Team Forex

Coordonnées de contact

Les gens ont aussi consulté

Noté 1 sur 5 étoiles

When call doesnt come to shove

Ik ben vandaag na verzoek tot annuleren 14 x gebeld door verschillende nummers van Forex. Manipulatieve opmerkingen, domweg weigeren van te ontvangen boodschappen als ik wil dat ik niet met jullie in zee ga maar bent u dan niet geïnteresseerd in geld verdienen? Dat soort BS

Ook raar, whatsapp ging in nederlands ene Mark, aankondiging dat er gebeld ging worden ook, de beller Richard kwam uit Zwitserland en wilde mij closen vanaf een @gmail account wat ik zeer dubieus vind en niet erg professioneel

24 février 2025

LET OP! Ga niet met deze partij in zee

Wat een ongelofelijke grap is dit. Na aanmelden ben ik benaderd door team Forex nl via whatsapp. Vervolgens moest ik mij aanmelden bij een broker maar deze was blijkbaar toch niet toegankelijk. Vervolgens moest ik mij aanmelden bij een andere broker genaamd: interactive markets. Alles ging telefonisch en er werden allemaal persoonlijke dingen gevraagd waar ik niet op zat te wachten. Dit vond ik al raar. Heb ervaring bij meerdere brokers maar nog nooit zoiets meegemaakt. Er word heel erg gespusht om te storten. Uiteindelijk stond er 250 op mijn account maar ik heb nooit iets betaald. Dit heb ik aangegeven maar word niet naar geluisterd. Ik wil het account sluiten maar dan word je eerst even verplicht je documenten op te sturen voor de KYC. Nadat ik dit gedaan heb word ik helemaal platgebeld en worden ze boos omdat je niet opneemt als je gewoon aan het werk bent. Account sluiten helpen ze ook niet mee. Ga niet met deze partij in zee. Een of andere rare broker heeft nu gegevens van mijn en bellen mij helemaal plat. Ik heb een telegram groep aangemaakt voor mensen die samen willen komen die gedupeerd zijn. Ik kan hier geen link delen dus stuur mij even een DM op insta naar het account teamforexnl_opgelicht dan stuur ik de link van de groep.

1 novembre 2024

Let op!

Let op! Dit zijn wij (FXminds) niet. Geen zaken doen met Team Forex dit zijn oplichters

11 octobre 2024

Dit zaakje stinkt

Dit bedrijf kopieert letterlijk advertenties van Evolute Trading, dus trap hier niet in. Daarnaast is het Nederlandse bedrijf wat ze vermelden ook helemaal niet van hun.

Ze proberen op deze manier gewoon geld van mensen afhandig te maken. We zijn met ze in contact geweest, maar wat blijkt nou is dat dit een of ander "Offshore" scam bureau is wat probeert met wat advertenties onwetende mensen te lokken. Nogmaals, dit zaakje stinkt aan alle kanten.

12 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Dit zaakje stinkt aan alle kanten

Mijn bevindingen:

Het domein is geregistreerd op naam van een bijzonder gmail adres. (ene elena.sugarbearhair).

Veel positieve reviews zijn van mensen met slechts 1 review op hun naam.

Bijna alle trustpilot reviews van team-forex zijn van dezelfde datum.

Personen die je e-mailen en bellen hebben een fake naam (Activation Manager - Chrisy van Dijk).

Het nummer waarmee je gebeld wordt (085-2082349 op naam van Voxbone S.A.) kun je niet terugbellen en Voxbone wordt in verband gebracht met scams.

De broker die gebruikt wordt, trademastercfd, wordt als scam aangemerkt.

Ik werd gebeld door een dame vanuit een callcenter en die leidde me naar adhitan en daar moest ik een cursus van € 250,00 kopen.

100% rendement in een jaar? Als iets te mooi lijkt om waar te zijn dan is het dat meestal ook

30 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Top platform

Top platform, heb bij meerdere handelsplatformen getradet, maar was meestal toch te ingewikkeld en te tijdrovend.

Hier is het volledig op automatische piloot en de resultaten spreken voor zich

21 août 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Goede service, goede resultaten!
Enige minpuntje is dat uitbetalingen gemiddeld 3 dagen verwerkingstijd hebben, en wordt niet verwerkt in het weekend, uitbetalingen kunnen dus soms even duren..

Verder goede communicatie en begeleiding met het opzetten van je account!

20 août 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus