TCG Mystery Box Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

tevreden met deze Mystery Box! De box van €800 was super leuk en gevarieerd samengesteld. Alleen niet naar wat ik had gevraagd vandaar helaas geen 5 steren. Waarom het wel hoger is. Is omdat ik we... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Matige mystery box, niet veel bijzondere artikelen. Bij narekenen van alle producten kwam ik niet tot het bedrag waarvoor ik besteld had. Dus niet echt verrast van de box In de reactie en dropbox l... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Box had iets minder waarde dan waar ik op hoopte maar al met al een stuk beter dan de gemiddelde mysterybox. Daarnaast is het erg leuk dat je zelf je favorieten kan aangeven en is de communicatie omtr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb meerdere boxes gehad van deze beste meneer en altijd met plezier geopent, heb zelfs een gengar slab gehad die ik nog steeds met veel plezier bezit en die aardig in waarde gestegen is dus zeer be... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

TCG Mystery Box maakt persoonlijke mystery boxen van Pokemonkaarten. Door de vragenlijst in te vullen maken we de box helemaal naar jouw wensen en bovendien krijg je altijd meer dan je betaalt!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

126 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Was niet te te vrede je moet een…

Was niet te te vrede je moet een lijstje in vullen maar daar wordt bijna geen rekening mee gehouden kreeg 2 pakjes perfect order met maar 3 kaartjes er in
De rest had ik niet gevraagd..
Ik weet dat het mistry is maar zet dan geen lijstje op wat je wenst helaas niet leuk.

29 mai 2026

Réponse de TCG Mystery Box

Dank voor de feedback. Je hebt maar 2 sets aangegeven en verder niks, behalve 1 specifieke losse kaart. En dat je geen graded kaart wil. Dus daar kon ik inderdaad niet zo heel veel mee. Mega Evo was toen even niet op voorraad en van Perfect Order heb ik inderdaad alleen fun packs.

Super mysterie box

Super mysterie box
Snelle verzending en wat er in zat echt geweldig deze boxen zijn echt een aanrader.
Nu nog open gaan maken en kijken wat er in de booster packs en special boxen zit

2 juin 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Waarde was goed. Inhoud niet bepaald

De waarde was zeker meer dan de prijs dat ik betaalt had. Alleen jammer dat ik 1 psa10 slab had gekregen en de rest was alleen maar pakjes. Leuk voor een keer, maar voor mij was de laatste keer.

Antwoord op verkoper:
Ik bedoelde dat er op 1 slab na alleen maar pakjes inzaten. De hoeveelheid pakjes verbaasde me wel voor de prijs, maar toch.

P.s. dat je zo passief-aggresief reageert op een eerlijke review is niet bepaald een goed imago voor je bedrijf. Just saying🤷🏼‍♂️

2 juin 2026

Réponse de TCG Mystery Box

Misschien een misverstand, maar ik snap je nog steeds niet. Ja, mijn boxen bevatten vooral PSA 10 kaarten en pakjes kaarten. Dat is wat iedereen wil...

Noté 5 sur 5 étoiles

Mysterie box snel ontvangen en was een…

Mysterie box snel ontvangen en was een hele mooie gevulde box .
1 van de betere Mysterie boxen die er verkrijgbaar zijn .
Had de 400 euro Mysterie box zat ruim meer in als het bedrag wat ik betaald heb .
Nu kijken wat we er uit halen als we ze gaan open maken

31 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

0/10

Verkoper geeft op alles wel een uitleg.
Totaal niet aan te raden.
Er zijn veel betere.

26 mai 2026

Réponse de TCG Mystery Box

Je mag 1 review schrijven per bestelling, meerdere is een beetje asociaal, vind je ook niet?

Noté 2 sur 5 étoiles

Een mystery van 100 euro gekocht een…

Een mystery van 100 euro gekocht een Japanse slab van 65 euro niet slecht maar dan wat Japanse boosters waar sorry uit een box kan komen en geen hit van kan krijgen en dan twee fun packs en 1 Engelse booster. Niet aan te raden

20 mai 2026

Réponse de TCG Mystery Box

Je hebt 109 euro aan waarde gehad, mijn packs zijn gegarandeerd ongewogen en wat je daar uithaalt heb ik uiteraard geen invloed op.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pakket vorige week ontvangen.

Pakket vorige week ontvangen.
Het was goed afgestemd op de vooraf beantwoorde vragen.
heel blij met de inhoud en op leuke manier gepresenteerd voor de ontvanger.
( ik had pakket €75.00 en doe zeker nog een bestelling na ontvangst vankantie geld)

15 mai 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Mystery box van 100 euro, wat een teleurstelling.

Mystery box van 100 euro besteld, aangegeven liever geen Japanse kaarten te krijgen op een graded na. Eindstand, doos vol met Japanse kaarten en packs. Maar 2 “normale” packs. Daardoor een kind van 9 die teleurgesteld is met haar verjaardagscadeau… voor mij nooit meer.

30 avril 2026

Réponse de TCG Mystery Box

Hi Dennis, sorry maar waar heb je dit aangegeven? Ik heb hier je vragenlijst, ik zie dit nergens:
Daarnaast is de vraagstelling bij de Japanse sets ook duidelijk lijkt me: "Welke Japanse sets zijn je favoriet? (vink niks aan als je geen Japans wil!) "
Ik heb dus een mix gepakt van de Engelse en Japanse sets in je lijst.
Maar ik ben de moeilijkste niet, als de Japanse boosters nog dicht zijn mag je deze omruilen voor Engelse, mail me dan even.

Top.

Goeie site dat je je box redelijk naar voorkeur zou kunnen aanpassen en zeer mooi spul gekregen voor het betaalde bedrag, ook is het netjes verpakt en verzonden.

6 mai 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus