Teufel Nederland Avis

2 101
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Set Ultima 40 MK4 luidsprekers in combinatie met mijn Sonos amp: een waanzinnige combinatie. Geluid klinkt goed van laag tot hoog, veel detail maar wel met een nadruk op lage tonen. Laat ik daar n... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een ULTIMA 20 KOMBO 2 + Pro-Ject E1 BT aangeschaft en deze vandaag ontvangen. Wat ben ik blij verrast met deze apparatuur. Wat een mooi geluid, lekker weer ouderwets platen draaien! Er gaat nie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

fijne koptelefoon met mooie lage tonen. Soms moeilijk te verbinden met bluetooth. Het plastic van de oorkussens is erg dun en bij het opzetten van een bril: eerst bril en dan koptelefoon anders steek... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Producten worden snel gestuurd, goede prijs/kwaliteitverhouding . Pluspunt klsntenservice is goed te bereiken en je krijgt een mens aan de telefoon geen bot

À propos de l'entreprise

1. Magasin Hi-Fi

Écrit par l'entreprise

Bij Teufel draait alles om geluid dat je raakt. Sinds 1979 ontwerpt Teufel in hartje Berlijn audio-oplossingen met passie en vakmanschap. Of je nu kiest voor krachtige stereoluidsprekers, een comfortabele koptelefoon, een meeslepend home cinema systeem of bluetooth speakers – je geniet altijd van de beste sound voor de beste prijs. Luister zoals jij dat wilt. Thuis, onderweg of op kantoor. Teufel brengt jouw muziek tot leven.

Teufel - audiospecialist en fabrikant uit Berlijn

Écrit par l'entreprise

Verzeker jezelf van goede sound!
Teufel is luidsprekerfabrikant en directe verkoper tegelijkertijd en kan daardoor meer geluid voor minder geld bieden. Alle luidsprekersystemen, koptelefoons en portable speakers kun je tot 8 weken lang thuis proberen. Ben je niet tevreden dan stuur je het artikel terug en krijg je binnen 30 dagen je geld terug.

Waarom Teufel?

Voordelen

1. DIRECTE VERKOOP - topsound voor een topprijs 2. RETOURRECHT - 8 weken lang thuis proberen 3. Gratis retourneren

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

(2 101)

125 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

GEWELDIG

Ik heb al jaren producten van teufel, zelfs mijn buurman die bij mij is komen luisteren heeft meteen teufel luidsprekers gekocht.
bij mij zal er waarschijnlijk nooit iets anders komen.
super kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs.

17 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag na telefonisch contacten…

Vandaag na telefonisch contacten bestelling gedaan. Uiterst klantvriendelijk te woord gestaan. De man gaf me de tijd om vragen te stellen om tot de voor mij de juiste bestelling te doen. Dat gaf mij vertrouwen.
Een absolute aanrader.

8 mai 2026

Een kamer vol geluid

Zondag avond besteld ,dinsdag al geleverd.
Mijn zoveelste product van teufel en altijd het bsste geluid.
In dit geval de motive home speaker , een kamer vol geluid uit een kleine speaker.
Meer dan tevreden!

6 mai 2026

Bijna perfecte oortjes

Ik heb de AIRY SPORTS TWS2 nu 2 maanden en ben zeer tevreden over het geluid. Minder fijn vind ik het harder of zachter zetten omdat er geen tikjes te horen zijn zoals bij mijn andere oortjes van een ander merk. Meestal moet ik dan mijn telefoon tevoorschijn halen om het volume aan te passen. De reden dat ik ze toch heb gehouden is zoals gezegd het goede geluid en ze blijven goed in je oren zitten.

6 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteit, design en heldere klanken.

Een kwalitatief goed product (MusicStation), gemakkelijk in aankoop, heb online rechtstreeks bij Teufel mijn aankoop gedaan. Je wordt op de hoogte gehouden vanaf je aankoop tot aan de levering van Teufel zelf. Dit MusicStation oogt niet enkel mooi, de klanken zijn gewoon fantastisch, zeer handig en praktisch om te bedienen. De mogelijkheden zijn ook geweldig, zuiver ontvangst van DAB+, internetradio en zeer handig te gebruiken om je collectie muziek te beluisteren rechtstreeks van je smartphone naar het MusicStation van Teufel, en je kan ook nog klassieke cd’tjes grijs draaien met dit MusicStation. De verzending is zeer mooi verlopen, het product is goed verpakt en niet herkenbaar voor buitenstaanders. De rechtstreekse aankoop via de officiële website van Teufel is kinderspel en je vindt bij hun ook op de site een uitgebreide digitale handleiding over het product en ze beantwoorden al jouw vragen zeer snel en persoonlijk.zeer tevreden over mijn aankoop en de ervaring die Teufel heeft.

2 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende Ultima 25 Active stereo speakerset met heel goede ingebouwde versterker

Uitstekende Ultima 25 Active speaker-set die het TV geluid aanmerkelijk verbetert. Stemmen zijn veel duidelijker verstaanbaar en het geluid van een muziekconcert op Tv vervormt niet meer. Eenvoudige bediening zonder veel gedoe. Bas en Treble zijn instelbaar. Dit alles voor verbazend weinig geld.
De speaker-set is zeer goed verpakt voor transport, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken

20 mars 2026

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus