Hos J.P. Autoservice, bliver man altid godt modtaget ! Vi har brugt værkstedt siden den spæde start og kunne ikke forestille os noget mere venligt og imødekommende personale ! Her sidste gang ,... Voir plus
Som altid hurtig ekspedition og fuld service. Hvor finder man nogen som jer, der tager sig tid til at skifte til vinterdæk, bare fordi bilens chauffør havde lagt sig syg og codriveren havde mulighed f... Voir plus
Ja kan kun anbefale jp autoservice. Havde købet en brugt bil af en privat hvor kæde var skiftet, desværre gik noget galt i motoren så der skulle en ny til. Tog kontakt til jp og den hentede bilen fra... Voir plus
Det var en meget behagelig samtale og god service/forklaring om produktet.
L'entreprise a répondu
Informations provenant de diverses sources externes
Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!
DEJRUPVEJ 73, 6855, Outrup, Danemark
- 75251995
Demande des avis aux clients
Det var en meget behagelig samtale og…
Det var en meget behagelig samtale og god service/forklaring om produktet.

Super service
Super service - altid tid, når man ringer.
Man kan stole på hvad de siger, og de laver ikke andet end det der er aftalt - uden kontakt

JP Autoservice er virkelig top
JP Autoservice er virkelig top. Fantastisk arbejde og super venlige. Absolut tilfreds med servicen og absolut anbefalet.
Mange tak til Jeppe og hans team.

JP Autoservice
JP Autoservice – Fremragende Kundeservice
Jeg havde fornøjelsen af at besøge JP Autoservice for nylig, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Selvom de havde travlt, formåede de alligevel at få min bil ind og klar på kun to timer. Det er virkelig imponerende og vidner om en høj effektivitet og dedikation til kundeservice.
Fra det øjeblik jeg trådte ind, blev jeg mødt med smil og professionalisme. Personalet var yderst imødekommende og tog sig tid til at forklare, hvad der skulle laves på bilen. Det gav en følelse af tryghed og tillid, som man sjældent oplever.
Jeg er meget tilfreds med arbejdet og vil uden tvivl benytte mig af JP Autoservice igen i fremtiden. Hvis du søger et sted med fantastisk kundeservice og hurtig betjening, så er JP Autoservice det rette valg.

Réponse de Teknicar - JP AUTOSERVICE APS
Som altid god service og super…
Som altid god service og super kvalitet.
“ Lige siden jeg begyndte at bruge JP Autoservice har min biler godt helt uden problemer”, tidligere brugte jeg VW som man skulle tro var kvalitet.
Altid top service 👍