Har været tilknyttet klinikken gennem mange år. Men begyndte at sammenligne priser, hvor det hurtigt stod klart, at priserne i denne klinik er markant højere sammenlignet med andre klinikker. Dert... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
Tandklikken Esbjerg ved Regitze Præstegaard har været et nyttigt bekendtskab for mig og mine tænder. Høj faglighed og god information før behandling plus afstemning af ønsker og forventninger har gjo... Voir plus
Bedste tandlæge og mega dygtigt👏😍 bedste tandlæge- klinik i Esbjerg 🥰 følger mig tryg og i centrum når jeg er i klinikken alle er utrolig søde smilene og med til gøre mig tryg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐... Voir plus
De respekterer de ønsker jeg har som patient, men skal jo vejlede om den bedste behandling.
Vores mål er at levere velovervejet, tandbesparende og selvfølgelig prisbevidst behandling med høj service og kvalitet. Klinikken er moderne indrettet med store, lyse og venlige lokaler, hvilket gør atmosfæren afslappet, hyggelig og rolig. Udstyret er up-to-date, og vi følger med i nye investeringer og udvikling efter vores behandlingsmæssige overbevisning.
Strandbygade 33,1. sal., 6700 , Esbjerg, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Rigtig god betjening og meget professionelt.
God og omhyggelig behandling
Dejligt personale
Altid en kanon service hos jer og man er i meget trygge hænder og jeg har ik tandlæge skræk mere i er alle så mega søde.også selvom man lige har sit barn meden enkelt gang ... det tager i som en leg 😊👍🏻
Kompetent og tryg behandling af Anders.
Man blive flyttet til som patient.
Søde og imødekommende personale, og meget kompetente. Følte mig sikker og tilpas. Tandlæge og tandplejer var opmærksomme på mine problemer, og tog sig tid til at undersøge grundigt.
Super tilfreds, føler mig godt tilpas i klinikken.👍😊
Bedste tandlæge og mega dygtigt👏😍 bedste tandlæge- klinik i Esbjerg 🥰 følger mig tryg og i centrum når jeg er i klinikken alle er utrolig søde smilene og med til gøre mig tryg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg bor i København og nægter stadig at skifte tandlæge. Det er en fornøjelse at komme ned til dem, og det lyder jo helt mærkeligt, når det er en tandlæge, vi snakker om. Udover det, er de utroligt kompetente og reelle - sidstnævnte kunne andre klinikker godt lære lidt af.
Meget venlig og i mødekommende.
Man føler sig godt tilpas helt fra starten.
Altid imødekommende og venligt personale, både i receptionen og klinikkerne.
Professionelt personale med stort fokus på kroppens egen evne til at hele. Mindre indgribende behandlinger som virker.
Værdierne i forgrund, kompetent tandlæge, behandling og omsorg i top 👍💐
På alle måder en god oplevelse. Super prof og behagelig behandling. Regitze kan sit kram, det kan klinikassistenten også, og så er der en dejlig afslappet atmosfære på klinikken :-)
Super oplevelse. Anders var venlig og meget professionel og udtrækningen af tand var hurtig og smertefri. God behandling i telefonen og ved skranken.