Noté 1 sur 5 étoiles

Firma ma bardzo duże ceny energii w porównaniu do innych firm europejskich. Zła obsługa klienta. W Mysłowicach pani obsługująca klientów nie posiada imiennego identyfikatora. Zgłaszając reklamację nie... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Zgłaszałem wielokrotnie kradzież prądu Prawdopodobnie przez sąsiada. Nie reagują wcale Firma przysyła kosmiczne rachunki z nad płatą, a gdy zwróciłem uwagę że sąsiad ma prąd a licznika na k... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Najwieksi zlodzieje i oszusci, przy swoich naprawach na linii uszkodzili mi zasilanie systemu alarmowego.Mimo nagran z kamery wszystkie roszczenia odrzucili, pisalem 3 odwolania i nic. To panstwowa sp... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Chciałam zwrócić uwagę na sposób rozmowy z klientem. Pragnę przypomnieć, że nie wszyscy z nas mają wiedzę informatyczną pozwalająca w mig zrozumieć co do nas mówi pracownik TAURON . Proszę, aby m... Voir plus

1,4

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

26 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Tauron, czyli wielka katastrofa dla klienta

Tauron to straszna wpadka! Wysokie ceny, aroganccy i niemili pracownicy, zawodna aplikacja itd. Reklamują, że to polska energia, ale Twoje pieniądze ląduję po części w Irlandii i w USA.
Najlepiej uciekaj do innego sprzedawcy prądu np. PGE. Tam masz niższe ceny i miłą obsługę.

21 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Niekompetentny i nieprzejrzysty dostawca energii

Być może najbardziej niekompetentny i nieprzejrzysty dostawca energii elektrycznej w Polsce. Reklamuje się ceny za kWh, których nie można zweryfikować na podstawie rozliczeń. Rozliczenia są niepotrzebnie skomplikowane i mają na celu jedynie zmylić klienta. Tauron wydaje pieniądze swoich klientów na liczniki energii elektrycznej, które obsługują odczyt optyczny, ale odmawia podania klientom niezbędnego kodu PIN. Gorzej być nie może.

13 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

największe dziadostwo z jakim się…

największe dziadostwo z jakim się spotkałem
błędy w fakturach ,trzy numery gdzie możesz dzwonić punkt w mieście a na koniec musisz pobrać sekretny formularz żeby go wypełnić i odesłać do Katowic telefoniczni asystenci nie mogą nic lub nie potrafią lub robią to błędnie celowe oszukiwanie ludzi polegającej na wciskaniu ludzi dodatkowych cudownych ofert za kosmiczne pieniądze które pobocznie są doliczane to faktycznej ceny energii gdzie rachunek za kW/h jest na 80 zł a reszta to koszty ich dodatkowych usług
przy poborze 3000kw.h i oddaniu energii również 3000kw/h rachunek roczny 2800 zł to jakiś żart lub nieporozumienie ale w tauron nikogo to nie obchodzi

1 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ja mam tylko jedną uwagę..

Ja mam tylko jedną uwagę... komentarz... pytanie... Wszystko w jednym.

Jak można zaplanować prace i odłączyć całe miasto od zasilania w godzinach 8:00 do 16:00? No jakim kompletnym ignorantem trzeba być i jak bardzo mieć swoich klientów w głębokiej d...

30 septembre 2025

Przychodzisz do punktu

Przychodzisz do punktu, czekasz jak ten Jelen po ta aby wyjaśnić problem. Baba nic nie wie i to ja muszę jest wszystko powiedzieć bo te komputery nie wiem po co mają chyba żeby udawać że coś niby robią. Jak już jej podpowiesz to może reklamację trzeba złożyć to wtedy łaskawe coś zaczyna robić. Czy i kiedy reklamacja monopolisty zostanie rozwiązana, pewno szybko czyli spadaj klient, płać i placz

28 juillet 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Rozmowa telefoniczna doradcą

Chciałam zwrócić uwagę na sposób rozmowy z klientem.
Proszę, aby mówili oni spokojnie i pomału.
Niecierpliwość i uwagi typu " no to jak pani się loguje?" Uważam za wysoce naganne.

22 juillet 2025

Utrzymanie sieci

Zniszczyli drzewo poprzez niepotrzebne i nieudolne obcięcie gałęzi. Na reklamacje odpisywali absurdy aby mnie olać . Nie ma możliwości bo wkleił bym zdjęcie.

14 février 2025

Usługa z serwisantem 24 nie okazana

Usługa z sewisantem 24 nie okazana. Zgloszenie 23 maja dla zepsutej zmywarki. Dużo obecywań, że jeszcze chwila, a 13 czerwca powiedzieli, że zamowiona 27 maja częśc przyszła, ale fachowca ma urlop do 18 czerwca. Ze zwrotu pieniędzy za nieokazaną usługę Tauron zrezygnował. Innego fachwcę możliwości zaprosić też nie ma.
Bezsensowna usługa i brak szanowania klientów.
Wizyta zaplanowana na 23 czerwca.
Miesiąc oczekiwania. Brak słów.

13 juin 2025

Kryminał

Jest to organizacja w zasadzie kryminalna. Wykorzystują techniki jak zaciemnienie obrazu rzeczywistości w celu uchylenia się od konsekwencji prawnych swoich działań.

27 mai 2025

Tauron

Nieroby. Jak mozna podpiąć licznik w 14 dni zajmuje to może 10minut. No chyba że tauron ma jednego montera na całe województwo. Powinno to być podpięte max do 24godz. Od momentu podpisania umowy. Wstyd. Infolinia beznadziejna.wyrzucić wszystkich i na nowo zatrudnić ludzi którzy chcą pracować na infolinii.

23 avril 2025

Tragedia ceny zawyzone

Tragedia ceny zawyzone, przerwy w dostawie prądu , znikają ę faktury,, bok praktycznie nic nie wie, liczniki zdalne a bok twierdzi że zwykle, dno i wodorosty, ich praktyki są spowodowane tym że zrobili sobie monopol na dystrybucję i czy podpiszesz umowę z jaką kolwiek firma wszystko idzie z taurona ,

14 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Gwaltowne przerwy w dostawach pradu bez…

Gwaltowne przerwy w dostawach pradu bez uprzedniego powiadomienia, zdarza sie to nagminnie i prowadzi do uszkodzen instalacji domowych jak np. piec gazowy czy router. Jezeli maja panstwo w ofercie innych operatorow do wyboru to prosze zrezygnowac z oferty Taurona. Infolinia to podobna kpina.

10 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Chciałabym podziękować

Chciałabym podziękować, p. Magdalenie Reichhart ,która jest pracownikiem,, Tauron" za głebokie serce cierpliwość ,wobec mojej osoby, (niepełnosprawnej).
Tacy ludzie powinni pracować uczynni ,wyrozumiali.
Człowiek na odpowiednim stanowisku.
Ta pani powinna być doceniona przez dyrekcję Tauron ,bardzo dziękuję , pani za pomoc.

2 avril 2025

Najgorszy serwis internetowy ever

Najgorszy serwis internetowy ever! Kto to wymyślił , fort knox ma słabsze zabezpieczenia. Szybciej dostępne się do konta w banku niż sprawdzę fakturę !!!! Państwowa spółka i uzasadnianie swojego istnienia , bez produktywne i bez sensu!

1 avril 2025
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus