Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Haljina koju sam naručila je došla ista kao na što je bila na slici. Mjere pogođene, kao da je šivana po meni tako da ništa nemoram popravljati čak ni dužinu haljine. Visoka sam 163, 74 kg i opseg gr... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch ervaring, mijn bestelling beantwoord volledig aan mijn verwachtingen (prachtige kwaliteit en kleur), werd heel snel en veilig geleverd. Zelf de verpakking vul je instant met liefde. Mijn t... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige jurk, mooie kleuren, super vrouwelijk. Het pakketje kwam aan in een roze zakje met hartjes erop. Daarin een superschattig pakketje in vloeipapier met een touwtje, kaartje en een kusje. Een... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

P r a c h t i g e kleding! Vintage rokken en geborduurde jas om verliefd op te worden. Met zorg verpakt als meerdere cadeautjes. Alleen 1 aandachtspuntje: door het dunne karton van de doos, was deze t... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Lieve vrouwen, onze shop is een 100% Fairtrade shop. Alle producten worden handgemaakt in onze Ateliers met heel veel liefde en aandacht❤️ Wij willen niets liever dat jij gaat stralen vanuit diegene wie jij bent. Jouw essentie, dat wie jij bent is volkomen uniek en precies voldoende. De plek die jij in je leven inneemt is bedoeld voor jou. En mooie kleding kan jou helpen om die plek ook echt te gaan innemen! Daar doen wij met ons team alles aan!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,7

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Prachtige vaiana jurk…

Gisteren vrijdag een mooie Vaiana jurk besteld en vandaag zaterdag gewoon al binnen.Prachtig ingepakt met een mooie brief er bij en een lief kusje sticker. Het jurk is prachtig en van geweldig kwaliteit, ik ben echt verliefd en dit is het geld zeker waard hij zit perfect ik heb een M/L en heb omdat ik liever slank lijk :p een S/M besteld en het past perfect. Thank you sisters♡

5 avril 2025

Super

Ik heb hier voor het eerst een jurk besteld na lang wikken en wegen (de prijzen zijn iets hoger dan ik normaliter graag uitgeef aan één kledingstuk). Wat ben ik blij dat ik het toch gedaan heb! Niet alleen was mijn jurk heel mooi ingepakt, hij is ook nog eens prachtig in het echt en past perfect. De kleuren zijn mooi helder en de stof voelt superfijn aan op mijn huid. Ik ben er heel erg blij mee!

1 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi, eerlijk en met een verrassing

Mooie kleding die op een eerlijke manier gemaakt wordt, dat draagt toch een stuk lekkerder.
Werd snel geleverd in een prachtig pakketje met kleine verrassing, hier wordt echt aandacht aan besteed!

27 mars 2025

Super mooi!

!!Let op: er bestaat een fake variant van deze website, bestel dus zeker op de echte website!!

Wanneer je gewoon bent aan lage kwaliteit/fast fashion kleding en vergeet hoe mooi kleding kan zijn, tot je gaat shoppen bij the two sisters. Door hun manier van “one size” (waar ik eerst sceptisch tegenover stond wegens eerdere ervaringen bij andere winkels, maar dit is echt one size done right) heb ik nog nooit iets moeten terugsturen. Kleding is heel mooi, goed gemaakt… Zeker een blijver voor mij!

28 mars 2025

Fantastisch

Snel verzonden en prachtig verpakt.
Fantastische kleding van goede kwaliteit! Zeer tevreden en ik zal hier vaker shoppen.

20 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel mooie rok van koel katoen

Heel mooie rok van koel katoen. Hij past perfect dankzij de elastieken band aan de achterkant en kwam in een mooi pakje - echt een cadeau voor mezelf, van natuurlijke materialen én met zorg ingepakt in papier en touw dus ook daar geen plastic zooi

18 mars 2025

Wat een verhaal…

Wat een super mooi verhaal “the two sisters” en wat een prachtige rokken! Eyecatchers die ook nog eens iets betekenen. Als ik mijn rok aantrek, voel ik me meteen vrouwelijk, die kleurrijke uitstraling, je ziet de blikken op straat, mensen die vrolijk naar de kleuren kijken van de rok. Je draagt niet alleen een kledingstuk, je straalt iets uit, je voelt je goed, en doet iets goed, je vertelt een verhaal, een verhaal dat het verdient om doorverteld te worden…

15 mars 2025

Prachtige rok

Prachtige rok. Lijkt feller op de foto. Iets meer richting steenrood maar toch fel en warm genoeg

14 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Eerlijk geproduceerde kleding, mooi bedrijf

Het was snel verzonden, lief ingepakt, met een kaartje er bij. En het belangrijkste: de kleding is mooi, past goed en je weet dat je er geen sweat shops mee spekt, maar vrouwen die een eerlijke verdienste krijgen.
Ik ben heel tevreden

11 mars 2025

Prachtige kleding

Ik ontdekte deze webwinkel bij toeval en heb inmiddels al drie jurken besteld (en heb ook al heel wat andere jurken op mijn verlanglijstje staan).
Wat een prachtige kleding verkopen ze in deze webwinkel en wat een mooi verhaal zit erachter. De jurken zijn misschien wat duurder dan gemiddeld, maar bij deze webshop weet je zeker dat de kleding op een eerlijke manier gemaakt is. Alleen is het “jammer” dat ik niet gelijk alle jurken die ik zou willen kan kopen en toch elke keer even een maandje moet sparen ;-).

De levering ging beide keren ook gewoon hartstikke snel, dus de service is ook super!

11 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer mooie handgemaakte kleding met een…

Zeer mooie handgemaakte kleding met een verhaal erachter. Bijzondere kleding super vrouwelijk, geweldige kwaliteit. Zeer snel geleverd, leuk verpakt waardoor je als klant bijzonder voelt. Prijs-kwaliteit verhouding Zeer goed en ze besteden gedeelte terug in het land.

7 mars 2025

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus