3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

13 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Felaktig vara ej bytt eller ersatt

Beställde en fyrkanals bilkamera.

Enligt er marknadsföring ska dashcamen vara uppladdningsbar och därmed trådlös, vilket den inte var. Dessutom fungerar det inte att ansluta bakkameran enligt instruktionerna, vilket gör att produkten inte kan användas som avsett. Anslutningen till bakkameran var en röd lös kabel utan anslutningsdon.

Varan som beskrevs i reklamen var inte det jag fick.

Kontaktade er Customer Service förklarade problemet.
Jag förvägrades ny produkt eller återbetalning av det fulla beloppet.
Jag "erbjöds" dock betala ny frakt.

Till slut accepterade jag en återbetalning på 280 kr, vilket jag till slut accepterade för jag orkade inte diskutera mer med er.
Den återbetalningen utlovades 22-MARS enligt mail
Den har jag ännu inte sett.

Mot den bakgrunden anser jag att detta är en felaktig vara.
Enligt gällande konsumenträtt ska en sådan åtgärdas utan extra kostnad för kunden.

Jag skulle därför uppskatta om man i föjande fall:
- Skickar en ny, fullt fungerande produkt utan extra kostnad
eller
- Erbjuda full återbetalning.
_______

Nästa steg är anmälan till Konsumentverket, vilket jag vill undvika.

20 mars 2026

Bästa kund,
Vi beklagar verkligen den besvikelse och frustration du upplevt med bilkameran med fyra kanaler, den vilseledande beskrivningen, den felaktiga backkameraanslutningen, den långt försenade återbetalningen och hela den obehagliga upplevelsen du upplevt med vår kundtjänst. Detta är absolut inte den servicenivå vi vill erbjuda, och vi ber uppriktigt om ursäkt.
Vi förstår ditt missnöje till fullo och är villiga att lösa detta problem på rätt sätt åt dig. Vänligen kontakta vår kundtjänst via e-postadress: service@tangerind.com. Vårt professionella kundtjänstteam kommer att ge dig den bästa lösningen inom 24 timmar. Vänligen ge oss en chans att rätta till detta.

Bästa grejen: inga konstiga veck

Slängde in setet på en stol direkt, inga hårda veck trots att det legat vikt. Det enkla tyget har noll lukt och känns svalt, gamla byxor från kedjan blir alltid knöggliga av kartongen. Här behövde jag inte ens stryka innan första användning.

2 avril 2026

Smidig att använda direkt

Första gången jag använde detta borrmall verktyg var bredden mellan skruvhålen exakt, ingen trasslig mätning längre. Metallkänslan är faktiskt tyngre än vad jag trodde, har bara haft billiga plastversioner innan.

3 avril 2026

Skulle skicka tillbaka ett par byxor…

Skulle skicka tillbaka ett par byxor eftersom de inte passade. Skrev och bad om en returetikett/adress vilket jag har bett om flera, flera gånger. Fick bara till svar att de undrade vad som var fel.
4 eller 5 gånger har jag förklarat samma sak. Byxorna passar inte.
Fick fortfarande ingen returetikett.
Har nu fått svar att det är väldigt dyrt att skicka tillbaka en produkt till landet det kom ifrån och att jag få själv får stå för den kostnaden. Det står inget om det i returpolicyn. Ser ut som att jag får betala en kostnad på 350:- för ett par byxor som inte passar mig. Eftersom det tog så lång tid innan de svarade mig så hann pausen från Klarna sluta gälla.
Jag har nu efter många, många mail äntligen fått rätsida på mitt problem och betalningen har blivit annulerad, så det tackar jag för.

22 janvier 2026

Réponse : Tangerind

Kära kund, tack så mycket för att du delar din feedback med oss.
Vi är djupt ledsna att läsa om din upplevelse. Det är vårt ansvar att ge dig en perfekt upplevelse, och uppenbarligen misslyckades vi med det den här gången. Vi förstår fullständigt din besvikelse och frustration. Vänligen skicka information om din situation till: service@tangerind.com , så kommer vårt kundtjänstteam att kontakta dig inom 24 timmar för att lösa problemet och förhoppningsvis rätta till denna förbiseende.
Vi ber återigen om ursäkt för eventuella besvär och tackar för ditt förtroende och ditt tålamod.

Beställde ett par byxor som såg…

Beställde ett par byxor som såg otroligt snygga ut men som visade vara rena skräpet. Direkt i soptunnan. Passformen är urursel och byxorna liknar inte alls de som visas i deras bilder.

Försökte ångra köpet men som svar fick jag att de kunde ge mig 20 procent rabatt på nästa köp:(

Svårt att få kontakt med dem dessutom. Mailat flera grr och man får tillsvars: God dag yxskaft ungefär. Varning!!

20 janvier 2026

Réponse : Tangerind

Kära kund, tack så mycket för att du delar din feedback med oss.

En savoir plus sur les différents types d'avis.