Techbutik Avis 131

TrustScore 3 sur 5

3,0

var ikke sikker på den plisserede lampe først men wow den giver virkelig en blød hyggelig stemning om aftenen jeg flytter den rundt hele tiden

Jeg købte en magnetisk arbejdslampe til min garage og den er ret nyttig Den sidder fast og falder ikke ned lysstyrken er også fin

Deres returpolitik er totalt ubrugelig. Du betaler selv retur, men de dropshipper fra Kina så en lampe til 299 kr. der koster 50 kr. på Temu koster pludselig 599 kr. at returnere. “Nem returproce... Voir plus

Ventede fra 9. - 24. september på en levering som de skrev "normalt" tog 5-8 dage. Har svært ved at tro at eksterne harddiske som ikke lagerføres i Danmark men sendes direkte fra Kina, skulle kunne n... Voir plus

3,0

Moyen

TrustScore 3 sur 5

131 avis

Jeg bestilte deres lille designer…

Jeg bestilte deres lille designer natbordslampe, og den er endnu smukkere i virkeligheden. Det varme, dæmpbare lys gør rummet så afslappende. Leveringen var glat, og indpakningen virkede virkelig gennemtænkt.

26 décembre 2025

Jeg købte også en af deres…

Jeg købte også en af deres mobilopladere, og den har været super pålidelig. Hurtig opladning, ingen overophedning og lille nok til at have med i tasken. En simpel, men virkelig nyttig ting.

19 janvier 2026

Den alien formede bordlampe var…

Den alien formede bordlampe var egentlig tænkt som et sjovt lille tilbehør til mit skrivebord, men den er virkelig charmerende. Den giver et blødt lys, der passer perfekt til aftenarbejde. Den kom også hurtigere end forventet.

24 janvier 2026

Fake Fake Fake ...Bestilt en…

Fake Fake Fake ...Jeg har bestilt en cromecast. Den kom efter 3 uger. Dvs en brugt cromecast æske hvori en forstørret lignende cromecast lå. Den virker ikke og jeg kan ikke sende den retur. De / robotten oplyser til alt andet end den returlabel. FAKE. FAKE. FAKE

26 janvier 2026

Jeg købte knivslibersættet med…

Jeg købte knivslibersættet med diamantbelægning, og resultatet var med det samme tydeligt. Min kokkekniv gik fra sløv til superskarp på få minutter. Det føles solidt og godt bygget.

16 janvier 2026

Jeg brugte de opvarmede handsker til…

Jeg brugte de opvarmede handsker til tidlig fodboldtræning, og de holdt mine hænder varme hele tiden uden at blive fugtige. Knapperne er nemme at trykke på, selv når fingrene er kolde, og varmeindstillingerne gør faktisk en tydelig forskel. De har allerede fået en fast plads i mit vinterudstyr.

10 janvier 2026

Jeg mistede alt

Jeg troede det var et hollandsk firma, og websiden så meget prof ud, så jeg købte en harddisk. Og det skulle jeg ikke have gjort.
Jeg har haft venner til at teste den - på Windows, Apple og Chromebook og ingen kan komme ind i den og få forbindelse. Indpakningen er superflot, men jeg mistænker, at det er en tom aluminiumskasse. Stikkene, der fulgte med, passer dårligt.
6 stjerner for websiden og 0 for produktet. Efter at have læst alle de dårlige anmeldelser herinde, gider jeg ikke bruge tid på at få mine penge retur. Spild af tid. Jeg dummede mig. 359 kr. ud af vinduet. Lært en lektie. Av.
Hold jer væk fra denne kinesiske scam.

11 décembre 2025

Glaspendelet over spisebordet skaber en…

Glaspendelet over spisebordet skaber en restaurantlignende stemning under aftensmaden, som jeg er helt vild med. Refleksionerne ændrer sig afhængigt af, om jeg laver mad, læser eller bare slapper af med en kop te. Det er delikat uden at være skrøbeligt, og det er overraskende let at gøre rent. Jeg tager mig selv i at sidde og kigge på det om aftenen.

1 janvier 2026

Stjernehimmel projektoren var egentlig…

Stjernehimmel projektoren var egentlig tiltænkt min søn, men jeg er begyndt at tænde den efter sene arbejdstimer for at falde ned. Den langsomme bevægelse over loftet føles overraskende beroligende. Den fylder hele rummet uden at virke overvældende, og farverne skifter blødt. Meget mere afslappende end jeg havde forventet.

7 janvier 2026

Ren svindel

Ren svindel med "Ultratynd Bærbar Lynhurtig 10 TB Harddisk". Obs!: Der findes ingen legitim lagringsteknologi, der muliggør ægte 10 TB lagerkapacitet i et så lille eksternt forbrugerprodukt. Der er tale om en velkendt svindelmetode, hvor harddiskens firmware er manipuleret til falsk at rapportere en langt større kapacitet, end den fysiske lagerkapacitet reelt tillader. Styresystemet bliver dermed vildledt til at tro, at der er ledig plads, selv når den faktiske hukommelse er opbrugt. Konsekvensen er, at når den reelle kapacitet overskrides, begynder nye data at overskrive eksisterende data uden nogen fejl- eller advarselsmeddelelse. Dette medfører: Tavs datakorruption. UOPRETTELIGT TAB AF FILER. Ubrugelige eller ikke-afspillelige videofiler.
Hjemmesidens base er Holland og varer kommer direkte fra Kina. Mistanke om at det er et en-mands-foretagendfe drevet fra en privatadresse (mors kælder?) idet mails besvares (med løgne) både omkring og efter midnat og på søndage.
Returneringsønske mødes med løgne og benspænd efter benspænd.

7 janvier 2026

Jeg købte den magnetiske arbejdslampe…

Jeg købte den magnetiske arbejdslampe til små reparationer derhjemme, og den er blevet mit mest brugte værktøj. Den sætter sig fast på alt metal med det samme, selv på lidt ujævne overflader. Lyset er stærkt nok til præcisionsarbejde, og strålen forbliver stabil, selv når batteriet er lavt. Simpelt, robust og pålideligt.

1 janvier 2026

Hej jeg bestilte et ur d.18 november og…

Hej jeg bestilte et ur d.18 november og fik det først langt inde i december månede og så var det ikke det ur jeg bestilte ville så sende det retur men der var ingen retur label med og så skulle jeg sende det til Asien uret kostede 249 og jeg skulle så betale mere for at sende det retur,så hold jer langt væk fra det firma. Lone wolf

13 janvier 2026

Snyd og misvisende retur politik

“Nem returproces”

Kundeservice henviser bare til returpolitikken, hvor der ingen steder står, at varen sendes fra Kina. De bruger bevidst misvisende formuleringer som “vi har base i Holland”, mens varen reelt sendes fra Kina, og retur skal til deres “centrale lager i Asien”.

En komplet joke. HOLD JER LANGT VÆK.

23 décembre 2025

Jeg købte 2 stk usb lager med stor…

Jeg købte 2 stk usb lager med stor kapacitet (8TB) og "lynhurtig" overførsel. Jeg modtog 2 stk usb lager der var meget langsomme og kun ca 5% af den lovede kapacitet. De var ingenting værd og er smidt ud. Det var måske for godt til at være sandt.

15 décembre 2025

Fup og svindel firma

Bestilte en vare som i følge beskrivelsen skulle være genopladelig. Da jeg modtog varen var der bare et usb stik for man kunne tilslutte en powerbank. Kundeservice er holdt op med at svare efter jeg oplyste dem om problemet.

På hjemmesiden skriver de at de holder til i Holland men alle deres vare bliver sendt fra Kina.

9 janvier 2026

Fup firma

Fup firma
Jeg bestilte et skilt som skulle bruges til barnebarnets julegave.
De lader som om de er et dansk firma, men er fra Holland . Gaven er ikke kommet, og når man kontakter kundeservice, får man ingen direkte svar på spørgsmål. De snakker udenom konstant.
En ting er at snyde mig som voksen, men at ødelægge julen for et barn, er sgu ikke i orden!
Kan IKKE anbefale dette firma. Snyd og bedrag

8 janvier 2026

Kina butik

Kina butik, der prøver at lade som om de er fra Holland. Umuligt at returnere eller bytte vare uden det koster det samme som en ny

26 décembre 2025

Jeg installerede en lille natlampe i…

Jeg installerede en lille natlampe i gangen, fordi jeg var træt af at famle rundt i mørket, når jeg skulle i køkkenet om natten. Den bløde glød lyser stien lige nok op uden at vække mig helt, og sensoren reagerer med det samme, når jeg går forbi. Det er en af de små køb, der stille og roligt forbedrer hverdagen.

6 décembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit