Teknicar - Smedegaard Auto ApS Avis 107

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Gertrud Rask Vej 1, 9210 Aalborg SØ, DK

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

TOTAL IORDEN SERVICE! thomas smedegaard yder den bedste service! man kan trygt give ham hans bil i hænderne. han har nu hjulpet mig to gange nu og hver gang løser han problemerne hurtig. han er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Egentlig skulle jeg bare have monteret et bakkamera, men ejern Thomas’s ekspertise har gjort, at jeg nu flere gange har taget turen fra Fyn til Aalborg for at bruge Smedegaard Auto. Man skal le... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg driver selv et mindre autoværksted, men når det gælder de mere avanceriet kodninger og diagnosearbejde på VW og Audi, ringer jeg altid til Smedegaard-Auto. Thomas tager sig altid tid til at hj... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Atelier de réparation automobile
  2. Garage automobile
  3. Mécanicien

Informations provenant de diverses sources externes

Teknicar består af mere end 180 værksteder fordelt over hele landet. Find dit lokale værksted, på postnummer eller find det via listen herunder. Teknicar er en række frie og selvstændige værksteder, med én vigtig fælles interesse - nemlig biler. Derfor servicerer vi dig og din bil bedst muligt!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Noté 5 sur 5 étoiles

Dygtige personale og gode priser

Som altid er de hurtige, søde, rare og hjælpsomme og så de lige så dygtige som de store værksteder, forskellen her er blot at jeg her betaler en rimelig pris for arbejdstimer i forhold til de store værksteder som tager ublu priser.
Har nu brugt samme værksted de sidste 4 år og er yderst tilfreds med behandling af både min bil og jeg 🥰⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21 mai 2026

TOP SERVICE!

TOTAL IORDEN SERVICE!

thomas smedegaard yder den bedste service! man kan trygt give ham hans bil i hænderne. han har nu hjulpet mig to gange nu og hver gang løser han problemerne hurtig. han er virkelig en dygtig mand inden for auto teknik. især indenfor VAG. og han laver altid tingene til en rigtig god pris.

KAN HELT KLART ANBEFALE HAM!

TAK for hjælpen denne gang!

28 avril 2026
Avis spontané

Hej Kim

Tak for din anmeldelse😊

Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig service til den aftalte pris.

Hej Mark

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du altid oplever en fantastisk service hos os.

Kæmpe anbefaling herfra! 👌

Man skal lede længe efter samme niveau af viden og ekpertise. – især når det gælder VW – og man kan virkelig mærke, at de ved, hvad de laver.

For mig siger det en del, at jeg hellere kører tværs gennem landet for at få lavet min bil det rigtige sted. Det er svært at finde mekanikere, man har fuld tillid til – men det har jeg her.

Kæmpe anbefaling herfra! 👌

2 février 2026

Hej Steffen

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du værdsætter den viden og ekspertise, du har mødt på værkstedet.

Noté 4 sur 5 étoiles

Bare god service

Når reservedelene ikke fungerer og bilen stadig melder fejl, så bliver fejlen løst uden problemer og hurtigt

5 février 2026

Hej Martin

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at fejlen blev løst hurtigt, selvom reservedelen først ikke fungerede som den skulle.

God hurtig ekspedition

God hurtig ekspedition! Fair priser og god kvalitet, -professionelt arbejde. Vil klart bruge værkstedet igen.

8 janvier 2026

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede god og hurtig ekspedition, fair priser, god kvalitet og professionelt udført arbejde, og at du klart vil bruge værkstedet igen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Venligt personale, hurtig service, lånebil

Super hurtig ekspedition, skift af 4 dæk og montering af 1 nyt på ny fælg, skift af gløderør og batteri incl kodning deraf.
Og lånebil👍

4 décembre 2025

Hej

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du har oplevet venligt personale, hurtig service og en smidig ekspedition, og at både arbejdet på bilen og lånebilen fungerede godt for dig.

27 novembre 2025

Hej Michael

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du altid oplever god og hurtig service hos os.

25 novembre 2025

Hej Sara

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du altid oplever god og hurtig service hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og god service samt god…

Hurtig og god service samt god rådgivning

20 novembre 2025

Hej Peter

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du oplevede hurtig og god service samt god rådgivning hos os.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik skiftet til vinterdæk

Jeg fik skiftet til vinterdæk, alt gik perfekt 👍

10 novembre 2025

Hej Henning

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at dit skift til vinterdæk gik helt perfekt.

Altid god service

Super godt arbejde, venlig personale

29 octobre 2025

Hej Conny

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du altid oplever god service og venligt personale, og at du er tilfreds med vores arbejde.

22 octobre 2025

Hej Mona

Tak for din anmeldelse😊

Dejligt at høre, at du har oplevet god service hos os!

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde hurtigt behov for at få…

Havde hurtigt behov for at få vinterdækkene på, før en tur til Norge. Mailet om morgenen, senere på dagen var det ordnet. Perfekt.

20 octobre 2025

Hej Mikal

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at vi hurtigt kunne hjælpe med at få vinterdækkene på, så du kunne komme godt afsted til Norge.

Super god service

Super god service.
Har aldrig mødt så dygtige og imødekommende mekaniker

16 octobre 2025

Hej Lasse

Tak for din anmeldelse😊

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet super god service, og at vores mekanikere har gjort et godt indtryk med deres dygtighed og imødekommenhed.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus