Jeg er såå glad for at jeg turte å bli med i Teamjegliker! Jeg begynte først i tjl uten 1-1-oppfølging, og fikk allerede der en god start med personlig matplan og treningsprogram. Etter hvert valgt... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Teamjegliker tar selvutvikling på alvor. For å endre livsstil må vi se på alle aspekter. Teamjegliker er både utfordringer, kosthold, trening, meditasjon og selvutvikling – i et fellesskap.
Norvège
- teamjegliker.no
Små endringer som har gjort stor forskjell
Etter hvert valgte jeg å investere i ekstra 1-1-oppfølging, og det har gjort en stor forskjell for meg. Å ha en coach som følger meg tett, hjelper meg å sortere tanker, holde fokus og faktisk gjennomføre endringene i praksis, har gitt meg enda mer trygghet og progresjon.
Jeg scroller mye mindre på telefonen enn før, har funnet tilbake til leseglede, har fått et bedre forhold med samboeren min og har begynt å meditere daglig. Jeg kjenner rett og slett at jeg har det bedre med meg selv nå.
Dette har vært en veldig verdifull investering i meg selv, og jeg vil varmt anbefale dette til andre som ønsker mer balanse og overskudd i livet❤️
Sterkere psykisk og fysisk.
Jeg har vært med i Teamjegliker siden august-25. Er der fortsatt og det har gitt meg kjempemasse... Har endret kostholdet mitt, lært meg og matpreppe, vet at jeg får i meg det jeg trenger hver dag, største forskjellen merket jeg i hvordan dagene på jobb ble mye lettere, jeg fikk akkurat en ny stilling da, som krevde mye mer av meg enn før, var i tvil om jeg ville takle presset. Og jeg tenkte ikke over det før det var gått mange måneder, hva var grunnen til at det gikk så bra. Men med fokus på rett kosthold, nok søvn og trening tilpasset meg, var dette svaret😃 Migrenen jeg slet med ble betydelig redusert. Takler motgang mye bedre. Støtten fra coah Sunniva og Anette har vært uvurderlig. Så dette har gjort underverker psykisk og fysisk. Man blir mentalt sterkere når det andre er på plass. Jeg har iallefall vokst som menneske på dette og anbefales virkelig.
Tør å våge
Jeg har vært medlem av TeamJegLiker i en snau måned nå. Det har gjort så mye godt for meg å være del av det felleskapet som har blitt skapt her. Jeg er så glad jeg endelig (etter et års tid) turte å ta valget og gjøre dette for meg selv. Klart, det koster å endre vaner og ta valg som ikke er like komfortable der og da, men jeg merker allerede hva det vil gjøre for meg og fremtiden.
Det er en meget spennende prossess jeg skal igjennom, som bare kommer til å gi meg bedre livskvalitet fremover.
Gled deg til du tør å ta valget du også. Så sees vi i felleskapet.
Anbefales
Jeg var med i Team Jeg liker høsten 2024. Et utrolig flott opplegg. Der du lærer om mindset rundt mat, hva som er riktig næringssammensetning til kroppen. Lærer også om mindset. Jeg fant også en treningsform som jeg mestrer. (Tabata)
Jeg gikk ned 6 kg i disse ukene og hadde masse energi og følte meg bra.
Selv etter 1.5 år så har jeg med meg mange av de gode rutinene rundt mat.
En investering i seg selv
Å bli medlem av teamjegliker ble en start på en veldig viktig indre reise. Jeg vokste mye på kort tid under deltagelsen og har forstått den i dag i dag at livet ikke ville vært det samme uten.
I teamjegliker lærer du om viktigheten av å stille opp for deg selv og at mestringsfølelsen er drivkraften i livet. Du lærer deg selvdisiplin gjennom å ta ansvar for egne handlinger omkring mat og fysisk aktivitet. Du lærer hva riktig og nok mat i kombinasjon med trening gjør med kroppen. Det endrer ikke bare hvordan du ser ut, men også hvordan du føler deg innvendig. Det gir deg overskudd til å gripe dagen og plutselig sitter du igjen med krefter du ikke ante du hadde. Du blir det mennesket du ikke trodde fantes. Du blir sterk, både fysisk og psykisk.
Det som gjør teamjegliker så spesielt er at de kombinerer mat og trening med selvutvikling. I løpet av tiden jeg var med så jeg meg selv fra helt nye perspektiver og ble mer i kontakt med meg selv. Jeg lærte å meditere og om viktigheten av mindfulness. Å være komplett tilstede i nuet. Dette erfarte jeg for aller første gang etter en time med Gustav og det var som å se verden med helt nye øyne. Ingen tanker, bare her og nå. Det ble et vendepunkt og tilstedeværelse ble en prioritet som økte livskvaliteten.
Teamjegliker forandret livet mitt på så mange ulike måter. Anette-Marie vet hva hun driver med og hun forandret rett og slett livet mitt. Anbefales sterkt! ❤️
Anbefales varmt
Jeg meldte meg på dette kurset med et ønske om å jobbe dypere med meg selv. For meg har ikke fokus vært på kosthold eller trening, men på selvutvikling, gamle mønstre og det å stå stødigere i den jeg egentlig er.
Gjennom kurset har jeg fått mulighet til å jobbe både i nåtid og bakover i tid – med tanker, vaner og reaksjoner som har blitt formet av barndom og tidligere erfaringer, på godt og vondt. Det har vært krevende til tider, men også utrolig verdifullt. Jeg har lært å forstå meg selv bedre, tåle ubehagelige følelser og møte meg selv med mer trygghet og mindre selvkritikk.
Det som virkelig skiller dette kurset fra mye annet, er helheten og fellesskapet. Du står ikke alene i prosessen. Det er rom for hele mennesket, ikke bare “resultater”. Støtten, tryggheten og måten det legges til rette for varig endring på, har hatt stor betydning for meg.
Dette er ikke en quick fix, men et grundig og ekte arbeid som gir deg verktøy du kan ta med deg videre i livet. For meg har det vært en viktig reise mot å være mer meg – og det er jeg veldig takknemlig for.
Hele deg og litt til
Jeg har vært med i team jeg liker i over 1 1/2 år. og er fortsatt endel av dette fellesskapet.
Jeg ble med fordi jeg har et vanskelig forhold til min egen kropp, mat og trening. I team jeg liker fikk jeg sammen med coach Sunniva laget en matplan som var skreddersydd for meg og som lærte meg at det trenger ikke å være alt eller ingenting. Jeg fikk en forståelse for hvordan et måltid bygges opp for å gå ned i vekt i tillegg så har jeg spist mer mat enn jeg noen gang har gjort og allikevell gikk ned i vekt. Kunnskap er makt. Jeg fikk veiledning når jeg trengte det og gode råd når jeg møtte på utfordringer. Jeg lærte at dette ikke var en kortvarig diett, men dette er virkelig noe jeg kan leve med resten av livet.
Hva fikk jeg?
Jeg gikk ned 30 kg, fikk bedre søvntimer, angst og depresjon ble nesten borte. Jeg likte å spise rent, trene og ikke minst ble kjempe glad i å være ute i skog og mark. Etter å ha vært med i ett år var jeg trygg på at selve opplegget med mat og trening at jeg hadde behov for å jobbe mer innover. Jeg som mange andre har traumer vi må jobbe med, når vekten gikk ned ble det jeg har gjemt med bak kom da fram. Jeg lærte å stå i de ubehaglig følelsene og lærte meg å utfordre meg selv oftere. Dette har ført til at min horrisont er mye mer utvidet og jeg trives mye mer med mitt liv og at jeg er god nok akkurat som jeg er. På toppen av alt dette får du ett fellesskap som er varmt, inkluderende og veldig støttende. Vi feirer ikke bare når ting går bra, men hjelper hverandre til å komme oss opp igjen når livet stormer. Du må gjøre jobben selv, men du får en fantastisk gjeng til å heie på deg og du går ikke alene
Anbefales varmt!
Anbefales! Kjempeflott plan og oppfølging og fellesskap for å skape varig endring!
Anbefales varmt
Jeg har vært medlem i TeamJegLiker i ett år, og har hatt enormt utbytte av det. Stort fokus på bærekraftig endring, selvutvikling og personlig reise. Sunniva er fantastisk, kunnskapsrik og støttende. Løsningsorientert og dedikert som coach. Anette Marie bidrar med engasjement, kunnskap og mange tilbud som feks yoga, meditasjon, samlinger og coaching 1:1. Fellesskapet i teamet har også betydd masse.
Jeg har virkelig lært mye både om kropp og sjel, men ikke minst om meg selv. Evig takknemlig for å ha hatt dette fantastiske teamet i ryggen i så lang tid. Nå er jeg bedre rustet til å takle livet fremover, alene.
Det har vært en fantastisk fin…
Det har vært en fantastisk fin opplevelse og få være med i teamjegliker. Anbefales virkelig!🤩 Du blir følgt opp ukentlig av coach Sunniva, man får eget treningsprogram og kostholdsplan. Et fint felleskap der man får god støtte fra Anette-Marie og Sunniva og andre medlemmer som er på samme reise. Så hvis du har lyst og endre livsstil og ha et fint støtteapparat i ryggen så ville jeg ha valgt Teamjegliker.😃
Samhold og en reise
Jeg er tidligere medlem av teamjegliker. Den reisen og di opplevelsene du får, med det og bli kjent med deg selv også få love til og bli kjent med andre som er på samme reise som deg men kansje dere har forskjellige slutt mål, men veien dit er den samme. Det som jeg har lært fra teamjegliker bruker jeg i hverdagen og i trenig. Anbefaler alle som vill jobbe med seg selv om det er med det psykiske eller fysiske, men ikke vet hvor man skal begynne til og ta en prst med TJL
Hvorfor jeg anbefaler Teamjegliker
Jeg har vært med i både Teamjegliker og Brave at Heart. Jeg har lært så mye - både om meg selv, kosthold og hva kroppen og hodet trenger for å ha det bra.
Tankene om "diett" er helt borte. Jeg har funnet en livsstil jeg trives med - takket være fantastiske Anette-Marie og coach Sunniva som stiller med masse flotte oppskrifter og matkunnskap som jeg ikke kunne vært foruten.
Også fysiske endringer har jeg opplevd. Jeg snakker ikke hovedsakelig om vektnedgangen, men gleden jeg opplever over bevegelse og trening. Ikke dårlig å ha blitt atletisk for første gang i en alder av 33 år. Daglige turer, og mellom 3-5 treninger i uken med en kronisk utmattet kropp hadde jeg aldri sett for meg. Ikke i min villeste fantasi.
Ikke minst så er fellesskapet Anette-Marie har bygget opp helt nydelig. Der er det alltid gode råd, støttende ord og fantastisk humør. Er så godt å føle man ikke står alene i noe så krevende som en livsstilsendring.
Jeg kan ikke anbefale TeamjegLiker nok. Gjør dette for deg selv. Jeg angrer ikke et sekund!
Startet min reise i Team Jeg Liker
Startet min reise i Team Jeg Liker, og fortsatte etter hvert i Brave at heart. Det har vært en fantastisk reise, har lært masse, både om mat, trening og selvutvikling. Fått nye bekjentskaper og vennskap. Fått mange fine verktøy som jeg tar med meg videre. Merker stor forskjell på kroppen etter at jeg startet. Med de verktøyene jeg har fått, så klarer jeg og hente meg inn fortere nå enn tidligere. (Har en utmattelse i bunn) Kjempe flinke og motiverende folk , og fantastiske meditasjoner med Gustav. Så takknemlig for alt jeg har fått lært og min reise i dette.
Utrolig fint fellesskap
Utrolig fint fellesskap skapt av ei råbra dame! Et fint og trygt sted for selvrefleksjon og selvutvikling. Det er er varmt sted å være med så mange bra mennesker!
Brave at heart
Brave at heart - Bra 6 ukers kurs med gode, små oppgaver hver dag, kontinuerlig oppfølging og fint fellesskap ⭐️
Nydelig fellesskap!!!
Nydelig fellesskap. Nydelig motivator. Nydelig opplegg. Så verdt det!
Utrolig lærerikt og fint samhold.
Fantastisk å få være med på! Har både vært med på Team Jeg Liker og Brave At Heart og for en reise det har vært. Anbefales på det sterkeste! Utrolig dyktige folk som veileder 😀
Verdens beste opplevelse jeg unner alle…
Verdens beste opplevelse jeg unner alle ! Ville aldri vært foruten.
Gull verdt
Jeg meldte meg på for å lære mer om meg selv, kosthold, trening og for å komme meg ut av et usunt spor. Veldig spennende opplevelse som virkelig var verdt alt! Jeg bruker enda mye av min lærdom på både trening og mat. Man føler seg sett og har hele tiden et team i ryggen som støtter og heier på deg. Kunne aldri vært foruten denne opplevelsen! Jeg var med i to sesonger. April 2017 - oktober 2017 og ønsket å fortsette for å oppnå ønsket form. Startet igjen november 2017 - mars 2018 og er så fornøyd med all innsats og all støtte underveis. Så ekstremt mye nyttig lærdom som jeg har tatt med meg til resten av livet! Anbefales på det sterkeste🙏🏼
For å få ut min energi og finne tilbake…
For å få ut min energi og finne tilbake til treningsgleden, så var det gull at den første tiden så ble fokuset søvn samtidig som jeg fikk i meg mat med rett fordeling på karbo, protein og fett.
Når søvnen var på plass etter en del prøving av forskjellige tilnærminger så kunne jeg starte å trene. Er så glad for å kunne ta en ting av gangen og føle at jeg ble sett- til og med gjennom ett regneark😅
Jeg ble med i to kull og hadde sommerferie i mellom kullene, så jeg fikk testet det jeg hadde lært før jeg tok en runde til for å også få trening mer på plass🥰
Jeg gjennomførte mai-aug 2023, men får ikke valgt korrekt år 😢