Selve prøvene er fine å øve på, men jeg betalte for en prøveperiode på 24 timer. Etter 12 timer ble jeg belastet for 1 uke; og kundeservice-chatten svarer ikke når jeg ber om refusjon (jeg skulle avsl... Voir plus
Jeg er så SINT 😡😡😡😡😡 styr unna !! Har blitt belastet med 200kr hver uke i lang tid, jeg så det helt tilfeldig på Vipps , jeg trodde det var 199 i mnd , men så feil kan man ta .. dette er et RAN... Voir plus
Dette er bare svindel! Fikk opp reklame på Snapchat hvor det sto at det koster 1kr for å ha appen i 7 dager. Avsluttet abonnementet mitt på den 7. dagen og ble alikevel trukket 199kr. Men ikke nok med... Voir plus
Oppdaget at jeg var trukket 199 kr.i uka ved en tilfeldighet uten noe form for varsel. Synes Testen.no kunne vært litt mer fair play og varslet i forkant før de trekker penger. Nå føler jeg meg he... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Med Testen.no sin app kan du øve til teoriprøven med over 3000 spørsmål og enkel forklaring til teori. Vi bruker kunstig intelligens slik at du får spørsmål og teori som du trenger å øve mer på. På denne måten kan du lære raskt og effektivt. Vi ønsker at du skal ha det gøy selv om du øver på teori, og derfor har du tilgang til spill som gjør øvingen bedre. Prøv risikofritt med fornøyd- og beståttgaranti i dag.
N'a pas répondu aux avis négatifs
IKKE BRUK DEN APPEN!!!
IKKE BRUK DEN APPEN!!!
De er svindler. Jeg hadde allerede avsluttet mitt abonnement 13.11.2023 men de trukket meg penger 199NOK 2 ganger 21.07.2024 forstår absolut ingenting hva som skjed og den har ikke fått svar av dritte kundeservice.
Var først veldig fornøyd med appen osv
Var først veldig fornøyd med appen osv, brukte den og besto teorien, MEN! Så 9 måneder senere så har de plutselig trekt meg 199kr på Vipps!! Jeg vet 100% at jeg avsluttet abonemanget mitt i oktober 2023, og de klarte fortsatt å trekke penger fra meg. Stod at det var et ukesabonemang. Men dette avsluttet jeg i oktober.
Leter derfor etter kunderservice for å være sikker på at det bare var en feil og ikke svindel, men finner ingen måte å kontakte de på. Kun en robot som har avbegrensede valg muligheter med denne. Klarer ikke klage… ikke bruk appen! Da blir du svindlet!
stjeler penger.
jeg hadde avsluttet abonnementet både på vipps og appen deres, men likevell så klarte dette selskapet å stjele 200kr fra meg. Er det sånn at jeg må kontakte banken å deaktivere kortet mitt hvis jeg skal avslutte abonnementet på denne appen? helt idiotisk. Anbefaler ingen å bruke dette selskapet til noe som helst.
Beste opplevelsen med testen leste bare…
Beste opplevelsen med testen leste bare testen i 2 uker nå har jeg bestått takker for veldig bra app ❤️
Vær forsiktig ellers blir du ranet
Nå føler jeg meg heller snytt og dermed får testen.no en veldig dårlig omtale av meg.
Om testen.no vil fremstå litt mer redelig anbefaler jeg å varsle før dere trekker penger.
199 kr pr uke
199 kr pr uke. De oppretter avtaler med personer under 18 år. Grenser til svindel. Les vilkårene nøye, da vil du nok hoppe over denne.
Elendig opplegg!
Nå har jeg gitt beskjed flere ganger via siden om å si opp dette, og det bekreftes med dato at abonnement er slettet for lengst, men likevel trekkes det kr ut av konto. Ta snarest kontakt for å slippe juridisk fortsettelse.
Ypperlig bra fungerende app
Ypperlig bra fungerende app! Enkel og effektiv.
Synes dette var en veldig god app
Synes dette var en veldig god app, bedre enn Teoritentamen. Hyggelig kundeservice også. Jeg lurte på noe til noen av spørsmålene, og de svarte veldig bra. Anbefaler!

Scam
Brukte appen i 2 dager, alle gangen jeg fikk over 7 feil lot den meg gå videre fra spørsmål 45, men når telte at jeg hadde 7 eller mindre feil (som jeg gjorde flere ganger) fikk jeg ikke lov til å gå videre. Og hele appen «klikka» hver gang. Prøvde det sikkert rundt 50 ganger, da skjønte jeg at det var en sammenheng. SCAM.

SVINDEL
Denne appen er lagd kun for å suge penger ut av deg. Jeg fikk reklame for denne på snapchat om at jeg får en ukes bruk av appen for 1kr. Dette tenkte jeg var fint siden jeg er en student med ikke alt for mye penger. Appen fortsetter da å trekke 199kr fra meg en uke etter. Dette sto selvfølgelig med liten skrift som jeg ikke fikk med meg. Jeg sendte mail for å spørre om å få tilbake pengene siden jeg ikke hadde fått brukt appen en eneste gang og det ikke var meningen at abenomanget skulle bli fornyet. For det første tok kundeservice flere uker dør jeg fikk svar, i tilleg til at de svarte med at jeg ikke får tilbake pengene.
Jeg hadde også en kort tur innom appen og den er ikke særlig lærerik og overhode ikke vert 199kr i uken. Jeg vil anbefale Teoritentamen 100x over denne

Konge app
Konge app! Fikk første uken for 1kr og trengte bare en uke til for å bestå - konge app 🔥

strøyk ved dems hjelp
strøyk ved dems hjelp, fikk ikke pengene tilbake når førnøydgarantien dems er BULLSHIT. dårlig og barnslig kundeservice. gå et annet sted. BARE DRIT

Réponse : Testen
Fin og intuitiv app for teori
Denne appen er helt super for å øve seg på teori i forkant av teoriprøven. Appen gjør ellers kjedelig og tørr teori mye enklere å fordøye og gøy å lære.

VIPPS-svindel
VIPPS-svindel ( Testen.no ) - Vær forsiktig
Jeg ønsker å dele min opplevelse og advare andre mot en uønsket hendelse med VIPPS. En gang jeg gjorde en enkeltkjøp fra dem, ble det uten min viten opprettet et abonnement som trakk 199 kr fra kontoen min hver uke.
Jeg oppdaget denne uautoriserte aktiviteten i dag helt tilfeldigvis, og det har pågått over en periode uten at jeg var klar over det. Det er svært forstyrrende å oppdage at det er blitt opprettet et abonnement uten mitt samtykke, og at det trekkes penger fra kontoen min jevnlig.