Teufel Nederland Avis

2 102
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

In een wereld van steeds duurder wordende audio producten weet Teufel altijd de prijzen eerlijk te houden. Ikzelf heb de Teufel ultima 20/40 Mk3. Samen met de teufel reflekt en woover is het... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Set Ultima 40 MK4 luidsprekers in combinatie met mijn Sonos amp: een waanzinnige combinatie. Geluid klinkt goed van laag tot hoog, veel detail maar wel met een nadruk op lage tonen. Laat ik daar n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een ULTIMA 20 KOMBO 2 + Pro-Ject E1 BT aangeschaft en deze vandaag ontvangen. Wat ben ik blij verrast met deze apparatuur. Wat een mooi geluid, lekker weer ouderwets platen draaien! Er gaat nie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Producten worden snel gestuurd, goede prijs/kwaliteitverhouding . Pluspunt klsntenservice is goed te bereiken en je krijgt een mens aan de telefoon geen bot

À propos de l'entreprise

1. Magasin Hi-Fi

Écrit par l'entreprise

Bij Teufel draait alles om geluid dat je raakt. Sinds 1979 ontwerpt Teufel in hartje Berlijn audio-oplossingen met passie en vakmanschap. Of je nu kiest voor krachtige stereoluidsprekers, een comfortabele koptelefoon, een meeslepend home cinema systeem of bluetooth speakers – je geniet altijd van de beste sound voor de beste prijs. Luister zoals jij dat wilt. Thuis, onderweg of op kantoor. Teufel brengt jouw muziek tot leven.

Teufel - audiospecialist en fabrikant uit Berlijn

Écrit par l'entreprise

Verzeker jezelf van goede sound!
Teufel is luidsprekerfabrikant en directe verkoper tegelijkertijd en kan daardoor meer geluid voor minder geld bieden. Alle luidsprekersystemen, koptelefoons en portable speakers kun je tot 8 weken lang thuis proberen. Ben je niet tevreden dan stuur je het artikel terug en krijg je binnen 30 dagen je geld terug.

Waarom Teufel?

Voordelen

1. DIRECTE VERKOOP - topsound voor een topprijs 2. RETOURRECHT - 8 weken lang thuis proberen 3. Gratis retourneren

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 102)

128 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Topservice!!!!

Reviews schrijven is eigenlijk helemaal niet mijn ding, maar in dit geval wil ik best een uitzondering maken.
Afgelopen december heb ik de Cubycon 5.1 set met een Yamaha reciever aangeschaft. Een geweldig product, betaalbaar en de geluidskwaliteit is overweldigend goed.
De reden van deze review is toch om een compliment te maken aan de afdeling aftersales. De subwoofer had namelijk een hele vervelende tik wat niet klopte, heel irritant. Na wat mailtjes over en weer bleek de subwoofer niet te kloppen en heb een nieuwe mogen ontvangen. Topservice!
Dus zoek je betaalbare kwaliteit, Teufel heeft voor je.... Nogmaals bedankt!

29 décembre 2024

Geweldige service

Geweldige service, alle aankopen werden in 3 x besteld, steeds op tijd geleverd, 1 x problemen gehad met beschadigde verpakking maar supersnel opgelost door professionele medewerkers. De luidsprekers zijn TOP , zeker niets op aan te merken, een AANRADER !

15 novembre 2024

Teufel = Een Feest voor je Oren

Sinds ik de Ultima 40 Allround stereo speakers en de T 10 subwoofer (Bassosaurus Rex) in huis heb, is mijn muziekluisterervaring echt van een andere planeet. Alles klinkt zo helder en vol – van subtiele details tot diepe, krachtige bassen die je niet alleen hoort, maar voelt. Het helpt natuurlijk ook dat ik ze combineer met mijn Ubiquiti UniFi PowerAmp, waardoor deze toppers nog beter tot hun recht komen. Maar eerlijk is eerlijk: de show wordt volledig gestolen door Teufel.

En dan de klantenservice… Bij levering had één speaker een klein deukje. Via een online chat legde ik het probleem uit, en binnen een mum van tijd kreeg ik een nieuwe speaker toegestuurd. Inclusief een gratis retourlabel voor de beschadigde. Geen gedoe, geen gezeur, alleen pure topservice! Dat is hoe je klanten blij maakt én houdt.

Ik ben nu zelfs aan het overwegen om voor mijn thuiskantoor de Ultima 25 Active te kopen. Als die ook maar half zo goed is als de set die ik nu heb, weet ik dat ik een dikke glimlach op mijn gezicht ga hebben bij elke werkdag!

Zoek je geweldig geluid, een stijlvolle uitstraling én service waar je U tegen zegt? Dan is Teufel een absolute aanrader. Dit is geluid zoals het bedoeld is.

24 décembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Kapot buiten garantie, geen passende oplossing

Eigenlijk erg tevreden over de producten van Teufel, ik heb na een 5.1 speakerset (die mijn ouders nog naar volle tevredenheid gebruiken) er voor gekozen om een Stereo L aan te schaffen in combinatie met een Stereo S voor op de slaapkamer.

Recentelijk is de volumeknop kapot gegaan waardoor ik deze niet meer handmatig kan bijstellen. Voor mij opzich niet zo erg, maar de opa's en oma's die komen oppassen hebben deze knop wel degelijk nodig.

Na telefonisch contact wordt verwezen naar 2 jaar garantievoorwaarden, ik heb echter de verwachting wanneer ik zoveel geld uitgeef aan een stereo installatie dat die na 4 jaar ook nog goed te gebruiken is (set is inmiddels 4 jaar en 4 maanden oud). Ik zou de set dan op moeten sturen, 1 a 2 weken op de analyse moeten wachten en vervolgens wordt aangegeven wat het kost en dan mag ik besluiten of ik het dat bedrag waard vindt om te repareren. Twee weken je stereoset missen voor iemand die van muziek houdt en daar bereid voor is om daar voor te betalen is best heel lang. Daarnaast is het inpakken en verzenden van zo een grote set een behoorlijke uitdaging.

Al met al was ik heel tevreden met de kwaliteit, echter zorgt de nu geboden oplossing er voor dat ik Teufel niet meer zou adviseren bij andere mensen. Ik ben erg teleurgesteld.

16 décembre 2024
Logo de Teufel Nederland

Réponse de Teufel Nederland

Beste Jeroen, bedankt voor je beoordeling. We hebben al telefonisch contact gehad met elkaar. Wij bieden je de mogelijkheid om je speakers kosteloos naar ons service center te sturen, zelfs buiten de garantietermijn. Daar zullen we een onderzoek uitvoeren en, indien gewenst, de reparatie. Het hele proces zal ongeveer 1-2 weken in beslag nemen, en zowel de verzendkosten naar ons servicecenter als ook de kosten van het onderzoek nemen wij voor onze rekening.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb de Bluetooth versterker optisch aangesloten op een Qled Samsung TV tv…

Ik heb de Bluetooth versterker aangesloten op de optische uitgang van de TV-module van Samsung.
Het werkte niet en nu nog niet!
Ik denk dat het komt omdat de samsung soundbar ook gebruik maakt van een Bluetooth verbinding.
Ik kan het niet meten.....

13 octobre 2024
Logo de Teufel Nederland

Réponse de Teufel Nederland

Beste Jo, dank je wel voor je beoordeling. We zijn inmiddels al in contact en hopen dat we samen tot een oplossing voor het probleem kunnen komen.

Uitmuntend

Buitengewone geluidskwaliteit ! Zeer positieve ervaring
met de klantendienst bij vragen over de producten.
Toestellen en onderdelen zijn vakkundig verpakt voor een probleemloze verzending.Geluid is perfect instelbaar naar ieders smaak zodat je eindeloos kan genieten.

7 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi product met prima geluid.

Mooi product met geluid. Heel blij mee. Handig dat er een 'case' bij is te bestellen. Goed om mee te nemen, bv op vakantie.
Netjes keurig op tijd geleverd.

16 octobre 2024

Teufel Massive

Teufel Massive – Uitstekende kwaliteit en top levering

Ik heb onlangs de Teufel Massive koptelefoon aangeschaft en ben er ontzettend tevreden over. De geluidskwaliteit overtrof mijn verwachtingen. Het geluid is helder, met een uitstekende balans tussen hoge en lage tonen. De bas is krachtig en prominent, wat voor liefhebbers van een diepe klank zeker een pluspunt is. Hoewel de bas soms wat de overhand kan nemen, is dit een kwestie van persoonlijke smaak. De middentonen zijn ook goed merkbaar, waardoor het totaalgeluid volledig en prettig aanvoelt.

Wat de levering betreft: die was perfect geregeld. Ik werd constant op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling, vanaf het moment dat de koptelefoon de grens passeerde tot aan de bezorging. Dit zorgde voor een probleemloze ervaring.

Met een prijs van €75 krijg je absoluut waar voor je geld. Het is een kwalitatief hoogwaardig product dat niemand zal teleurstellen. Als je op zoek bent naar een betaalbare koptelefoon met indrukwekkend geluid en een fijne gebruikerservaring, kan ik de Teufel Massive van harte aanbevelen!

10 décembre 2024

Groots!

Bestellen gaat snel. Ook retourneren gaat probleemloos. Het was een kadootje, maar mijn dochter vond een kleiner exemplaar toch mooier. Maar 'dit was de beste'. Deze heeft alles wat je hoopt te vinden op zo'n radio. Ik had liever deze. Opties en geluid is groots.

30 novembre 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus