Tankade Avis 10

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

10 avis

Tankade är en bluff site!!

Mycket besviken! Om man vill returnera varan. Dom vill inte ta tillbaka retur och vill inte återbetala pengarna!!
Om man har handlat under deras kampanjperiod man får inte återbetalning 100% det är bara 25% man får man tillbaka enligt dom.
Vad är detta bluff??
Vill returnera varorna och få mina pengar tillbaka!!!
Har aldrig haft en sån upplevelse inom svenskhandel.
Dom säljer billiga skräp från Kina och dessa reklamfilmen stämmer inte med själva varorna.
Bluff!!! Bluff!! Kommer att anmäla dom till Konsumentverket!!! NÅGON som vill joina mig??
Köp aldrig där!!

3 décembre 2025
Avis spontané

Beställde bantningspiller GLP som…

Beställde bantningspiller GLP som skulle vara svenskt, men skiten kom från Kina, så jag har returnerat varan, men dom vill inte betala tillbaka pengarna, pga att de är hälsokost, konstigt när de står med stora bokstäver att de är 60 dagars returrätt. Satt bara på en ny fraktlapp på paketet inte ens öppnade de. Så få se vad Klarna kan göra, de är iallafall 400 kr.
VARNING!! handla inte där

25 novembre 2025
Avis spontané

Beställde Aurix™ SE × 1 och fick betala…

Beställde Aurix™ SE × 1 och fick betala express leverans, fick ett mail men med spårningen gick det inte att få något resultat. Fick flera mail och till slut att den var försenad. Ville då ångra mitt köp men enligt dom gick det inte. För paketet och önska få retur adress för att sända paketet åter. Det får jag inte då produkten var hygien produkt. Förpackningen är inte öppnad och i annonsen för produkten står inte detta någonstans eller att den inte går att returnera. Paketet kom från Kina och fanns inga uppgifter i paketet. Företaget känns inte trovärdigt och är inte service inriktade. Har fortfarande inte fått någon returadress och det har gått mer än en månad.

27 octobre 2025
Avis spontané

Jag köpte en spray som man skulle ha på…

Jag köpte en spray som man skulle ha på kudden ( lavendel) för att främja sömnen.
Det var som att spruta med en vattenslang. Det blev blöta ränder på kudden, inte en fin dusch. Jag påpekade det och blev ombedd att skicka en video. De skulle då be sina experter kolla och återkomma. Det gjorde de inte utan jag tog kontakt igen och fick då höra att experterna konstaterat att mina produkter var oklanderliga. När jag talade om att jag skulle skriva till er, erbjöd de 30% återbetalning men jag tycker det är bättre att andra får reda på hur oseriösa de är!

10 septembre 2025

Utryg handel

Jeg nåede gudskelov at annullere min ordre, men nok kun fordi det var søndag i går !!
Jeg bestilte en vare, men fik en regning på 2 stk.
Stadig: De ville så beholde et gebyr på 6 % , når pengene blev refunderet til min konto.
Det siger vist alt !!!!

2 août 2025

Bedriegers zijn het

Tankade is een vals account bestelling niet gekregen maar wel geld kwijt

Dankzij het doorgeven van trustpilot aan tankade heb ik nu eindelijk mijn bestelling ontvangen

10 juin 2025
Avis spontané

Bestelling geplaatst op 21 mei 2025.

Bestelling geplaatst op 21 mei 2025.
Extra betaald voor prioriteitzending.
Nog steeds niet geleverd.
Bij de track and trace geen verandering sinds 03/06.
Contact gehad via mail op 18/06 antwoord op 19/06 dat ze dit gingen bekijken maar er is nog niets veranderd.

28 juin 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit