Lisez les avis des autres
TOTAL IORDEN SERVICE! thomas smedegaard yder den bedste service! man kan trygt give ham hans bil i hænderne. han har nu hjulpet mig to gange nu og hver gang løser han problemerne hurtig. han er... Voir plus
Egentlig skulle jeg bare have monteret et bakkamera, men ejern Thomas’s ekspertise har gjort, at jeg nu flere gange har taget turen fra Fyn til Aalborg for at bruge Smedegaard Auto. Man skal le... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg driver selv et mindre autoværksted, men når det gælder de mere avanceriet kodninger og diagnosearbejde på VW og Audi, ringer jeg altid til Smedegaard-Auto. Thomas tager sig altid tid til at hj... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!
Coordonnées de contact
Gertrud Rask Vej 1, 9210, Aalborg SØ, Danemark
Demande des avis aux clients
Dygtige personale og gode priser
Som altid er de hurtige, søde, rare og hjælpsomme og så de lige så dygtige som de store værksteder, forskellen her er blot at jeg her betaler en rimelig pris for arbejdstimer i forhold til de store værksteder som tager ublu priser.
Har nu brugt samme værksted de sidste 4 år og er yderst tilfreds med behandling af både min bil og jeg 🥰⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Venlig og hurtig service
Venlig og hurtig service.
Medarbejder var utrolig behagelig og nem at snakke med i ventetiden (skift vinter->sommerhjul).
Vil klart anbefale!
TOP SERVICE!
TOTAL IORDEN SERVICE!
thomas smedegaard yder den bedste service! man kan trygt give ham hans bil i hænderne. han har nu hjulpet mig to gange nu og hver gang løser han problemerne hurtig. han er virkelig en dygtig mand inden for auto teknik. især indenfor VAG. og han laver altid tingene til en rigtig god pris.
KAN HELT KLART ANBEFALE HAM!
TAK for hjælpen denne gang!
Super god service
Super god service. Venlig og super kompetent. rigtig fornuftige priser! kan klart anbefales.
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Kæmpe anbefaling herfra! 👌
Man skal lede længe efter samme niveau af viden og ekpertise. – især når det gælder VW – og man kan virkelig mærke, at de ved, hvad de laver.
For mig siger det en del, at jeg hellere kører tværs gennem landet for at få lavet min bil det rigtige sted. Det er svært at finde mekanikere, man har fuld tillid til – men det har jeg her.
Kæmpe anbefaling herfra! 👌

Bare god service
Når reservedelene ikke fungerer og bilen stadig melder fejl, så bliver fejlen løst uden problemer og hurtigt

God hurtig ekspedition
God hurtig ekspedition! Fair priser og god kvalitet, -professionelt arbejde. Vil klart bruge værkstedet igen.

Réponse de Teknicar - Smedegaard Auto ApS
Venligt personale, hurtig service, lånebil
Super hurtig ekspedition, skift af 4 dæk og montering af 1 nyt på ny fælg, skift af gløderør og batteri incl kodning deraf.
Og lånebil👍

Réponse de Teknicar - Smedegaard Auto ApS
Havde hurtigt behov for at få…
Havde hurtigt behov for at få vinterdækkene på, før en tur til Norge. Mailet om morgenen, senere på dagen var det ordnet. Perfekt.

Super god service
Super god service.
Har aldrig mødt så dygtige og imødekommende mekaniker

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.