3,5

Moyen

Kompliment til Thai2go på Gugvej

Kæmpe kompliment til Thai2go på Gugvej. Jeg ringede og bad om flere grøntsager i deres retter, og de takkede for opmærksomheden og kom flere grøntsager i. Ingen problemer, kæmpe service og god mad. Fantastisk!

1 mars 2025

Det mad havde absolut intet med…

Det mad havde absolut intet med thailandsk mad at gøre. Nuddelretten smagte af Ketchup, og der bliver tydeligvis brugt frosne grønsager. Intet af maden havde set skyggen af krydderier eller sauce. Falsk markedsføring så det basker, hvis man læser, hvordan de selv beskriver deres mad.

22 février 2024

Hos Thai-2go

Hos Thai-2go, Gug, Aalborg bestilte vi ret nr. 2, 4, 20a og 20b.
Ret 20 a og b var smagsneutral - levede IKKE op til beskrivelsen på menukortet. Det var risnudler med smag af ketchup. Der var 2 små stk. forårsløg og peber og en lille smule bønnespirer. I den med rejer var der 5 rejer. Kan absolut ikke anbefales. Pris og kvalitet var overhovedet ikke i overensstemmelse med hinanden.
Ret 2 og 4 er 50% dyrere end hos Tha-2go i Aarhus C., hvor vi har købt mad rigtig mange gange.
Maden var kold - emballagen ikke egnet til at transportere varm mad i.
Blev ikke spurgt om vi ville købe en pose - nej, den tog de bare 4 kr. vi havde selv medbragt pose.
Dårlig oplevelse med mad på en lørdag aften.

21 novembre 2021

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit