Pengene ble borte, varen ble utsatt og utsatt. Etter siste utsettelse var forbi spurte jeg om å få en dato varen er hos meg, fikk automatisert svar. Etter det har jeg ikke mottatt noe svar, ingen vare... Voir plus

Først var jeg ikke fornøyd i det hele tatt for de anbefalte en laptop på chat som skulle håndtere en app, og da jeg fikk den, var operativsystemet for gammelt og jeg måtte sende den i retur. Men alle... Voir plus

Uansett hva du enn tror du kjøper så vit at dette er 10-15år gammelt ræl når det gjelder deres datamaskiner. Tror du meg ikke, spør de konkret om hva skjermkortet heter og modellnummer, spør om det... Voir plus

Litt usikker på hvordan Telebit kan ha så dårlig score på trustfactor. Har handlet på Telebit både i butikk og på nett så lenge jeg kan huske og har egentlig ingen dårlige opplevelser. Nærmeste jeg ko... Voir plus

1. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles

Écrit par l'entreprise

Kjente varemerker til lave priser Stort utvalg av elektronikk!

2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

231 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,1

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det er nesten umulig å få kontakt med…

Det er nesten umulig å få kontakt med firmaet. Jeg fikk en vare som ikke fungerte og etter 9 eposter fikk jeg adresse til hvor jeg kunne returnere den. Nå er det gått 14 dager og det er blitt helt stille. Føler at firma prøver å lure/svindle meg selv om beløpet på varen er under 500 kr

27 juin 2024

Null stjerner - lukter svindel av hele selskapet!

Null stjerner - styr unna!
Synd det ikke er mulig å lage review uten stjerner for dette selskapet lever av å sende brukte produkter og helt andre varer enn hva vi lettlurte kunder bestiller.

Bestilte en PS4 kontroll og en mini prosjektor i full HD.
Fikk riktignok en PS4 kontroll, men den var tydelig brukt med stor slitasje og skitt, samt at den enda ikke er mulig å lade.
Prosjektoren som de har flere fine bilder av fikk jeg ikke. De sendte en kjip drit av en astronaut som lager stjernebilder i stedet. Langt fra produktet jeg bestilte.
Ser i reklamasjonsskrivet deres at returer må returneres i orginalemballasje, men det er jævlig vanskelig når de leverer produkter uten emballasje.

Ren svindel, kunder må bare rapportere disse til forbrukerrådet asap...

19 juin 2024

Topp kundebehandling

Topp kundebehandling, fikk en skjerm som ble ødelagt under transport fikk svar fra telebit og sendte ut helt ny same dag. Smidig og god kundebehandling👌👌👌👌😘😘

6 juin 2024

Styr unna

Styr unna. Useriøse. Sender feil, måtte betale for å returnere feil vare. Har Ventet over 1 måned ikke fått noe vare . Svarer ikke på mailer. Neste steg anmeldelse for svindel.

6 mai 2024

Styr unna Telebit!

Dette er svindel. Tror du har fått en god pris på et nytt produkt, og noe gamnelt ræl i stedet. Når jeg ønsker å returnere, kommer et ullent surt svar det ikke er mulig å forstå, men de får frem at det kommer til å koste noe å returnere, hvor mye sies ikke, og oppfølgingsspørsmål besvares ikke.

29 avril 2024

Aldri kjøp noe fra TELEBIT.NO

Aldri kjøp noe fra TELEBIT.NO det er SVINDEL. Jeg kjøpte iPhone i rosa farge men fikk helt annet i posten betalte ekstra for posten også returnerte mobilen
samme dag og informerte dem på Mail ingen svar. Har ikke fått pengene mine tilbake og de har fått tilbake mobilen også. Elendig Service!

3 février 2024

ADVARSEL STYR UNNA!!

ADVARSEL STYR UNNA!!!
Utrolig dårlig kommunikasjon, sjeldent det har vært en sånn neglisjering fra et firma. Inget telefonnummer å ringe dem, ingen chat, kun en generisk e-post, alltid ingen navn involvert. RØVERAKTIG firma. Kjøpte en laptop, returnerte den, uåpnet eske, men fikk aldri snakke med noen, og de trakk 25% av kjøpesummen. NB. Sjekk vilkår før du kjøper, de trekker 25% av kjøpesum, pluss en del mer i transport og svarer etter flere uker med purringer...(type en setning svar uten avsender)
FINN EN ANNEN SELGER!!!

15 avril 2024