Helt omöjligt att få kontakt med en…
Helt omöjligt att få kontakt med en person om man har en fråga om en faktura. Blir galen att bara chatta med ai. Kommer aldrig beställa igen, de var dessutom dyrare än andra ställen
Sedan 1989 har vi på Teknikmagasinet spridit glädje genom teknik. Vårt sortiment består av produkter som bringar glädje i vardagen. Hos oss kan du hitta begagnade mobiler och mobiltillbehör, gamingtillbehör och merchandise, gadgets och mycket mer. Du kan även komma förbi på drop-in för att få din spruckna skärm eller batteri på mobilen lagad. Hos oss får du alltid snabb experthjälp av vår kunniga personal. Med fokus på service kan de hjälpa dig att hitta teknikprodukterna för just dig. Oavsett om du letar efter ett par hörlurar att ha på tåget eller en fartfylld radiostyrd bil så finns vår personal redo att hjälpa.
Olof Palmes gata 13, 111 37, Stockholm, Suède
N'a pas répondu aux avis négatifs
Beställde ett klockarmband med prioriterad leverans för19 kronor extra för att gå först i kön. Beställningen lades 12:27 på en fredag.
18:20 ca får jag meddelande om att de skickat min beställning som skulle vara med Early Bird. Kl 21:00 hade Early Bird fortfarande inte tagit emot paketet, inte heller under Lördagen eller Söndagen, men väl på måndagen. Fick min prioriterade leverans, som jag betalt extra för på Tisdagen. Trots att Early Bird levererar under helger om de får godset inom utsatt tid (14:00)
Skriver till kundtjänst som slår ifrån sig och menar att det är speditören som är problemet. Jag undrar hur det kan vara det om de inte får godset förrän på Måndagen.
Nej, Teknikmagasinet gick i konkurs av EN anledning. Det namnet borde få sova gott istället för att lova stort men hålla tunt.
Rekommenderar verkligen inte dem, om du vill ha snabb leverans, som de menar att de har, Sveriges snabbaste dessutom. Löjligt.