2,6

Bas

2x een verkeerde bestelling…

2x een verkeerde bestelling binnengekregen. Vervolgens geef ik aan dat ik dus niks aan de tattoo heb gehad en of ik mijn geld terug zou kunnen krijgen aangezien mijn tattoo afspraak al geweest is.. Klantenservice reageert niet echt vriendelijk 'dus wij sturen 2x iets op en nu wil je alsnog je geld terug?'. Ik zou deze site zeker niet aanraden.

10 février 2026

Nicht erhalten

Könnten tolle Produkte sein, allerdings bekomme ich sie nicht. Am 12.01. verschickt, heute (21.01.) noch nicht da. Auch die 6 Tage innerhalb Europas passen da nicht. Schade auch dass ich keine Antwort auf meine Mail bekomme.

21 janvier 2026

Hält nicht!!!

Hält nicht, was versprochen wird!

Die Tattoos sind leider schlechter als so manche Kindertattoos.
Sie halten definitv keine Woche. Max. 2 Tage.
Außerdem sind sie sehr klebrig, sodass Fussel sehr leicht kleben bleiben.
+: die eigenen Motive wurden sehr schön umgesetzt.
Dennoch kann ich diese leider nie wieder kaufen.

19 janvier 2026

Slechte kwaliteit van de tattoos

De tattoos die ik had besteld en had aangebracht zijn helemaal niet donker geworden, ze bleven een lichtgrijze kleur waardoor je ze bijna niet kon zien. Daarnaast staat er op de website dat de tattoos ongeveer 2 weken blijven zitten, maar bij mij zijn de tattoos na 4 dagen al vervaagd en dus weggegaan. Dus ik ben wel echt teleurgesteld. Ik heb 6 tattoos opgezet en allemaal waren ze lichtgrijs en zijn ze snel weggegaan.

11 juillet 2025

Zeer tevreden over deze tattoo’s

Zeer tevreden over deze tattoo’s. Ik heb al een paar keer hier besteld en kwaliteit is altijd goed. Aanbrengen gaat makkelijk en ze blijven lang zitten, zoals op de website wordt beloofd.

15 juillet 2025

Tevreden

De tattoo’s waren op tijd binnen en zagen er netjes uit, zoals op de foto’s van de website. Zoals uitgelegd op de website duurt het een tijdje voordat de tattoo’s donkerder werden. De tattoo’s zagen er na 48 uur top uit en bleven lang zitten. Heel erg tevreden! Ik kan me niet vinden in de reacties zoals hieronder..

15 juillet 2025

Snel en goedkoop!

Ik wilde een tattoo laten zetten en heb de tijdelijke tattoo's gebruikt om te kijken hoe het staat. Ze waren snel binnen en de gepersonaliseerde tekst en fond waren top!

10 juillet 2025

Echt troep

Echt troep! 15 euro betaald en je ziet de tattoo haast niet. Dit waren de “bestaande” tattoos. De zelf gemaakte tattoo bleef nog niet eens een dag zitten. Niemand reageert ook op de mail. Weg gegooid geld dus!!!

7 juillet 2025

Pas op het werkt niet

Pas op het werkt niet! Helaas niet eerst naar de reviews gekeken en meteen besteld. Nadat het niet werkte meteen meerdere keren contact opgezocht via de mail en het contactformulier waarop staat binnen 1 werkdag krijg je een reactie. Helaas klopt daar dus ook niks van! Je wordt totaal genegeerd helaas. Van de 7 a 8 mails 1 korte reactie gehad dat het zogenaamd geen ‘oplichterij was’ en of ik foto’s wou sturen. Fotos gestuurd en je raad het al geen reactie gehad. Heel erg triest service kennen ze ook niet.

17 avril 2025

Nooit hier iets bestellen

Heb 3 tattoo's besteld. Heb er maar 2 ontvangen waarvan 1 ook niet klopt. Ze reageerde eerste wel op de mail, maar nu helemaal niet meer. Via telefoon en chat hoor ik ook niks. Wat een slecht bedrijf!!

19 mars 2025

Werkt niet!

Werkt niet. Had meerdere besteld en aangebracht volgens de handleiding maar helaas. De tattoo blijft onzichtbaar, ook al moet ze na x-uren zwarter worden. Ze zeggen ook dat ze een trustcore hebben van 4.8 maar is dus FAKE.

15 décembre 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit