À propos de l'entreprise

2. Magasin de jeux
  3. Magasin de miniatures
  4. Magasin de jeux vidéo

Écrit par l'entreprise

Velkommen til Terraspil.dk – din danske webshop for Warhammer, brætspil, rollespil og samlekort. Vi er en ny, men hurtigt voksende destination for hobbyentusiaster i Danmark. Vores mål er enkelt: at gøre det nemt at få fat i kvalitetsprodukter til hobbyen, uanset om du bygger din første hær, maler miniaturer eller leder efter den næste gode spilleaften med familien eller vennerne. Hos os finder du et stort udvalg fra de førende mærker – Games Workshop, Vallejo, The Army Painter, Green Stuff World og mange flere. Det dækker miniaturer, maling, pensler, værktøj og tilbehør, så du har alt samlet ét sted. Derudover har vi tusindvis af brætspil, rollespil og samlekort på lager, lige fra familieklassikere til Dungeons & Dragons, Magic: The Gathering og Pokémon. Vi sender fra eget lager med levering på typisk 2-3 hverdage, så dine varer kommer hurtigt frem. Bag butikken sidder folk, der selv brænder for hobbyen. Har du spørgsmål om en ordre, et produkt eller en anbefaling, står vi altid klar til at hjælpe.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Nous vérifions les avis

Noté 3 sur 5 étoiles

Blandet oplevelse

Opdatering d. 8/8 kl. 14:45:
Bring har leveret pakken her lørdag og jeg har derfor - uofordret - valgt at rette min anmeldelse fra 2 til 3 stjerner fordi Terraspil også har været gode til at svare og jeg kan give min mand gaven på hans fødselsdag trods alt.

Har præcis samme oplevelse som de andre med levering. Fik bekræftelse på afsendelse mandag, skrev onsdag og fik en eller anden historie om Brings leveringsopdateringer og en forsinkelse hos dem pga en brand. Der er stadig ingen info på pakken og min mands fødselsdagsgave skulle gives lørdag men som det er pt. regner jeg ikke med den kommer.. har givet to stjerner fordi jeg trods alt fik et svar fra kundeservice da jeg skrev.
Ud fra hvad der stod på hjemmesiden regnede jeg med at have den onsdag - absolut senest i dag.

6 août 2026

Réponse de Terraspil

Vi beklager virkelig, at pakken ikke når frem til din mands fødselsdag — det er utrolig ærgerligt.

Branden hos Bring, som vi nævnte i vores svar, er desværre reel og har påvirket leveringer over hele Norden den seneste uge. Det er en situation, der er helt uden for vores kontrol, men vi forstår fuldt ud, at det ikke gør din oplevelse bedre.

Din pakke er afsendt fra os og er i Brings system — vi følger op på den og håber, at den når frem hurtigst muligt.

Edit: Vi er glade for at høre, at pakken nåede frem i tide trods forsinkelserne i transporten. Vi håber, at du vil give os en ny chance ved en senere lejlighed, og at du da vil opleve en hurtigere leveringstid.

Noté 2 sur 5 étoiles

Fine priser på deres vare men dårlig forsendelse

Fine priser på deres vare, men deres levering er forfærdelig. De reklamere med 2 dage men jeg er nu på 5 dagen og varen er ikke engang afsendt endnu. Det er anden gang jeg køber hos dem og det var det samme sidste gang :(

6 août 2026

Réponse de Terraspil

Hej, og tak for din tilbagemelding!

Vi forstår at det er frustrerende når sporingen ikke viser bevægelse. Vi vil gerne forklare, hvordan det hænger sammen:

Vi afsender ordrer samme eller næste hverdag — lørdag og søndag medregnes ikke. Når du modtager en afsendelsesbekræftelse fra os, har pakken forladt vores lager.

Det tager derefter normalt 2 hverdage, før sporingen opdateres. Det skyldes, at pakken sendes sammen med mange andre forsendelser til transportterminalen, hvor den først scannes ind og får unik sporing. Så selv om sporingen ikke viser en opdatering endnu, er pakken godt på vej.

Vi beklager den forvirring det giver, og vi håber, at pakken er nået frem til dig nu. Skulle der være problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@terraspil.dk, så hjælper vi dig.

Noté 3 sur 5 étoiles

Fik hvad jeg har betalt for

Fik hvad jeg har betalt for, og til fin pris. Men leveringen tog 6 dage, og på webshoppen står der 2 dages levering 😅

29 juillet 2026

Réponse de Terraspil

Hej, og tak for anmeldelsen!

Glad for at varen og prisen levede op til forventningerne. De 6 dages leveringstid er dog ikke godt nok — det er vi helt enige i. Vores normale leveringstid til Danmark er 2-3 hverdage, så der er noget gået galt undervejs hos vores transportør i dit tilfælde.

Vi håber, at du vil give os en chance mere — vi tror, du bliver positivt overrasket over leveringstiden næste gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Vare som forventet

Vare som forventet, forsendelse og køb uden problemer.

25 juillet 2026

Réponse de Terraspil

Tusind tak for de fem stjerner og for at tage dig tid til at anmelde os – det betyder meget for os. Dejligt at høre, at både køb og forsendelse gik glat. Vi glæder os til at se dig igen! 🎲

Noté 5 sur 5 étoiles

De sender samme dag 👍😊 glad for at…

De sender samme dag 👍😊 glad for at handle hos dem

16 juillet 2026

Réponse de Terraspil

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner 😊 Det glæder os rigtig meget, at du er tilfreds med den hurtige levering. Vi glæder os til at se dig igen – god fornøjelse med dine varer!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus