1. Société d'horlogerie
  2. Horlogerie

Écrit par l'entreprise

Tangens is a Danish-Swedish watch brand established in 2023 with the first model named Komposition launched in 2024. The product design draws on vintage silhouettes weaving raw geometric shapes into its design language. The play of sharp edges against rounded shapes creates a distinct aesthetic with an obvious vintage feel. The brand universe is grounded in principles of geometry and peace of mind, offering aesthetic and emotional experiences that are both captivating and calling for reflection. “Stop, touch, move.”

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Tangens Komposition

Tangens Komposition. Et super fedt ur, som bliver positivt kommenteret hver gang jeg har det på.
Da det uventet efter 3 måneder løb tør for batteri, fik jeg endnu en god oplevelse med Tangens.
Jeg skrev til dem og Rasmus svarede med det samme og beklagede. De betalte fragt frem og tilbage, udskiftede batteriet og tjekkede uret en ekstra gang inden de hurtigt sendte det retur. Oplevelsen med batteriet kunne have været irriterende, men understregede kun det høje service niveau hos Tangens.
Jeg overvejer allerede at købe et ur mere fra dem.

13 avril 2026

Meget lækkert ur og fin service

Der bliver leveret på finish her! Jeg har en del ure i den prisklasse, og der er ingen andre, som kan slå Tangens til den pris. Man skal op i en langt højere prisklasse for at få noget lignende. Specielt stål remmen imponerer, solid og raffineret på samme tid.

1 juillet 2024

Uovertruffen kvalitet og Service i højsædet

Jeg har for nylig haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med ur brandet TANGENS, og jeg er yderst imponeret over den samlede oplevelse. Fra det øjeblik jeg bestilte mit ur, til jeg modtog det, har servicen været eksemplarisk.

TANGENS skiller sig ud med sit enestående design og høj kvalitet. Urene er en perfekt kombination af stilrent og moderne æstetik, som appellerer til enhver med sans for tidløs elegance. Hvert eneste ur fra TANGENS bærer præg af en omhyggelig opmærksomhed på detaljer, som vidner om en dedikation til håndværk af højeste kaliber.

Servicen var ligeledes enestående. Kundesupporten var hjælpsom og lydhør, hvilket gjorde hele købsprocessen til en positiv fornøjelse. Jeg følte mig lyttet til og fik enestående hjælp til at finde det rigtige ur.

Leveringen var bemærkelsesværdig hurtig, hvilket blot cementerede min positive oplevelse. At modtage et produkt af denne kvalitet så hurtigt vidner om TANGENS' engagement i at levere en førsteklasses oplevelse fra start til slut.

Samlet set kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til TANGENS. Deres ure er ikke blot et funktionelt tilbehør, men også et symbol på udsøgt smag og kvalitet. Hvis du er på udkig efter et ur, der kombinerer elegance med pålidelighed, er TANGENS det oplagte valg.

5 juillet 2024

Super service

Super service og hurtig levering.
Ur modtaget to dage efter bestilling. Det var hurtigt! Det er vanvittigt flot og farverne spiller endnu bedre end på billederne.

10 juillet 2024