Tandlæger Støvring | Grangårdscentret Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Min mand og jeg har skiftet tandlæge til tandlægerne Grangaardscentret i Støvring. Vi er meget tilfredse med klinikken og det flotte arbejde de har udført. Min mand har fået lavet en større opera... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft tandlægerne i Grangårdscentret de sidste 15 år, og kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. Jeg har egentlig aldrig haft noget med mine tænder, andet end tandrensninger, men i april k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Alle optræder venlige og professionelle og alt foregår i en rolig atmosfære. Jeg føler mig tryg og godt behandlet, og alle jeg kommer i kontakt med udviser ro og nærvær. Jeg får konstruktiv vejled... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Anmeldelsen - jeg plejer ellers kun at anmelde til Politiet - gives på baggrund af den venlige, men samtidig også professionelle atmosfære man befinder sig i lige fra man møder receptionisten... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Dentiste

Écrit par l'entreprise

Tandlæger Støvring | Grangårdscentret, har i gennem mere end 35 år haft fokus på at være førende, når det gælder kvalitet i håndværket og god kundeservice. Vi er glade for den store tilfredshed og loyalitet, som patienterne viser overfor klinikken samt de nære relationer, vi skaber til hver enkelt patient. Det er derfor meget vigtigt for os, at alle vores patienter kan lide at komme på klinikken og har lyst til at anbefale os til andre.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

tandlægerne, Grangårdscenteret

Jeg kommer på klinikken, hvor jeg altid bliver mødt af et smilende og sødt personale. Altid får jeg en god og omsorgsfuld behandling,hvor jeg føler mig tryg. Jeg kan derfor varmt anbefale tandlægerne i Grangårdscenteret.

9 février 2019

Tryg og behagelig atmosfære

Jeg er kommet hos tandlægerne i Grangårdscentret igennem de sidste syv år, hvilket jeg fortsat agter at gøre.
Klinikken er super moderne og personalet formår at skabe en tryg og behagelig atmosfære.
Tandlægens tilgang til arbejdet oplever jeg er empatisk og professionel. Man får en god forklaring undervejs, ligesom der gives fine anbefalinger til den fremadrettede vedligeholdelse af tænderne.

Kan varmt anbefales!

7 février 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Altid en fornøjelse at besøge…

Altid en fornøjelse at besøge Tandlægerne i Støvring/ Grangårdscentret. Super fin service, dejlig stemning og professionel behandling. Kan varmt anbefales👍

6 février 2019

Tandlægerne Grangårdscentret

Tandlægerne Grangårdscentret - JA TAK. Man bliver altid godt behandlet, der er super god stemning og ja jeg glæder mig til at skulle til tandlæge og NEJ jeg er ikke så heldig, at der aldrig er problemer med mine tænder, tværtimod.

Mange hilsner Marianne

4 février 2019
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået foretaget tandeftersyn hos…

Jeg har fået foretaget tandeftersyn hos Tandlægerne i Grangårdscentret.
Jeg fik en fin og professionel behandling som var absolut tilfredsstillende, af en tandplejer.
Der blev spurgt ind til min tandhygiejne og jeg fik lidt prikken på skulderen om at der var en god ide at jeg oftere brugte tandtråd for at passe bedre på mine tænder og bibeholde et sundt tandkøb, og det var berettiget :-).

Tryghed i behandlingen

Jeg har gået ved Tandlægerne Grangårdscentret Støvring gennem 6-7 år , har altid følt mig tryg ved deres behandling . Sætter pris på at man kommer til den samme behandler og bliver orienteret hvis der skiftes ud. Jeg har kun skiftet behandler en gang .

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse , sød og venlig personale.
Kan anbefales.👩🏼‍🔬👨‍🔬👍

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus