Box had iets minder waarde dan waar ik op hoopte maar al met al een stuk beter dan de gemiddelde mysterybox. Daarnaast is het erg leuk dat je zelf je favorieten kan aangeven en is de communicatie omtr... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vorige keer toen ik de box besteld had kreeg ik niet de waarde eruit die beloofd is/was. Ik heb opnieuw een bestelling geplaatst en ben benieuwd of het nu wel nagekomen wordt. Het ging om beste... Voir plus
L'entreprise a répondu
tevreden met deze Mystery Box! De box van €800 was super leuk en gevarieerd samengesteld. Alleen niet naar wat ik had gevraagd vandaar helaas geen 5 steren. Waarom het wel hoger is. Is omdat ik we... Voir plus
Top Box, all You want You Can Tell before. Top Communication. I will come back for sure Bedankt Martin
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
TCG Mystery Box maakt persoonlijke mystery boxen van Pokemonkaarten. Door de vragenlijst in te vullen maken we de box helemaal naar jouw wensen en bovendien krijg je altijd meer dan je betaalt!
Coordonnées de contact
Molendijk 32B, 3243AM, Stad aan t Haringvliet, Pays-Bas
- info@tcgmysterybox.nl
- tcgmysterybox.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Excellente communicatie en service
Na een aankoop van een box van 800 euro, kon ik nog aanpassingen doorsturen. Zeer snelle en efficiënte communicatie gekregen via mail en zeer vlotte service die volgde. Zeer benieuwd naar wat er in de boxen zit, maar al A+ voor alles voor de ontvangst! Aanrader!!
Mysterybox
Ik dacht bij mezelf laat ik eens een mysterybox proberen aangezien ik vaak reclames kreeg via Instagram. En had besloten om de €400 mysterybox te proberen. Ik kon goed aangeven wat ik wel en niet wou in extra informatie en daar werd rekening mee gehouden. Wat ik had gekregen :
Fossil booster pack (€275)
Armarouge ex premium collection (37,50)
Alakazam ex 151 collection (€75)
Pokémon go tin blissey (€25)
1 pack astrial radiance (€6)
2 blisters astrial radiance bij elkaar ongeveer €15
Dus heb €407 uitgegeven en heb ongeveer €433,5 aan waarde gekregen dus ben zeer te vrede . Ik weet wel waar ik heen moet gaan als ik nogmaals een mystery box zou bestellen .
Vriendelijke groet,
Maaren
Best wel aangenaam verrast door de…
Best wel aangenaam verrast door de producten die erin zaten en de variatie.
Kaarten waren redelijk beschadigd en…
Kaarten waren redelijk beschadigd en had meer verwacht voor 210 euro.

Super mystery boxen!
Je krijgt waar voor je geld. bestelling wordt snel in orde gemaakt waardoor je het snel aankrijgt. 2de keer dat ik bestelde en 2x super tevreden.
Word niets met voorkeuren gedaan & te lage waarde
Mijn vriend en ik hebben beide zelf een 100,- box besteld, met héle andere wensen. Andere sets, andere pokemons, wel/geen japanse graded kaarten etc etc. Echter hebben we EXACT hetzelfde gekregen. Héél logisch dat er overlap in zit, dat valt te verwachten. Maar waar geef ik in godsnaam 'voorkeuren' voor op als er daadwerkelijk 'niets' mee gedaan word? Zoals mijn vriend in een eerdere review heeft beschreven, is hij netjes een gesprek aangegaan met eventuele oplossingen en ontving hij lachwekkend onprofessionele antwoorden.
Dus:
- Onprofessioneel en onbeschoft gedrag
- Niets gedaan met voorkeuren
- Te lage waarde
Ben nu al benieuwd naar de boze reactie :)

Meer verwacht
Ik was in mijn 1e reactie te snel met oordelen, had waarschijnlijk zelf teveel verwacht. Na de nette uitleg mijn oordeel aangepast! Snelle en vooral nette reactie! Top!!

Leuke box
Leuke box ! Elk pakketje speciaal ingepakt en gekregen waar ik naar zocht! Dit was het 110% waard !
In het vervolg zullen wij hier zeker weer bestellen!
Top-ervaring
Rekening gehouden met de gevraagde sets. Mooie variatie en zeker naar waarde van betaalde prijs.
Geen aanrader voor wie waarde en respect verwacht
UPDATE!
Zoals je in zijn antwoord hieronder kunt zien is deze man alles behalve professioneel "m'n tante" "wat heb jij een moeilijk leven zeg"
Ik heb recent een mystery box van €100 besteld bij dit bedrijf, en helaas is de ervaring allesbehalve prettig verlopen. Laat ik beginnen met het belangrijkste: de box bevatte een marktwaarde van ongeveer €84, en als je met wat moeite de verzendkosten meerekent, kom je op €92 uit. Nog steeds onder de beloofde minimale waarde van €100, die overal duidelijk wordt gecommuniceerd.
Dat op zichzelf is al een teleurstelling. Maar wat het echt kwalijk maakt, is de manier van communiceren zodra je vragen stelt of feedback geeft.
Ik heb, zoals gevraagd, eerst contact opgenomen met het bedrijf. De reacties waren kortaf, defensief en uiteindelijk ronduit respectloos. Een voorbeeld van de toon:
"Ik schijt zeven kleuren stront voor je review, ik ga de zaak moeten sluiten. Grow up."
En eerder:
"Ik ga dit echt niet nog een keer doen met een volgende order van je. Kijk mn trustpilot, iedereen is tevreden met een vergelijkbare box. Dus ligt het dan aan jou of aan mij?"
In plaats van open te staan voor gesprek of kritiek, werd ik afgeserveerd, kreeg ik te horen dat ik in de toekomst niet meer mocht bestellen, en werd er gesuggereerd dat ik het probleem ben.
Zelfs toen ik met bewijs kwam van actuele marktprijzen die ruim onder zijn opgegeven waarden lagen, bleef er geen ruimte voor gesprek. Prima dat je achter je product blijft, maar afspraken nakomen is iets anders.
🔍 Inhoud van de box:
Armarouge Premium Collectie – gemiddeld €32
Houndstone ex collectie – €22
4x Scarlet & Violet sleeved boosters – €20
Pencil case met 2 boosters – €10
Totaal marktwaarde: ~€84 (excl. verzendkosten)
Wat mij ook stoorde:
Weinig variatie ondanks dat ik 5 setvoorkeuren had opgegeven (alles was Scarlet & Violet).
Een toegezegde graded Japanse kaart zat er niet in, terwijl ik daar specifiek ‘ja’ op had gezegd.
Het bedrijf wil verzendkosten meetellen in de marktwaarde van de box, én rekent daarbovenop nog €7 verzendkosten extra. Dubbele berekening dus.
Wanneer ik prijsvergelijkingen maakte met websites als Cardmarket, kreeg ik te horen dat deze niet ‘echt’ zijn – alles wat niet in hun straatje past, wordt blijkbaar genegeerd of weggezet als "nep".
⚠️ Eindoordeel:
Was dit de slechtste mystery box ooit? Nee.
Was het de beste? Absoluut niet.
Wordt de belofte van waarde, variatie en klantvriendelijkheid waargemaakt? Zeker niet.
Voor kinderen die het gewoon leuk vinden om willekeurig wat packs te krijgen, is dit misschien nog prima. Maar voor wie bewust kiest, waarde hecht aan transparantie, en verwacht dat afspraken nagekomen worden, raad ik deze aanbieder niet aan.

Andere verwachting
Ondanks dat het een mysterybox is, was het ideaal om aan te geven welke sets je leuk vind, alleen jammer dat hier dan niets mee gedaan wordt.
En had een error box en had iets meer service verwacht vanuit de verkoper.

Leuk ingepakt
Super leuk dit
Super leuk dit. Voor het eerst gedaan nu. Ben ook een beginner en vooral voor het sparen. Dus ik heb allerlei dingen aangeklikt en het pakket was echt een superleuke verrassing met onverwachte dingetjes. Vooral verzamelproducten. Dus nu ben ik wel een beetje verslaafd 🤣🤣. Dus mijn enige waarschuwing: pas op. Het is verslavend. Je krijgt je waarde van je geld echt wel en het is echt super leuk. Ik ga sparen voor een volgende box
Mijne neefje was super blij met hoeveel…
Mijne neefje was super blij met hoeveel er in de mystery box van 200€ zat.
Nooit verwacht dat er een graded kaart van gem mint psa in zou zitte , was totaal onverwachts maar vond het super!!
Zijn verjaardag zal hij niet rap vergeten.
Geld 110% waard leuke ervaring
Super leuke gepersonaliseerde mystery box die je geld waard is (en meer) Er word naar je persoonlijke wensen geluisterd om er een leuk verassend geheel van te maken :) 10/10 i'd buy again.
Super leuke leuke box gehad
Super leuke leuke box gehad. Er wordt echt gekeken naar de voorkeuren die je opgeeft. Ook is er goed en makkelijk mail contact in geval van problemen.
Was een leuke toevoeging aan me 12 uur…
Was een leuke toevoeging aan me 12 uur twitch stream. Inhoudt was naar waarde en nu mijn eerste graded pokemon kaart. Houdt je van verassingen en hoef je niet persee de laagste prijs, maar wel meerwaarde dan ben je bij hun goed. Daarnaast hebben ze een vragenlijst en daar houden ze ook rekening mee met voorkeuren.
mystery box 100 euro
Ik was over het algemeen erg tevreden met de Pokémon Mystery Box! Er zat een leuke variatie aan items in, waaronder een leuke japanse graded card. Alles was netjes verpakt en de kwaliteit van de producten was prima.
Het enige minpuntje was een Charizard etui (pencil case) dat duidelijk gericht is op jongere kinderen. Voor een volwassen verzamelaar voelde dit item een beetje misplaatst, en het haalde de waarde van de box voor mij persoonlijk iets naar beneden.
Verder echter zeker een leuke ervaring, en ik zou het opnieuw overwegen – hopelijk met iets minder kindgerichte items in de toekomst.