Pengene ble borte, varen ble utsatt og utsatt. Etter siste utsettelse var forbi spurte jeg om å få en dato varen er hos meg, fikk automatisert svar. Etter det har jeg ikke mottatt noe svar, ingen vare... Voir plus

Først var jeg ikke fornøyd i det hele tatt for de anbefalte en laptop på chat som skulle håndtere en app, og da jeg fikk den, var operativsystemet for gammelt og jeg måtte sende den i retur. Men alle... Voir plus

Uansett hva du enn tror du kjøper så vit at dette er 10-15år gammelt ræl når det gjelder deres datamaskiner. Tror du meg ikke, spør de konkret om hva skjermkortet heter og modellnummer, spør om det... Voir plus

Litt usikker på hvordan Telebit kan ha så dårlig score på trustfactor. Har handlet på Telebit både i butikk og på nett så lenge jeg kan huske og har egentlig ingen dårlige opplevelser. Nærmeste jeg ko... Voir plus

1. Magasin d'accessoires pour téléphones mobiles

Écrit par l'entreprise

Kjente varemerker til lave priser Stort utvalg av elektronikk!

2,1

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

2,1

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Forferdelig service om det noe galt med varen du handler..Tenk deg om to ganger før du handler her!

Hadde samtale med Telebit en liten stund før jul(15 dager ca) får å få råd og forslag til hvilket objekt jeg skulle gå får, får dette skulle være julegave til datteren på 12 år. Gikk får en TV jeg fikk anbefalt av vedkommende. Da tv'n ankom i sin innpakning, pakket jeg ikke opp, skrudde sammen alt av tilbehør eller koblet den til får å sjekke om den funket, da den allerede var godt innpakket, å dette trås alt skulle være en julegave. julaften kom å pakken fikk hun, men da vi skrudde sammen å koblet den på samme kveld funket den ikke. Jeg sendte melding og mail, men måtte etterspørre svar, å da fikk jeg beskjed om at det var gått får lang tid siden jeg kjøpe varen. Jeg svarte opp med at dette syntes jeg var litt tynt da dialogen hele vegen var at dette skulle være en julegave. Fikk ingen service eller hjelp/råd etter denne. En seriøs bedrift ville ha funnet en løsning vi begge kunne vært fortrolig med når uhellet først var ute. Vi starte kundeforholdet veldig bra, å følte meg godt ivaretatt, derfor ble jeg nok også ganske sjokkert å ikke minst skuffa og frustrert når jeg ble møtt med en kald skulder tilbake når gjaldt å yte service der kunde (meg) mottok en ødelagt vare. Ville tenkt meg om to ganger før jeg handlet her hos Telebit.

24 décembre 2023

NB stryr unna! Svindel

NB stryr unna! Svindel

Å handle av Telebit/ Patryk Browski kan være svært krevende og vanskelig, jeg vil anbefale alle å la være. Her vet man virkelig ikke hva man får. Og om man skulle få problemer i ettertid kan du se langt etter kundeservice eller i det hele tatt svar.

Min opplevelse kort fortalt:

Kjøpte 2 stk macbook pro i januar 2023. Den ene skulle være fra 2017 og den andre fra 2021. Oppdaget raskt at begge var fra 2017. Feil lader fulgte også med. Telebit/ Patryk Browski ordnet aldri opp i dette tross gjentatte telefoner og eposter til dem.

6 måneder etter handelen gikk skjermen på den ene maskinen i svart, og jeg har siden august i 2023 prøvd å reklamere. Igjen uttalige eposter, telefoner og fysisk oppmøte i butikken på Sola. Opplever en helt vanvittig dårlig kundeservice og helt fraværende forståelse for hva det vil si å opptre som en butikk/ profesjonell part. Telebit som drives utelukkende alene av Patryk som et enkeltpersonsforetak, frasier seg alt av ansvar og prøver og unngår alt fra telefoner til direkte dialog i butikk. Skjuler seg bak dårlige unskyldninger og rett å slett stikker av i andre ærend når jeg besøker butikken. Det er nesten ikke til å forstå at denne butikken fortsatt drives og at de fremdeles får lov å reklamere på finn.no. Jeg har selv meldt saken videre til forbrukerådet, og vil gå videre til forbrukerklagenemnda og tingretten om nødvendig.

For all del, ikke kjøp noe av Telebit/ Patryk Browski. Og om du har vært like uheldig som meg, ta saken videre til finn.no og forbrukerådet. Det vil til slutt bli så mange klager her, at Telebit legges ned og fjernes fra finn.no. Ren svindel.

3 janvier 2024

Utrolig kjapp levering

Utrolig kjapp levering, og helt iht beskrivelse. Bestilt søndag kveld, levert tirsdagen. Selv om postnord leverte til feil sted, men det ordnet postnord med, og hentet den inn til ny sortering😀

4 décembre 2023

Telebit er gjennomført useriøse

Jeg kjøpte en tv av Telebit. Når jeg fikk tv-en, var denne ødelagt. I tillegg var den pakket inn i poser som inneholdt matavfall. Strømledningen manglet og det var tydelige skader på tv-en. Jeg prøvde å kontakte de på chat, da fikk jeg beskjed om å sende mail. De svarte ikke på denne mailen. Jeg har aldri vært borti noen som er så gjennomført useriøse. Kan overhodet ikke anbefale de. Når jeg endelig fikk tak i rett strømkabel, viste det seg at tv-en var ødelagt under transport. Etter mye om og men fikk jeg Telebit til å rette ett erstatningskrav mot Postnord, men kommunikasjon om framdrift har sviktet. Postnord og Telebit bare sender meg videre til motparten når jeg kontakter de.

27 octobre 2023

Handla et par såne der led lys til…

Handla et par såne der led lys til guttungen

7 septembre 2023
Logo de Telebit

Réponse de Telebit

Så fint at du er fornøyd! Gjerne gi beskjed hvis det er noe annet du vil kjøpe! 🎉

Mvh Kundeservice TELEBIT

FOR NOGE TULL

Spar pengene deres, dette er det verste jeg har vert med på! Kjøpte en PC for en måned si, brukt ett par ganger å den har allerede sluttet å virke???? Selger hadde veldig lite forståelse og nektet å gi tilbake pengene!! Veldig skuffende!! Skal aldri tilbake!

17 août 2023

IKKE HANDLE PÅ DENNE SIDEN

Ikke kjøp fra denne butikken! Bare lureri. Jeg kjøpte tv og fikk beskjed om å ta den tilbake hvis vi ikke var fornøyd. Noe vi ikke var siden alt med tven var feil var en gammel 2016 modell noe han sa var 2021. Kunne ikke laste ned flere apper noe han sa gikk an. Vi har levert tilbake tven og han nekter å betale oss tilbake. Verste siden. Advarer sterkt om å handle på denne siden.

8 septembre 2023

STYR UNNA!!!!

STYR UNNA!!!!! Heilt forferdelig service og produkt!

Kjøpte ein tv som ikkje passa seg i stua, gjekk tilbake med den da vi hadde fått klar og tydeleg beskjed om at det ikkje var eit problem å komme tilbake med den. Når vi først var tilstedes gjorde eigeren seg vanskeleg og skulle kutte 15% prosent salssummen, og da hadde vi kommet tilbake dagen etterpå! Plutseleg seier eigeren at TV-en er øydelagt berre for å finne ein måte å få lett tente penger!!! Styr unna denne butikken, ein løgner og bedrager!!!

8 septembre 2023