1. École de conduite
  2. Auto-école

Top Coureur Rijschool is een professionele en betrouwbare rijschool gevestigd in Deventer, gespecialiseerd in hoogwaardige autorijlessen voor zowel handgeschakeld als automaat. Wij begeleiden leerlingen van begin tot eind richting het behalen van hun rijbewijs, met een persoonlijke aanpak en focus op kwaliteit, veiligheid en zelfvertrouwen. Onze rijlessen worden volledig afgestemd op het niveau, tempo en de leerstijl van de leerling. Of je nu een beginner bent, opnieuw wilt starten of last hebt van faalangst: bij Top Coureur Rijschool krijg je geduldige begeleiding en duidelijke uitleg. Wij geloven dat iedereen kan slagen met de juiste ondersteuning. Naast praktijklessen bieden wij ook een online theorieopleiding aan via een modern leerplatform. Leerlingen krijgen toegang tot uitgebreide theorie-uitleg, oefenexamens en studiemateriaal ter voorbereiding op het CBR theorie-examen. Ook ondersteunen wij bij het regelen van zaken zoals de gezondheidsverklaring, machtiging en het reserveren van examens. Top Coureur Rijschool staat bekend om transparante rijlespakketten inclusief praktijkexamen, flexibele lestijden en persoonlijke communicatie. Daarnaast bieden wij ook taxi rijbewijs opleidingen aan voor kandidaten die professioneel de weg op willen. Onze missie is duidelijk: leerlingen helpen om veilig, zelfstandig en zelfverzekerd deel te nemen aan het verkeer. Start als leerling, eindig als Top Coureur. Wij zijn actief in Deventer en omgeving en streven naar een hoge slagingskans en tevreden leerlingen.

3,7

Moyen

Beste rijschool.

Beste rijschool.
Hele aardige instructeur, hij heeft me alles laten weten wat ik in t examen nodig had.

14 novembre 2025
Logo de Top Coureur Rijschool

Réponse : Top Coureur Rijschool

Beste Devid,

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat u onze rijschool en instructeur als prettig heeft ervaren. We doen ons best om onze leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op het praktijkexamen, dus het is mooi om te lezen dat dit ook zo is overgekomen.

Bedankt voor het vertrouwen in onze rijschool en veel succes en veilige kilometers gewenst! 🚗✨

Met vriendelijke groet,
Top Coureur Rijschool
Start als leerling, eindig als Top Coureur!