Pengene ble borte, varen ble utsatt og utsatt. Etter siste utsettelse var forbi spurte jeg om å få en dato varen er hos meg, fikk automatisert svar. Etter det har jeg ikke mottatt noe svar, ingen vare... Voir plus
Først var jeg ikke fornøyd i det hele tatt for de anbefalte en laptop på chat som skulle håndtere en app, og da jeg fikk den, var operativsystemet for gammelt og jeg måtte sende den i retur. Men alle... Voir plus
Uansett hva du enn tror du kjøper så vit at dette er 10-15år gammelt ræl når det gjelder deres datamaskiner. Tror du meg ikke, spør de konkret om hva skjermkortet heter og modellnummer, spør om det... Voir plus
Litt usikker på hvordan Telebit kan ha så dårlig score på trustfactor. Har handlet på Telebit både i butikk og på nett så lenge jeg kan huske og har egentlig ingen dårlige opplevelser. Nærmeste jeg ko... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Kjente varemerker til lave priser Stort utvalg av elektronikk!
SANDNES, 4318, SANDNES , Norvège
- INFO@TELEBIT.NO
- telebit.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
mye utvalg og greie prisar
Aldri opplved så bra service aså
Aldri opplved så bra service aså! Stå på telebit dette e gudd greier
Ikke kjøp noe usett og uprøvd
Gutt på 10 år brukte sparepengene sine + bursdagspenger på en gaming-pc fra Telebit via finn.no. Hyggelig selger, fikk med utstyr som headset og mus/tastatur i prisen. Det som deretter skjedde var at skjermkortet viste seg å ikke fungere skikkelig. Det førte til at PC slo seg av vilkårlig på grunn av overoppheting av skjermkortet. Har prøvd å kontakte butikken flere ganger og gitt dem anledning til å rydde opp, helt uten respons. Tydelig mangel på ansvarsfølelse og vilje til å rette opp feil. Tok med PC til uavhengig verksted, der de kunne bekrefte at skjermkort ikke fungerte og av vi måtte kjøpe nytt. Styr unna denne butikken dersom dere ikke får grundig testet produktene FØR kjøp.
Meget god service holdt avtale å ingen…
Meget god service holdt avtale å ingen tull så ingen stress å handla her d e bare kjekt😎hyggelige kar han eg møtte så den plasse anbefales!
Fin nettside og billig produkter
Handlet en pc gjennom finn
Handlet en pc gjennom finn. Knall god service med raske svar. Guttungen er nå fornøyd takk og lykke til
Som beskrevet og rask og grei handel👍
veldig bra meg og Yusuf kjøpte bra ting
Generelt en postiv og behaglig…
Generelt en postiv og behaglig opplevelse å handle der.
Raskt levert og serviceinnstilt også…
Raskt levert og serviceinnstilt også etter at varene var levert og betalt
Raskt svar, og som foreskrevet.
Varen var som foreskrevet, og fikk svar raskt.
ok handel gjennom finn
Kjøp av billig tv, kjapt og enkelt🤩
Var på leit etter en billig tv. Fikk flere gode tilbud, endte opp med å kjøpe en tv, som hadde en liten transport skade. 💪Denne fikk jeg til under halv pris av ny. Og skaden er minimal, så og si usynlig. Kjap og trygg handel👍👍
fyste januar pc tomell opp
Fikk levert en gaming pc fyste januar tidlig morgen for en service tommell opp
Telebit organisasjonsnummer 930514543/ Patryk Browski svindler!!!
Produkt som Patryk Browski selger stemmer ikke med hverken bilder i annonsen eller beskrivelse. Kundeservice er ikke eksisterende. Saken er meldt inn til forbrukerombudet. Oppfordrer også alle til å rapportere til Finn.no kundeservice om enmannsforetaket Telebit.no som drives av denne gutten.
Forbrukombudet kontaktet meg nå 03.02 og bekrefter at dei tar saken. Oppmoder flere å opprette sak hjå forbrukerombudet, det kommer til å hjelpe.
Etter litt frem og tilbake i Forbrukerombudet sluttet han å svare Forbrukerombudet. Saken er nå sendt videre til Forbrukerklageutvalget der utfallet blir rettslig gjeldene. Om han ikke svarer Forbrukerklageutvalget blir han oppsøkt av politiet/stevnevitne som vil forkynne klagen. Namsmannen handholder utfallet😎
Fult medhold i saken, men skjer fortsatt ingenting.
Da er saken gått til Namsmannen for begjæring av utlegg.
Handlet en gaming pc for snart halvt år…
Handlet en gaming pc for snart halvt år siden, handelen gjekk helt greit. God komunikasjon og levering.
Handlet en iPhone X for litt siden alt…
Handlet en iPhone X for litt siden alt ok
Masse problemer, dårlig kundebehandling
Kjøpte en Pc for ca 1 måned siden, nå har jeg problemer med at PC-en fryser ofte og jeg må spå av og på PC-en for at den skal virke igjen.
Har sendt melding til personen jeg kjøpte fra men får aldrig svar.
Veldig uprofesjonell kundebehandling og generelt dårlig opplevelse ved kjøp.
SVINDEL!!!!!!!!
SVINDEL!!!!!!!!
Dette et svindel å bedrag rett igjenom. Kjøpte en pc skulle vere plugg and play kom hjem å ingenting fungerte sente straks melding om at pc ikke fungerte. Jeg sa jeg vill heve kjøpet men kom med masse unnskyldninger etter 2 uker skrev han at det var jeg som hadde ødelagt den plutselig etter det ikke et ord fra han. Styr langt unna alt som blir solgt fra denne personen på den adressen.