Tampax - Made To Go Unnoticed Avis 11

2,6

2,6

Bas

Aucune trace de demande d’avis

“A Game Changer for Heavy Flow. Finally a Good Night’s Sleep!

I’ve never been a big fan of Tampax before because they didn’t work well for my heavy flow. But when I couldn’t find my usual brand at Morrisons, I tried Tampax Pearl Super Plus Extra and I’m so glad I did.
They’ve been a game changer. No constant trips to the bathroom, and I finally slept better, only needing to change twice during the night. The one-push insertion also makes them much easier and more comfortable to use.
Thank you, Tampax!

8 avril 2026

Plastic people

Honestly a villain in my eyes because of the way they pushed plastic applicator tampons. I wrote to them about it once and they couldn’t care less. Thankfully there are many more sustainable alternatives now.

2 avril 2026

Tampax is useless

Unnoticed?? You have to be joking. Every time I've used tampax pearl it's both impossible to insert all the way and leaks constantly, even with their claims of absorbency for the strongest absorbant type. Not to mention it goes into the toilet every time. A wad of paper does better than them! I'm not a complaining woman, but by god is this a useless product

29 octobre 2025

I'd give you a zero if I could for…

I'd give you a zero if I could for being such muppets. I came in here to prove a point to someone that big companies have bad reviews. Saw the comments then searched your advert. You think men menstruate? Did you sit through biology or just get high? What a load of rubbish, I'm a man and I can't menstruate on account of me not having a womb, but if I did have a womb I'd boycott your company. Go back to school you bunch of degenerate muppets

15 août 2024

If you’re gonna keep pushing the agenda…

If you’re gonna keep pushing the agenda and selling LQBGU- rubbish junk you will lose all of your customers(99.99%) you ignore 99.99% of your target market to cater for 0.001% you will be bankrupt if you keep pushing these sick agenda down people’s throats.

Men don’t have periods women spend an enormous amount of money monthly over a course of a lifetime: ~9-50 yrs old girls- women monthly that’s easily in the millions you chose to ridicule women by using a man that hates biological women, puts out derogatory content out about your demographic, you ought to be ASHAMED of yourselves

If any of you morally sound biological men & women reading this, you have my support to boycott these agenda pushers. Boycott target, boycott bud light, Nike, TAMPAX( used Dylan a biological man as ad campaign).

4 juillet 2023

Men don’t have periods

Men don’t have periods. Period, full stop. End of. What were you thinking Tampax? You should be utterly ashamed of yourselves. Loyal customer, no longer.

2 mai 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit