En säljare, Fredrik Adamsson från Telemer ringer upp mig och är väldig vag om varifrån han ringer och tycker att jag ska ändra mitt mobilabbonemang eftersom min nuvarande operatör Tele2 inte har gett... Voir plus

Nybliven student här som behövde dra ner på utgifterna. Blev då uppringd av telemer som jag aldrig hört talas om. Men på något sätt blev jag övertygad om ett mobilabonnemang hos de. Betalade 279kr hos... Voir plus

Bra och tillmötesgående säljare som var lugn och som hjälpte mig att sänka min månads kostnad med hela 3600kr per år vilket jag kan göra mycket roligare saker för. Funkar lika bra som tidigare så är... Voir plus

Linn var super trevlig och hjälpsam. Hon fixade o svarade på det jag behövde hjälp med. Däremot Christian på chatten hade kunnat vara mer tillmötesgående. ( Var i chatten innan jag pratad med Linn i k... Voir plus

3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

269 avis

A répondu à 28 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Bra och effektiv kundservice

Bra och effektiv kundservice! Mycket nöjd!

3 avril 2025

Réponse : telemer

Tack så mycket för din feedback!
Vi är så glada att du är nöjd med vår kundservice och att vi kunde hjälpa dig på ett effektivt sätt. Om du behöver något framöver, tveka inte att höra av dig – vi finns här för dig!

Blev mycket bra bemöt

Blev mycket bra bemöt
Kom fram snapt
Fick hjälp med det jag
Ville toppen bra

3 mars 2025

Réponse : telemer

Tack så mycket för din feedback!
Vad härligt att höra att du fick ett bra bemötande och snabb hjälp – vi är glada att vi kunde hjälpa dig med det du behövde!

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer i framtiden. Vi finns här för dig!

Telemer

Väldigt nöjd med mina abonnemang!

Väldigt nöjd med mina abonnemang!! Tack för snabbt och trevligt bemötande av kundtjänst när jag hade en faktura fråga!

1 mars 2025

Réponse : telemer

Tack så mycket för din fina feedback!
Vi är så glada att höra att du är nöjd med dina abonnemang och att du fick snabbt och trevligt hjälp med din fakturafråga. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service!

Om du behöver hjälp med något mer i framtiden, tveka inte att höra av dig. Vi finns här för dig!

Telemer

Grymt bra bemötande och väldigt nöjd…

Grymt bra bemötande och väldigt nöjd med fri surf för 399kr perfekt som student! 🙂

1 mars 2025

Réponse : telemer

Tack så mycket för din härliga feedback!
Det är så roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och vårt studenterbjudande! Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda bra och prisvärda lösningar för våra kunder.

Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något framöver – vi finns här för dig!

Jättebra kundservice

Jättebra kundservice, otroligt enkelt att få kontakt jämfört med andra telefonbolag.

26 février 2025

Réponse : telemer

Stort tack för din fina återkoppling!
Det är verkligen roligt att höra att du tycker det var enkelt att få kontakt med oss – vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder.

Om du behöver hjälp med något mer framöver, tveka inte att höra av dig! Vi finns här för dig.

Telemer

Snabba svar och enkla lösningar

Snabba svar och enkla lösningar, personalen var dessutom väldigt informativ och tydlig! Plus poäng.

25 février 2025

Réponse : telemer

Tack så mycket för din fina feedback!
Det gläder oss att du uppskattade både snabbheten, tydligheten och den hjälpsamma personalen – precis det vi strävar efter i varje kundmöte. Extra kul med pluspoäng också! 🙌

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver!

Väldigt professionell service

Väldigt professionell service, tjejen i telefon var otroligt hjälpsam och förstående!!

24 février 2025

Réponse : telemer

Stort tack för din fina återkoppling!
Vad härligt att höra att du fick ett professionellt bemötande och att vår medarbetare var både hjälpsam och förstående – precis så vi vill att det ska kännas när man kontaktar oss!

Tveka inte att höra av dig om du behöver något mer framöver – vi finns här för dig!

Fantastisk service

Fantastisk service, personalen var hjälpsamma och artiga i sina svar. Uppskattar också att det inte tala ner till en som de kråkorna på Telia!

18 février 2025

Réponse : telemer

Tack för din ärliga och härliga återkoppling – den värmer verkligen!
Vi är så glada att du kände dig väl bemött och uppskattade både servicen och sättet vi kommunicerar på. Alla förtjänar att bli bemötta med respekt och vi är glada att det märktes hos oss!

Hör gärna av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver!

Trevligt

Trevligt, fint bemötande!

Tack så mycket för dina fina ord!
Det gläder oss att du upplevde vår personal som hjälpsam och att du fick ett bra bemötande. Vi finns alltid här om du behöver hjälp igen!

Bra bemötande och bra kundtjänst

Bra bemötande och bra kundtjänst

20 février 2025

Telemer

Jag fick ett väljdigt bra bemötande av Ezra

Jag fick ett väldigt bra bemötande av Ezra. Mycket professionellt och informativt. Tack för informationen om uppgradering. Kul med ett företag som satsar på en bra kundtjänst.

18 février 2025

Réponse : telemer

Tack så mycket för din härliga återkoppling!
Vad roligt att höra att Ezra gav dig ett professionellt och informativt bemötande – vi ska självklart framföra dina fina ord till henne!

Vi är verkligen glada att du uppskattar vårt fokus på god kundservice. Tveka inte att höra av dig om du har fler frågor eller funderingar – vi finns här för dig!

Väldigt trevlig personal

Väldigt trevlig personal! Blev bra bemött

Telemer

Hjälpsam personal som bemöter bra i…

Hjälpsam personal som bemöter bra i hjälp :)

19 février 2025

Telemer

Jätte fint bemötande och fick snabbt…

Jätte fint bemötande och fick snabbt hjälp. Pratade med en tjej, Esra tror jag hon heter, så himla trevlig och typ snällaste person inom kundservice jag någonsin har pratat med. Gjorde upplevelsen så mycket bättre!

17 février 2025

Hej

Tack snälla för din fina återkoppling – det betyder verkligen mycket för oss!
Vi blir så glada att höra att du fick snabb hjälp och ett varmt bemötande. Vi ska självklart vidarebefordra dina ord till Ezra – hon kommer bli jätteglad att höra att hon gjorde så stort intryck!

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver. Vi finns här för dig!

Telemer

Trevlig och lösningsorienterad :)

Trevlig och lösningsorienterad :)

19 février 2025

Så härligt att höra – stort tack för dina fina ord!
Vi blir verkligen glada över att du kände dig väl bemött och att vår kundtjänst kunde hjälpa dig på bästa sätt. Vi finns alltid här om du skulle behöva oss igen!

Telemer

Jätte trevlig personal :)!

bra och hjälpsam kundservice

Väldigt bra och hjälpsam kundservice. Snabba på att hjälpa till och lösa.

14 février 2025

Rent Bluff företag.

Rent Bluff företag.
Dom är oärliga vid försäljning, hävdar att dom representerar din befintliga operatör. Gör inget sken av att du tecknar nytt värdelöst abonnemang.
Riktar in sig på äldre då dom sällan försvarar sig eller söker hjälp, då dom skäms att bli lurad av såna här typer.
Lyckas du säga upp deras tjänster fortsätter fakturorna att komma. Betala inte dessa typer utan ta kontakt med lokal konsumentombudsman/kvinna, anmäl dom till Konsumentverket, ARN och kontakta kronofogden förklara situationen.

Telemer finns varken registrerat som svenskt varumärke eller som bolag. Telemer är en fasad för Katshing AB

3 février 2025

Réponse : telemer

Vad tråkigt att höra att du fått den uppfattningen om oss på Telemer. Vi tar din feedback på stort allvar och hoppas få möjlighet att visa dig varför så många kunder är nöjda med oss.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och en telefonsupport som vi är väldigt stolta över – alltid redo att hjälpa till när du behöver det.

För att bli kund hos oss tecknas ett skriftligt avtal där alla villkor tydligt framgår, så att du som kund ska känna dig trygg med vad som gäller.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor – vi finns här för att hjälpa dig!

Trevligt bemötande!

Trevligt bemötande och jag fick hjälp snabbt med det jag behövde!

7 février 2025

Telemer

En savoir plus sur les différents types d'avis.