Banner for Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Tapijtcentrum Nederland - Heerlen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

In De Cramer 150, 6412 PM Heerlen, Limburg, NL

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat wij afgelopen Juli de vloeren en de trap hebben laten bekleden waar we heel tevreden over zijn, zijn we begin Augustus weer naar Mike Dogger geweest voor advies raambekleding inbetween. De... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een super fijne ervaring met Tapijtcentrum Nederland in Heerlen! Van het uitzoeken tot het leggen: alles is echt vlekkeloos verlopen. In de winkel werden we geholpen door Luca. Wat een ontz... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Keurig en professionele verkoopmedewerker. Ruime keuze goed advies. Op afgesproken dag en tijdstip de trap ingemeten. Kort daarna bericht ontvangen dat de offerte aangepast is. Ruim 100 euro goe... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De zoldertrap bekleden ging niet volgens verwachting, maar ging helemaal mis, omdat het vakmanschap van de ingehuurde zzpers erg veel te wensen overliet. Het was niet om aan te zien. Nadat de exp... Voir plus

À propos de l'entreprise

6. Magasin de garnitures de portes et fenêtres

À propos de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Écrit par l'entreprise

Wie zijn wij?

Als familiebedrijf wil Tapijtcentrum Nederland een betaalbare bijdrage leveren aan het "thuisgevoel". Voor alle wensen en dromen op vloer- en raamgebied kunnen klanten bij ons terecht. Of er nu behoefte is aan sfeervol en rustgevend tapijt, strak en modern laminaat, modieuze ‘moving stripes’ of juist nonchalante gordijnen.

Wij doen er alles aan om van een huis ook echt een thuis te maken!

Kijk op onze website!

Koop je een woonproduct bij ons, dan zorgen we er ook voor dat het perfect bij je thuis wordt gemonteerd! We meten in, maken het product op maat en monteren het tot in de puntjes! Dat doen we als volgt met onze montageservice:

1. De voorbereiding!

Inspectie en meten
Voordat we gaan monteren komen we eerst even langs om de situatie te inspecteren en in te meten. Afhankelijk van jouw specifieke woonproducten controleren we bijvoorbeeld de dekvloer of checken we het raamkozijn.

Technisch advies
Op basis van de inspectie adviseren we je over hoe we verder gaan. Is de ondergrond bijvoorbeeld niet egaal, dan adviseren we je om de dekvloer te laten egaliseren. Ook dát kunnen we natuurlijk voor je regelen.

Meten = weten
Voordat we gaan monteren, komen we alles inmeten. Hierdoor kunnen we de kosten nauwkeurig calculeren en weet jij precies waar je aan toe bent. We zeggen niet voor niets: “Meten is weten”!

2. Maken en bezorgen!

Nadat we alles nauwkeurig hebben gemeten, maken we jouw woonproducten op maat. PVC en laminaat wordt eerst bij je thuis geleverd om te acclimatiseren.

3. Montage door vakmannen!

Onze monteurs kunnen de meest specialistische projecten aan en garanderen je een perfect eindresultaat: een vloer, trap of raamdecoratie waar je jarenlang plezier van hebt.

4. Is alles naar wens?

Nadat we alle werkzaamheden hebben uitgevoerd, lopen we samen met jou alle punten na en ontvang je een rapport van oplevering. En omdat we echt dé specialist in ons vakgebied zijn, beloven je één jaar extra garantie op de montage.

Heeft u nog vragen? Stel dan uw vragen aan één van onze 21 échte winkels!

Veel woonplezier gewenst!

Coordonnées de contact

• In De Cramer 150, 6412 PM, Heerlen, Limburg, Pays-Bas

• 045-5754260
Promotion box for Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Gratis interieur advies

De styliste komt bij je thuis met advies gericht op je woning.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

147 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

1 001 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede afhandeling van begin tot het…

Goede afhandeling van begin tot het einde. We hebben alleen veel geduld moeten hebben vanaf bestelling tot plaatsing van de gordijnen. Kan ook komen, omdat de feestdagen daar tussen zaten.

5 février 2024

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Fijn om te horen dat alles goed is afgehandeld en bedankt voor de feedback!

Noté 1 sur 5 étoiles

In winkel van Heerlen top erna flop

In winkel van Heerlen , leuk contact gehad met de verkoper. Kwamen thuis opmeten en daar deze Hollandse meneer al moeilijk , diverse keren achterna moeten bellen. Mensen kwamen op een warme dag leggen en begonnen met de vloer en na 2 banen stopten ze omdat er 99% vocht in de vloer zou zitten , zonder enige overleg met mijn vrouw vertrokken ze. Dezelfde dag 2 bedrijven laten controleren en die gaven aan wel vocht maar zeer minimaal. Dus we hebben zelf een ander bedrijf moeten regelen die het wel legde wat tot op heden geen probleem is. Veel te pakketten uitgeteld door die Hollander die dus terug moesten. Daar deden ze al moeilijk over en moesten hier eerst achterna bellen.x na weken zelf maar eens gebeld en uiteindelijk geld van 5 volle paketten en plinten geld terug gekregen. Nooit meer tapijtcentrum Heerlen voor ons

Antwoord op Tapijtcentrum.
Ja wij hebben de oplossing zelf voorgeslagen aan jullie. Nog nooit zo’n medewerkers meegemaakt terwijl 2 andere bedrijven het tegenbeeld bewezen. Als ze geen zin hadden om te werken bij warm weer dan hadden ze wellicht een andere functie moeten zoeken bijv badmeester. Onze
Oplossing is geaccepteerd dat er na van jullie niet eens een bloemetje of een kadobon is geleverd zegt genoeg over Jullie als bedrijf, wij hebben er weken lang overlast van gehad en hebben er vrij voor moeten regelen wat ons ook geld gekost heeft. Een dikke duim naar onderen naar jullie toe. 👎

1 mai 2023
Avis spontané

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor de review. We hebben dit inmiddels een aantal maanden geleden met u opgelost. Excuses voor het ongemak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Enorm tevreden bestelling van Op maat gemaakt tapijt.

Heel goed en nauwkeurig advies gekregen van een echte specialist. Alle tijd en geduld voor de uitleg en berekening. Tapijt moest op maat gemaakt worden en zag er fantastisch uit. Het taptijt is op de afgesproken data geleverdt en de bezorgers waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Niks op aan te merken ! Enorm tevreden!
10/10

15 janvier 2024

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat goed om te horen dat alles vanaf begin tot eind goed is bevallen. Veel woonplezier gewenst en graag tot ziens!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede informatie vriendelijk door de…

Goede informatie vriendelijk door de verkopen ,monteur was zeer netjes
Niet goedkoopste maar wel kwaliteit. 👍

8 janvier 2024

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor de complimenten. Veel woonplezier gewenst!

Noté 3 sur 5 étoiles

De bestelde lamellen waren besteld maar…

De bestelde lamellen waren besteld maar niet geleverd, dus volgens afspraak niet geleverd.

18 décembre 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor de review! Onze oprechte excuses voor de niet geleverde lamellen. Inmiddels heeft u hierover contact met ons filiaal in Heerlen gehad.

Tevreden klant.

Er werd aan de afspraak voldaan.
Goed werk met het ophangen en afwerken van de gordijnen.
Ben zeer tevreden met dit bedrijf, ook in het verleden goede ervaringen ermee gehad.

11 décembre 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor de positieve review. Veel woonplezier!

Stijlvolle raambekleding

In de winkel zijn diverse mappen aanwezig met voorbeeld vormen en diverse materialen om een keuze te kunnen maken. Deskundige adviseurs aanwezig. De levering ging professioneel.

11 décembre 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor de positieve woorden, veel woonplezier gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Werden klantvriendelijk geholpen en…

Werden klantvriendelijk geholpen en geadviseerd en ook op de geplande dagen werd er ingemeten en de trap bekleed. Bovendien werd er na de klus alles netjes opgeruimd.

20 septembre 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat fijn om te lezen dat het vanaf het begin in de winkel tot aan de montage en opruimen naar wens is geweest. Veel woonplezier gewenst!

vakmanschap

vakmanschap, perfecte en prettige communicatie en afspraak is afspraak

31 octobre 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor deze positieve woorden!

Goed bedrijf

Wij hadden vloeren nodig voor de bovenverdieping. In de winkel netjes, snel en adequaat geholpen. Dit ook nog eens voor een scherpe prijs

25 octobre 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat fijn om te lezen dat je goed geholpen bent met het uitzoeken van de vloer. Alvast veel woonplezier gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed advies gekregen in de winkel

Goed advies gekregen in de winkel, en thuis kunnen kijken hoe dit staat in het interieur .

4 octobre 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Fijn om te lezen dat je goed advies hebt gekregen in de winkel. Bedankt voor de review!

Super vriendelijke

Super vriendelijke, vertrouwenswaardig
Wij zijn ronduit tevreden met de aankoop en het leggen van ons tapijt

2 octobre 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor het delen van deze positieve ervaring. Veel woonplezier gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

vriendelijke verkoper,deed zich alle…

vriendelijke verkoper,deed zich alle moeite.fijne medewerker,kwam opmeten ,en vriendelijke meneer kwam ze na enkele weken ophangen .

21 septembre 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat leuk dat je de tijd neemt om je positieve ervaring met ons te delen, Giel. Fijn dat het van begin tot eind goed is bevallen. Veel woonplezier gewenst!

Tolle Erfahrung mit Tapijtcentrum Nederland

Sehr gute Arbeit. Ihre Mitarbeiter haben sauber und kompetent meinen Auftrag ausgeführt. Werde Sie weiter emfehlen.

13 septembre 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wie schön zu hören, dass Sie eine gute Erfahrung gemacht haben. Schön, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war und Sie uns weiter empfehlen möchten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles in overleg de opdracht…

Alles in overleg de opdracht uitgevoerd. Zeer tevreden over jullie werkwijze en communicatie

19 mars 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor het uitgebreide compliment. Fijn dat alles naar wens is uitgevoerd. Veel woonplezier gewenst!

Prima, klantvriendelijk bedrijf

Ruime keus uit producten, zeer klantvriendelijk

5 juillet 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Bedankt voor het compliment over ons assortiment en onze service in de winkel! Veel woonplezier gewenst.

Prima werk afgeleverd

Het hele proces was uitstekend geregeld, van het uitzoeken van de laminaat tot het leggen ervan. Goede communicatie en het laminaat is echt heel mooi gelegd, met name het plintenwerk ziet er schitterend uit.

25 juin 2023

Réponse de Tapijtcentrum Nederland - Heerlen

Wat leuk dat je de tijd neemt om je positieve ervaring met ons te delen. Fijn dat het van begin tot eind goed is bevallen. Veel woonplezier gewenst!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus