres telefon når man ringer og trykker videre i menuen, bliver man smidt af.

16 avril 2024

Hej Brian / Sonberg Byg,

Tusinde tak for de 5 stjerner.

Det har været en fornøjelse at udvikle din hjemmeside og samarbejde med dig. :-)

Vi er glade for den positive feedback på vores kommunikation og at du er tilfreds med din nye hjemmeside.

Vi er kede af din dårlige oplevelse med vores hovednummer og tager det meget alvorligt. Vi vil få undersøgt det med det samme.

Hav en god tirsdag!

Venlig hilsen,

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig eksekvering og god kontakt

Samlet set var min oplevelse med Talento-plus positiv. De lavede hurtigt første udkast af min hjemmeside og var meget effektive på den front. Dog var der nogle forsinkelser i at rette til efter første udkast og gøre klar til launch, hvilket lidt trak ned på den samlede oplevelse. Ikke desto mindre tror jeg på deres potentiale.

14 avril 2024

Réponse : Talento-plus

Hej Alexander, tusinde tak for de 4 stjerner.

Vi er glade for den positive feedback og du er tilfreds med med din nye hjemmeside.

Hos Talento stræber vi os efter at opfylde vores kunders ønsker om design, hvilket vi er glade for vi er lykkedes med i dit tilfælde også!

Hav en god mandag!

Fedt website

Super hjælpsomme, troværdige og effektive. Kan kun anbefales.

9 avril 2024

Hej Michael / MCM foto

Tak for de fine ord omkring vores kundeservice og vores arbejdsgange

Vi er glade for at kunne være så hjælpsomme som muligt. Vi er super glade for du tilfreds med resultatet

Hav en super god dag :-)

Noté 4 sur 5 étoiles

De har været med til at udarbejde en…

De har været med til at udarbejde en rigtig flot hjemmeside for mig.

9 avril 2024

Hej Thomas / TA entreprise

Tak for den gode anmeldelse omkring vores arbejde, vi er super glade for du tilfreds med resultatet

Jeg håber du får en god dag :-)

Fuld tilfredshed

Godt firma, der leverer varen - er gode til at følge op og sikre at vi kommer i mål med produktet(hjemmeside). Jeg kan varmt anbefale dem.

5 avril 2024

Hej Kristian

Tak for den fantastiske anmeldelse og de venlige ord om vores proces med at komme i mål med jeres online løsning!

Vi sætter pris på at have dig som en kunde!

Jeg håber du får en dejlig mandag

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus