APP virker ikke. Ingen stjerner. I åben som standard står Teladoc app til: "Undlad at åbne understøttede links" mv. ER LIG kan ikke gå på Mitid???? SVAR MED LØSNING ØNSKES ASAP!!! P. S. Jeres kunde... Voir plus
Elendig service! Vores søn havde slået sig, og ventetiden til lægevagt var alenlang, derfor tænkte vi, at vi ville prøve sundhedshjælp, som Topdanmark så fint tilbyder. Vi ventede 5-10 min på et opk... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
APP virker ikke
P. S.
Jeres kundeservice er sikkert gode til at at hjælpe når app'en
virker, men er fuldstændig uprofessionelle til fejl. De er uinteresserede i at høre hvad man siger og ude af stand til at holde fokus. De siger bare det samme irrelevante hele tiden. Umulige at kommunikere med.
Use any other site but this one horrible
I just spent $89 on a physicians call. He was nice however they needed a picture of my prescription. I needed refilled after 45 minutes and two different customer service reps. I finally got a picture to go through. Still not one prescription refill but I’m out $89 buyer. Beware these people have a bad site that they don’t know how to help you navigate terrible will never use them again.
Horrible Avoid at All.Cost
Horrible, avoid at all cost. I tried tonuse them, they took my card info and charged me money and never called. I even called them and they told.me that would have someone call but they didn't. And this is all happening when you are sick and seeking help. Bad news cokpany
Lægeservice som del af rejseforsikring…
Lægeservice som del af rejseforsikring hos Gjensidige. Teknisk fungerer det katastrofalt og hjælpen er ikke eksisterende. De 2 stjerner er udelukkende grundet den læge jeg i sidste ende fik kontakt med - den service fejlede ikke noget.
Kommer under ingen omstændigheder til at bruge igen.
Klar anbefaling
Lyn hurtig hjælp af en kompetent og sød læge, der lyttede og gjorde sig umage for at finde den rigtige behandling og medicin.
Et uhyre uprofessionelt foretagende der…
Et uhyre uprofessionelt foretagende der kun lukrere på et samarbejde med danica pension. Teladocs samtykkeerklæringer er ikke tilstrækkelige og uigennem sigtige de kan ikke bruges til noget som helst og. Hold jer langt væk og teladoc rangere på linje med Alles lægehus
Kan ikke bruges til noget
De kan ikke noget udover at sige at man skal ringe til egen læge.
Funger dårligt
Funger dårligt. Har denne tjeneste gennem Danica. Jeg har en slemt ond i hoften, og de foreslår, at jeg skal gå til min læge i stedet for at få en akut hjælp fra en kiropraktor/osteopath. Gider ikke bruge dem mere.
Helt igennem fantastisk oplevelse idag
Helt igennem fantastisk oplevelse idag. Ventede 15 min. Blev ringer op af en kompetent læge som efter at have set et billed stillede en diagnose og opstartede behandling
GO ELSEWHERE!!!
They will take your money and then tell you they do not treat that particular thing. EVEN THOUGH you filled out the form where you put in what you want to be seen for and they can't help you they will take your money and that's just too bad for you. $90 down the drain. I would try ANYONE else but these people, and I use the term lightly. Customer service was useless. They just read from a script because this happens ALL THE TIME. The doctor? Forget it. Don't even get me started on her. She needs to get a real job where she can't act however, knowing it's online and she doesn't have to face you when she screws you. GO ELSEWHERE or you will deeply regret your decision.
Jeg havde en kanon oplevelse med…
Jeg havde en kanon oplevelse med Teladoc forleden hvor jeg havde brug deres lægeprogram. Jeg oprettede mig gennem Danica og fik fat på en i deres team - efter at have ventet 1 timer på alm lægevagt, som ikke kunne hjælpe mig. Så kunne Teladoc virkelig hjælpe mig, og lyttede og løste mit problem på vej på ferie og akut. Tak til deres team, tak for forståelse og tak fordi "i havde min ryg" - ! - det gav mig det jeg skulle have så jeg kom afsted på en fantastisk ferie. Tak til jer.
Fantastisk service
Fantastisk service. Ikke den store ventetid. Søde tålmodige mennesker der handler. Har kun godt at sige om denne app.
Tålmodige og vejledende
Rigtig god service, de er meget tålmodige og vejledende. Sørgede for at vi fik en recept, så vores søn kunne få medicin i weekenden, det havde vores egen læge glemt.
Jeg havde travlt på arbejde og tænkte
Jeg havde travlt på arbejde og tænkte, at jeg jo kunne prøve det. Havde ikke de store forventninger, men hold da op en positiv overraskelse jeg fik. Anbefaler det til højre og venstre og det er absolut ikke sidste gang jeg bruger den app.
Bestilte tid på app’en mens jeg sad i en bil, blev ringet op på slaget på det tidspunkt jeg havde bestilt og havde en dialog med lægen, som var rigtig god. Jeg havde nok forventet en træt og ugidelig stemme og en besked om, at kontakte egen læge. MEN det var stik modsat. Kan varmt anbefale det!
Håbløs ringe service
Håbløs ringe service. Gemmer sig bag bureaukrati om oprettelse hos TopDK, selvom personen er dækket.
Elendig service
Henviser blot til egen læge selvom forholdene var banale og kunne klares med en recept og andet tilfælde henvisning
Positiv oplevelse
Har kun positivt at sige
Hurtig service og vi blev afhjulpet med problemet og fik en recept med det samme 👌🏻
Venlig læge
Elendig service
Elendig service!
Vores søn havde slået sig, og ventetiden til lægevagt var alenlang, derfor tænkte vi, at vi ville prøve sundhedshjælp, som Topdanmark så fint tilbyder. Vi ventede 5-10 min på et opkald, og da opkaldet endelig kom, fik vi at vide, at vi kunne få tid til opkald næste dag om morgenen😳 det synes jeg faktisk ikke er helt okay. Men det lyder jo godt med det sundhedshjælp, men nytter ikke noget, hvis man ikke kan få hjælp alligevel.
Elendig og inkompetent
Elendig og inkompetent. Henviser til egen læge. Og hvad skal man så bruge deres service til?
Min datter havde smerter i hånden.
Jeg havde brug for at snakke med en læge om min datter.
Blev ringet op efter ca. 30 min.
Lægen kom med brugbare råd som vi har fulgt og der er bedring.