Modtog hurtigt 6 store håndklæder med korrekte navne på, som så helt perfekte ud. Da de alle var julegaver, kan jeg naturligvis ikke udtale mig nærmere om kvaliteten ved brug. Hvis kvaliteten efter va... Voir plus
Kvalitén var lysande och därför jag skriver ett gott omdöme. Födelsedagsbarnet glatt, beställer nog till fler och andra framöver eftersom paketet kom fram kvickt med expressleverans. Tummen upp från... Voir plus
Bestilte to forskellige forklæder - men fik to ens. Hurtig svar fra kundeservice - og et nyt forklæde kom rigtig hurtigt - uden meromkostninger. Handler der gerne igen
Écrit par l'entreprise
Siden 2016 har vores passion været at producere personlige gaver til både børn og voksne. Blandt vores mest værdsatte produkter er bamser med en personlig broderet besked. Alt broderi er udført med omhu for at opnå den højeste kvalitet. Alle produkter er meget børnevenlige, og sikkerhed er vores højeste prioritet. Derfor sælger vi kun produkter, der er børnesikrede og CE-mærkede (EN71) for maksimal sikkerhed. Vi er også optaget af den økologiske indvirkning af vores produkter for et bæredygtigt miljø.
Heliosgatan 11, Stockholm, 120 78, Suède
- kundeservice@teddypost.dk
- teddypost.dk
N'a pas répondu aux avis négatifs
Det er altid lidt sværere med sådan…
Det er altid lidt sværere med sådan noget som et navn der skal skrives på - Bliver det pænt og som jeg havde håbet. Og det blev det. Fin service da jeg havde skrevet forkert størrelse
Alt var i orden
Flot design - så ud som det på billedet (bestilte en Julesok til min søn med navn) og hurtig levering. Alt fungerede :) kan klart anbefales
Fra bestilt til den ankom gik så…
Fra bestilt til den ankom gik så hurtigt, og den sødeste og blødeste bamse ankom. Varm anbefaling
Hurtig og problemfri bestilling og…
Hurtig og problemfri bestilling og levering.
Jeg bestilte to julesokker med navn på til mine børn. De virker til at være af god kvalitet, men de bliver først taget i brug om nogle uger.
Nem hjemmeside og hurtig levering
Nem hjemmeside og hurtig levering . Super fin kvalitet .Kan anbefales.
Fik broderet tekst på en taske jeg…
Fik broderet tekst på en taske jeg havde bestilt. Flot lavet og hurtig leveret 😊
Hurtig levering. Varen var som på billedet og den valgte skrift på varen var super fed 👍
Perfekt. Sådan skal det bare gøres!!! Ikke sidste gang jeg handler her.
Det har været en gi oplevelse 👍👍👍👍👍
Meget hurtig service
Varen og levering
Nemt at bestille, varen levede op til mine forventninger. Hurtig levering.
Flot arbejde med forklædet.
Hurtig leverance
Brugervenlig hjemmeside ✔️
Hurtig bekræftelse på ordre✔️
Hurtig levering✔️
Hurtig levering
Hurtig levering. Lavede en fejl og skrev hurtig til dem. De rettede fejlen med det samme
The bunny is cute and cuddly
The bunny is cute and cuddly. Unfortunately, I don't know why the bunny doesn't have a smile/mouth. Apart from that, we are pleased with the purchase of this cuddly toy for our newborn granddaughter.
Jeg er meget tilfreds med varerne
Hurtig svar og levering
Jeg bestilt en bamse med navn, og da jeg gerne ville have at bamsens farve og tråden på navnet skulle matches skrev jeg til dem, fik der efter hurtigt svar på at den valgt farve passede bedst og at det var den de så have lavet det i, syntes jeg er god service. Derefter komme bamsen hurtigt frem, den er i god kvalitet og jeg glæder mig til at give den vider i gave :D