Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ben o zo blij met de kleding van Nicolette Kluijver. De blazers, jasjes, de broeken, blouses etc. Alles van goede kwaliteit, super kreukvrij en zeer goede pasvorm. En uiteraard zeer goede prijs, vaak... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Online is het heerlijk om te winkelen vwb de juiste maten vinden. Snelle levering en gratis retourneren in een fysieke winkel. (Die laatste bevalt bij ons in de buurt niet,helaas puur vanwege de leid... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements

Écrit par l'entreprise

Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 100 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 4 sur 5 étoiles

Website is duidelijk en netjes verpakt…

Website is duidelijk en netjes verpakt (in zak) verzonden. Op website stond 3-5 dagen levertijd, maar binnen 2 dagen geleverd. Comodo vesten zijn prima.

Bedankt voor uw mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat de website duidelijk was en dat uw bestelling netjes verpakt én sneller dan verwacht is geleverd. Veel plezier met uw Comodo vesten en graag tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie kwaliteit voor een nette prijs

Beste Sandra,

Bedankt voor uw fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze artikelen. Graag tot een volgende keer!

Makkelijk bestelproces

Makkelijk bestelproces, vlotte levering.

Beste Rob,

Bedankt voor uw review! 😊
Fijn om te horen dat het bestelproces makkelijk verliep en dat uw bestelling vlot is geleverd. Graag tot een volgende keer!

Maten weken erg af

Maten weken erg af, of te klein of veel te groot.

15 mai 2026

Beste Alexandra,

Bedankt voor uw feedback.

Wat vervelend om te horen dat de maten zo wisselend zijn uitgevallen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn.

We nemen uw opmerking mee om dit verder te verbeteren en helpen u bij een volgende bestelling graag met maatadvies, zodat u beter kunt kiezen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Snelle afhandeling van mijn bestelling.

Beste Sonja,

Bedankt voor uw review! 😊
Fijn om te horen dat uw bestelling snel is afgehandeld. Graag tot een volgende keer!

Goede en betaalbare kwaliteit kleding,

Goede en betaalbare kwaliteit kleding,

Beste Mendy,

Bedankt voor uw fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over de goede en betaalbare kwaliteit van onze kleding. Graag tot een volgende keer!

Noté 3 sur 5 étoiles

Assortiment is prima, communicatie kan beter

Qua kleding en assortiment is Terstal prima. In de communicatie kan het beter. De bezorger is volgens de DHL app al vanaf 12 mei onderweg. Volgens DHL zelf is het pakket bezorgd in de automaat, maar er is geen code gedeeld. DHL verwijst mij naar Terstal, alleen de verzender kan kennelijk om een oplossing vragen. Het eerste antwoord van Terstal was: wacht nog een dagje af, daarna krijg ik geen enkele reactie meer op mijn berichten. Morgen maar proberen te bellen. Gelukkig heb ik voor achteraf betalen gekozen.

Beste Monique,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring.

We begrijpen dat dit een vervelende situatie is en willen dit graag verder met u oplossen. We hebben u inmiddels een privébericht/mail gestuurd zodat we dit direct voor u kunnen uitzoeken en met u kunnen oppakken.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede prijs-kwaliteit verhouding, mooie acties.
Er is nog wel enige verbetering mogelijk bij retouren van webshop artikelen en verrekenen van kortingen. Eerst retour nemen met wachten op het retourbedrag op rekening (geen geld terug of retour pin), dan opnieuw afrekenen met korting en opnieuw betalen.

Beste Ellen,

Bedankt voor uw uitgebreide review en feedback! 😊
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en onze acties.

We begrijpen uw opmerking over het retourproces en het opnieuw moeten afrekenen met kortingen. Dat kan inderdaad omslachtig aanvoelen, en we nemen uw feedback hierin serieus om te kijken waar dit beter kan.

Dank u wel dat u dit met ons deelt en graag tot een volgende keer!

Online bestelling was snel

Online bestelling was snel en makkelijk. Ruilen in de winkel en een andere maat bestellen ging moeizaam omdat de medewerker die de Nederlandse taal niet helemaal machtig was het niet begreep wat ik bedoelde. Uiteindelijk kwam het soort van goed maar dat duurde wel even.

13 mai 2026

Beste Mirjam,

Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. 😊
Fijn om te horen dat het online bestellen snel en makkelijk ging.

Jammer dat het ruilen in de winkel niet soepel verliep en dat er daardoor wat miscommunicatie ontstond. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we begrijpen dat dit vervelend kan zijn, zeker als het daardoor langer duurt. We nemen uw feedback mee om onze service verder te verbeteren.

Dank u wel en graag tot een volgende keer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne overzichtelijke winkel en leuke…

Fijne overzichtelijke winkel en leuke betaalbare kleding

Bedankt voor uw fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat u onze winkel overzichtelijk vindt en tevreden bent over de leuke en betaalbare kleding. Graag tot een volgende keer!

Mooie kleding

Mooie kleding. Helaas past niet alles maar blij mee. Jammer dat je moet betalen voor de retour zending.

Beste Kalyani,

Bedankt voor uw review en uw eerlijke feedback 😊
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kleding. Jammer dat niet alles goed paste, dat is natuurlijk altijd vervelend.

We begrijpen uw opmerking over de kosten voor retourzendingen en nemen dit mee als feedback. Dank u wel dat u dit met ons deelt en graag tot een volgende keer!

Noté 4 sur 5 étoiles

Het was duidelijk hoe en gemakkelijk om…

Het was duidelijk hoe en gemakkelijk om te zoeken en te bestellen.

5 mai 2026

Beste Monique,

Bedankt voor uw fijne review! 😊
Wat goed om te horen dat het zoeken en bestellen duidelijk en gemakkelijk ging. Graag tot een volgende keer!

Noté 1 sur 5 étoiles

Bh retour

Ineens mocht een nieuw gekochte bh niet geruild worden. Per ongeluk een verkeerde gekocht, door de puinhoop in de winkel hing deze niet op het juiste rek. Bij aankoop helaas alleen op de maat gelet. Schijnt tegenwoordig op de kassabon te staan dat een bh niet meer geruild mag worden. Maar ja, die info op de kassabon komt natuurlijk altijd te te laat, want dan heb ik de aankoop al gedaan.

Beste Brenda,

Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring.

Wat vervelend dat u hierdoor in deze situatie bent gekomen, zeker omdat het om een vergissing gaat door de presentatie in de winkel. We begrijpen goed dat dit frustrerend is.

We nemen uw feedback over de communicatie en duidelijkheid rondom het ruilbeleid serieus en geven dit intern door ter verbetering. Dank u wel dat u dit met ons deelt.

Noté 1 sur 5 étoiles

Slecht service.

Slecht service.
Had een pakket besteld, ontving een pakket dat niet voor mij was. Wilde dit inleveren bij de winkel. Werd geweigerd, moest maar contact opnemen met de klantenservice, 17 in de wacht voor ik iemand aan de lijn had. Hij gaf aan dat dit niet de bedoeling was. Hij zou hierover contact opnemen met de winkel. Ben aflopen week in de winkel geweest om mijn ander bestelde pakket op te halen wat ook niet goed ging. Daar aangeven dat erover gebeld was. De medewerkerster gaf aan geen contact gehad te hebben met de klantenservice. Toen aangegeven dat zij het pakket konden terugsturen en ik mijn pakket kwam halen. Ik vond het allemaal erg onprofessioneel

Beste,

Bedankt dat u de moeite neemt om uw ervaring te delen.

Wat vervelend om te horen dat dit zo is verlopen en dat u meerdere keren tegen problemen bent aangelopen bij zowel de levering als in de winkel. We begrijpen goed dat dit frustrerend en onprofessioneel heeft gevoeld.

Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We nemen uw feedback serieus en zorgen dat dit intern wordt teruggekoppeld zodat dit verder uitgezocht en verbeterd kan worden. Dank u wel dat u dit zo duidelijk aangeeft.

Snelle levering, goede kwaliteit Travelstof

Snelle levering, goede service en de items van de travelstof collectie van N.Kluyver zijn ook nog eens altijd van een goede kwaliteit. Vergelijkbaar met de duurdere travelstof merken!

Beste Brenda,

Bedankt voor uw mooie en enthousiaste review! 😊
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en goede service.

Ook leuk dat u zo positief bent over de travelstof collectie van Nicolette Kluijver en de kwaliteit vergelijkt met duurdere merken. Dat is een mooi compliment!

Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!

Snelle service!

Snelle service!
En goede tussentijdse communicatie!

12 mai 2026

Bedankt voor uw fijne review! 😊
Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service en de duidelijke communicatie tussentijds. Graag tot een volgende keer!

Noté 4 sur 5 étoiles

retour inleveren bij de winkel en gelijk een nieuwe aankoop!

Ik had online kleding besteld, maar 1 broek was te klein. Het was heel prettig dat ik deze in de winkel terug kun geven, en eenmaal daar heb ik een andere leuke broek kunnen scoren, helemaal fijn!

15 mai 2026

Bedankt voor uw mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat het retourneren in de winkel zo prettig verliep en dat u meteen een leuke nieuwe broek heeft kunnen vinden. Dat maakt het extra leuk! Graag tot een volgende keer!

Leuk bedrijf

Leuk bedrijf, snelle verzending

7 mai 2026

Beste,

Bedankt voor uw leuke review! 😊
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf en de snelle verzending. Graag tot een volgende keer!

Snelle bezorging

Snelle bezorging, leuke kleren voor betaalbare prijs.

Beste Renate,

Bedankt voor uw fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over de snelle bezorging en onze betaalbare, leuke kleding. Graag tot een volgende keer!

Alles naar wens.

Alles naar wens.
Snelle levering.
Zeer tevreden

7 mai 2026

Bedankt voor uw fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat alles naar wens was en dat u tevreden bent over de snelle levering. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus