Pengene ble borte, varen ble utsatt og utsatt. Etter siste utsettelse var forbi spurte jeg om å få en dato varen er hos meg, fikk automatisert svar. Etter det har jeg ikke mottatt noe svar, ingen vare... Voir plus

Først var jeg ikke fornøyd i det hele tatt for de anbefalte en laptop på chat som skulle håndtere en app, og da jeg fikk den, var operativsystemet for gammelt og jeg måtte sende den i retur. Men alle... Voir plus

Uansett hva du enn tror du kjøper så vit at dette er 10-15år gammelt ræl når det gjelder deres datamaskiner. Tror du meg ikke, spør de konkret om hva skjermkortet heter og modellnummer, spør om det... Voir plus

1. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles

Écrit par l'entreprise

Kjente varemerker til lave priser Stort utvalg av elektronikk!

2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

231 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,1

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

STYR UNNA!!!!!!

STYR UNNA! Gjør deg selv en stor tjeneste, lær av vår feil!! Kjøpte en iMac i Juli, det tok 2 mnd før jeg fikk den. Verre kundeservice skal du lete lenge etter, omtrent umulig å få tak i! Tror også de blokker mailen din til slutt. Ingen tlf eller adresse. Produktet jeg fikk var bunket og uten ramme, ikke i nærheten lik den på bildet. Tok meg 2 uker for å få godkjent retur men de gadd ikke å henten den så nå har jeg fått den tilbake og de svarer ikke lenger. Ser de har fått ganske mange 1'ere, så de har nok ikke lenge igjen! Jeg anmelder og tar kontakt med forbrukerrådet. Håper flere gjør det samme!

25 septembre 2024

SVINDEL - Styr unna!!!!!!!!

Styr unna! Dette er et type selskap som vil havne oss forbrukerrådet.

Som bedrift kjøpte vi en iMac i dialog med kundeservice. Mottok riktig produkt men med en knust skjerm som var teipet over, det vil si ikke i henhold til avtale. Deretter ble det sendt ut 2 fakturaer for samme produkt, hvorav den ene havnet til meg som privatperson.

Telebit sier først at de skal ordne opp og erstatte med feilfritt produkt deretter snur de og sender inkassovarsel for begge fakturaer, derav til meg som privatperson som ikke har inngått kjøp.
Har sendt flere oppfølgings eposter til Telebit men mottar ikke svar.

Et forferdelig bry og lureri dette selskapet er. Dårlig nyheter for oss som vil fremme sirkulær økonomi og bærekraft. Bruk heller Teleoutlet, de er seriøse aktører.

25 septembre 2024

Svindel

Telebit må vel være den værste nettbutikken som eksisterer i Norge. Total mangel på kundeservice og de følger ikke norsk lov og regler. svindelforetak. Selger stort sett kasserte ubrukelig varer. Hold avstand.

2 août 2024

Styr unna

Styr unna! Kjøpte 65 tommers tv. Betalte direkte med kort. Så gikk dagene og ingen tv kom. På chat sa de den var utsolgt men ny på vei fra Sverige. 6-8 dager. Det skjedde ikke, så da var det nye 5-7 dager. Men fremdeles ingen tv. Så sluttet de å svare. Til slutt forlangte jeg pengene tilbake. En måned gikk med løgn og rot. Elendig kundeservice for du på kjøpet. Får se om pengene kommer tilbake på kortet snart.

20 septembre 2024

SVINDEL

Skulle gjerne gitt null stjerner!
For en VITS. Etter en mnd fikk feil PC og regna med det skulle ordne seg raskt, men isteden prøvde de å overbevise meg om at det skrapet jeg fikk var bedre? Jeg ba om innmaten til det jeg bestilte i det minste, men da kom det frem at den er utsolgt (står fremdeles til salgs på nettsiden). Nå har jeg returnert, men de henter den faen ikke?? Er helt forskrekka over hvordan jeg er blitt behandla. STYR UNNA! SVINDEL

12 septembre 2024

Jeg fikk et eldre produkt enn det jeg bestilte

Jeg skulle kjøpe iPad Pro fra 2021, men etter jeg snakket med Apple for å kjøpe deksel og tastatur så forklarte Apple at iPaden er fra 2015. Jeg kontaktet dem etter jeg oppdaget dette, og de har ikke svart meg. Jeg sendte inn mail om å benytte meg av angreretten, men fikk ikke svar. Ifølge lovverket om angrerett så måtte jeg sende avgårde produktet innen to uker etter jeg hadde sendt inn mail. De hentet ikke produktet hos posten og den gikk i retur. Jeg måtte betale returen for å hente ut produktet på mitt lokale postkontor.

27 juillet 2024

Alltid like fornøyd

Litt usikker på hvordan Telebit kan ha så dårlig score på trustfactor. Har handlet på Telebit både i butikk og på nett så lenge jeg kan huske og har egentlig ingen dårlige opplevelser. Nærmeste jeg kommer til dårlig opplevelse er når jeg bestilte vare som ikke var på lager og hadde "forventet leveringsdato", og denne ble utsatt, ett par uker.

9 septembre 2024

Her er det bare å styre unna

Her er det bare å styre unna. jeg kjøpte en gaming pc pakke til min sønn på 10 år, for det første så kom den flere dager senere en den skulle og når den kom så så det ut som noen barnehagebarn hadde pakket den. Når jeg forsøkte å montere den så kunne den ikke monteres med vedlagt utstyr. Når jeg prøvde å anskaffe utstyr(kabel mellom pc og skjerm) så var kobling så gammel at slike kabler ikke lenger er i salg! Jeg måtte kontakte Telebit for å få link til angreskjema siden dette ikke fulgte med sendingen, svært vanskelig å komme i få tak i kundeservice på telefon. Kanskje like greit siden dette firma ikke har kundeservice i ordets rette betydning. Jeg fikk omsider sendt pc tilbake bare for å få den i retur! De hentet ikke pakken, jeg måtte lete for å finne eier Patrick Browsky for å få han på telefon for å få en bekreftelse på at om jeg sendte igjen at han ville hente pc på posten. Jeg sendte på nytt og pakken ble ikke hentet ut før dagen etter hentefrist og sikker kun etter trusler om anmeldelse. Nå er pc kommet godt til rette hos Telebit, men nå er de i følge Patryck Browsky hevet over forbrukerkjøpsloven og kan med rette trekke 20% av på returnerte produkter! Og som om det ikke er nok så vil de ha 10% i gebyr for tilbakelevering. Noe som helt klart er absurd. Saken er nå meldt til forbruketilsynet og Finn.no. Slike firma bør ikke ha livets rett. Styr unna.

16 juillet 2024

Har bestillt en tv-fot

Har bestillt en tv-fot, men ingenting mottas.
Fikk kontakt først, da får jeg til svar at Posten har rotet pakken bort, og nå svarer han ikke. Styr unna!!

5 août 2024

STYR UNNA!!!!!

ADVARER ALLE MOT TELEBIT.NO.
Jeg fikk tilbud på en helt ny tv med 5 års garanti. Betalte dessverre, uten å sjekke trustpilot. Jeg mottok en tv som viste seg å være produsert i februar 2018, uten garanti. I tillegg defekt bakgrunnsbelysning. Har forsøkt i noen måneder å få beløpet tilbakebetalt, men Petryk Browski holder det gående med usaklige forklaringer. Til slutt slutter han å svare. Har ikke telefon.

9 septembre 2024

Leveringsikkerhet

Bestiller og betaler for en 60tommers TV. Etter en mnd dukker det opp en 55tommers TV i posten. Skriver og klager, men hører ingenting fra firmaet. Det er vel lite seriøst.

2 août 2024

Rein svindel

Rein svindel! Ligg unna!!! Bestilte tv 31.juli og har etterlyst den sidan. Dei skuldar på PostNord, lovar pengar att m.m., men ingenting skjer. På måndag tek eg kontakt med Forbrukerrådet.

7 septembre 2024

SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!!!

SVINDEL SVINDEL SVINDEL!!!!! Styr langt unna. Fikk en knust tv, sendte i retur og de henter ikke ut. Sender på nytt til dem og de holder igjen pengene da de må ha produktet tilbake først sier de, men det har de jo ikke hentet på posten. Så slutter denå svare på henvendelsene. Nå er det gått 2 måneder, tven er på vei til dem for andre gang og de svarer ikke på mail.

6 septembre 2024

Bestilte tv 29 juli-24

Bestilte tv 29 juli-24. Ingen tv fått enda og ingen refusjon på konto etter kontakt på mail, men håper fortsatt.
Bør anmelde forholdet om det ikke skjer noe.
Skal oppdatere saken :)

5 septembre 2024

Advarsel

Advarsel! Disse folkene har svindlet flere kunder, inkludert meg. Dere kan lese alle anmeldelser fra andre kunder også! De har ikke noe telefonnummer slik at kundene kan kontakte dem, og de har ikke noen riktig adresse for retur. De svarer ikke på e-poster heller!

30 juin 2024

Svindel, bedrageri TELEBIT

Jeg vil på det sterkeste fraråde å handle fra Telebit. Jeg kjøpte en 55-tommers Samsung-TV fra dem, og de sendte meg med vilje en ødelagt TV. Jeg dokumenterte skaden med bilder og sendte dette til dem. Etter noen dager godkjente de reklamasjonen og erkjente at TV-en var skadet.

Telebit har i ettertid søkt om erstatning fra Postnord for den ødelagte TV-en, og de har fått dette godkjent samt mottatt oppgjør (som kan betegnes som forsikringssvindel). Etter at jeg returnerte TV-en, til tross for at jeg selv betalte returfrakten, mottok jeg en e-post fra butikken hvor de hevdet at jeg kunne se bort fra reklamasjonen fordi TV-en var dårlig pakket og ble skadet under transporten – til tross for at de visste at TV-en allerede var ødelagt. Nå svarer de ikke lenger på mine e-poster.

Jeg velger derfor å advare andre mot å kjøpe fra denne butikken, da de driver med svært tvilsomme metoder. Ifølge Brønnøysundregistrene er firmaet registrert som SALG OG INVEST BROWSKI med forretningsadresse Auglendsdalen 80, 4017 STAVANGER. På den oppgitte adressen er det ingen tilgjengelige, og butikken finnes ikke fysisk. Daglig leder, Patryk Browski, har også en rekke negative omtaler på nettet.

3 septembre 2024

Vi bestilte vare og det var feil og de…

Vi bestilte vare og det var feil og de tar ikke mot tilbake og de svar ikke kundeservice
Rett og slett pass på denne firma er falsk og stjele penger og det er ikke noe kundeservice
Jeg anbefale ikke kjøpe fra dem og pass på .

7 août 2024

10/10 kjøp

takk for kjøpet, forstår ikke hvorfor flere ikke handler her er jo genialt! spare jo penger, ser jo uansett som nytt ut . takk for hjelpen

28 août 2024