Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Tao24 Akupunktur. Behandlingen var både professionel og afslappende, og jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut. Der blev taget god tid til at lyt... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg er meget bange for nåle, så akupunktur lå ikke lige først for. Hos Yu føler jeg mig tryg! Yu er utrolig rar og lyttende. Han tilpasser behandlingen løbende efter behov og min dagsform.... Voir plus
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Yu i forbindelse med behandling af mit overanstrengte knæ. Klinikken har en behagelig og rolig atmosfære, som gør det nemt at slappe af under behandlinge... Voir plus
Hos Yu bliver du både set, hørt og hjulpet i skønne rolige omgivelser; en fantastisk kombination. Ifm. allergi har jeg prøvet forskellige akupunktører, læger og andre behandlere, og det er første gang... Voir plus
Coordonnées de contact
Hovedgaden 26-28, 1.sal, 2970, Hørsholm, Danemark
- 36204815
- tao24akupunktur@gmail.com
- tao24.dk
Stor anbefaling
Altid god behandling, Yu er rigtig sød og grundig med at finden roden til problemet før han går i gang med at behandle.
Jeg er sluppet af med mine altid kolde fingre og spændinger i nakken.
Stor anbefaling her fra.
Yu er den mest venlige og dygtige…
Yu er den mest venlige og dygtige akupunktør jeg har været ved. Vil anbefale alle at tage op til ham, hvad end det gør ondt et sted eller man på den ene eller anden måde er i ubalance.
Profesionel og virkelig dygtig…
Profesionel og virkelig dygtig behandler. Lokalerne er rene og lyse. Efter få behandlinger er min skulder og arm meget bedre. Kan kun anbefale Tao24.
Akupunktur hos Yu ved Tao24
Akupunktur hos Yu ved Tao24. Har hjulpet mig med både lændesmerter, balanceret mine hormoner så mine symptomer på overgangsalder er næsten væk.
Desuden har han hjupet mig med angstsymptomer.
Jeg kan virkelig anbefale at benytte Yu som behandler, han har hjulpet mig virkelig meget.
Hormonel ubalance, nakke og tennisalbue…
Jeg har fået behandling hos Tao24 Akupunktur, og det har været en fantastisk oplevelse! Jeg havde både problemer med min nakke, tennisalbue og hormonel ubalance, som har generet mig længe. Efter nogle behandlinger hos Yu, blev alle mine symptomer markant bedre – og nu føler jeg mig både fysisk og mentalt i balance igen.
Yu er utrolig professionel og kompetent som akupunktør. Han har en rolig og stærk energi, som man straks mærker, så man føler sig tryg og godt taget hånd om. Behandlingen er dybt forankret i traditionel kinesisk medicin, og her får man virkelig en ægte, autentisk TCM-oplevelse.
Klinikken er ren, rolig og indbydende – det er en sand fornøjelse at komme der. Jeg kan varmt anbefale Tao24 Akupunktur til alle, der ønsker professionel og effektiv behandling for både fysiske og hormonelle ubalancer.
Mine oplevelser hos Tao24
På grund af mit arbejdes karakter har jeg fået slid på knæene. Med en “det skader jo ikke at prøve”-indstilling begyndte jeg på akupunktur i en periode. Det har faktisk haft en tydelig effekt, og jeg er fortsat med behandlingen for at vedligeholde og styrke helbredet. Det har klart forbedret min krops funktioner – især efter jeg er begyndt at komme i overgangsalderen. Jeg føler mig virkelig heldig over at have mødt en dygtig og kompetent behandler.
Vi er et par med diskusprolapser i lænd…
Vi er et par med diskusprolapser i lænd henholdsvis nakke.
Akupunkturen har både reduceret vores smerter og sænket vores blodtryk. (Målt med OMRON i henhold til europæisk standard)
Vi kan varmt anbefale Tao24
Professionel behandling til fornuftige priser.
Jeg har kun positivt at sige om TAO24 Akupunktur. Super fint lokal med en hyggelig og afslappende atmosfære. Yuguo er altid rar og imødekommende, og tager sig samtidig god tid til at forstå de udfordringer, man kommer med, og giver gerne gode råd med på vejen. Professionel behandling til fornuftige priser. Kan varmt anbefales!
Kom ind med stress og angst
Kom ind med stress og angst men allerede efter 3-4 behandlinger var der ro på kroppen og hovedet. Giver de bedste anbefalinger herfra.
Yu er smilende meget rar og forstående, dygtig og kompetent, lokalerne er lækre lyse og rene.
Det bedste jeg har gjort for mig selv i lang tid og jeg er bestemt ikke færdig med behandling, kan virkelig mærke en stor forskel og nu vil jeg bare have mere..
Klart et besøg værd
Tak Yu 🙏
Yderst professionel
Yderst professionel
Hjemmesiden virkelig informativ og mine behandlinger var gennemført professionelt og forklarede dybdegående omkring alle mine spørgsmål
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.