Second Journey ApS Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

We’ve been working with Victor and the team on our paid ads for over two years, and he consistently goes above and beyond. Communication is seamless, and he truly feels like part of our team.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I’ve been lucky enough to work with Victor on multiple projects. I can’t fault Victor and his team. Communication, responsiveness and results are all exceptional. I’m sure Victor and I will work on ma... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lad dig ikke narre af hans unge alder. Victor har en enorm erfaring og ditto knowhow på sit felt og er en af de absolut skarpeste hjerner herhjemme til at analysere forbrugeradfærd ud fra tørre tal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Da vores lille projekt om at afhente juletræer havde brug for assistance til promovering, tøvede Victor ikke to sekunder med at påtage sig opgaven. Jeg har nu brugt ham flere gange og må sige det er e... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Agence de presse et de marketing

Écrit par l'entreprise

Second Journey is a customer journey agency based in Denmark. We work with ambitious small and medium-sized businesses that already have traction and want their brand and growth taken to the next level. Most companies do not have a marketing problem. They have a congruence problem: the ad says one thing, the website says another, and the follow-up says something else entirely. We fix that. It starts with two questions: who is actually buying from you, and what does your brand stand for when they meet it? We map the real personas behind your revenue and we define the identity that has to carry them - and then we walk the journey ourselves. We go through it as your buyer does: the first impression, the research, the purchase, the moment the product or service is actually used, and everything that happens after. Where the journey breaks or contradicts itself, we rebuild it. That is what we are built for, and we have the framework to do it consistently. We have developed our own processes and playbooks for each stage of the journey - intake, onboarding, the ongoing experience, and rebuy - so nothing is left to chance and nothing depends on one person remembering to do it. From there we build and run the system: brand identity and design, website, paid media, tracking, automation and retention. All connected, all speaking with the same voice, all tied back to your numbers by a senior team. Branding is not decoration to us. It is the thing that decides whether the click becomes a customer, so we treat design and performance as the same job rather than two separate disciplines. You own the outcome of everything we build. The strategy, the assets, the data and the playbooks stay yours.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Løsningen til dine problemer!

Victor er manden du leder efter hvis du ønsker at løfte din online markedsføring og branding!

Jeg er kommet til Victor med alle tænkelige problemstillinger og hver eneste gang tager Victor udfordringen til sig med et væld af gå på mod!

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Victor løser udfordringerne gang på gang, meget professionelt og langsigtet!

En kæmpe anbefaling herfra!

6 septembre 2023

Hej Mikkel,

Tak for dine altid gode spørgsmål og gode energi. Jeg sætter stor pris på at have kunne hjulpet dig igennem de sidste 1,5 års tid!

Alt det bedste her fra!

Noté 5 sur 5 étoiles

Min største fornøjelse i 2023 var at…

Min største fornøjelse i 2023 var at møde Victor fra VSMedier. Er du gal en bombe af positiv energi man bliver mødt med, uanset hvornår du tager fat i ham.

Victor er så vigtig at have med på sidelinjen, når vi snakker holistisk, online performance. Han er yderst kompetent inden online marketing og han spotter de rigtige ting, tager gode beslutninger og arbejder sindsygt effektivt.

I forbindelse med sparring på større projekter har Victor været sindsyg vigtig for størstedelen af resultaterne vi endte med at levere for en af vores store kunder, tak for et løbende og forhåbentligt MEGET langt samarbejde.

1 août 2023

Hej Marc,

Sådan en flot anmeldelse kan ikke gå uden et ordentligt svar.

Vores mange sessioner på cases & projekter har været utrolig givende for vores fremadrettede vækst hos os & på kunder.

Jeg om ikke andet ser frem til et forsat langt og tæt samarbejde!

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor professionel tilgang til ens markedsføring

Victor har været en fast del på udarbejdelsen samt udførslen af min marketingstrategi med en yders tilfredsstillende håndtering! Stor ros til hans professionelle tilgang!

Glæder mig fortsat videre i samarbejdet

13 août 2023

Victor!

Tak for din altid gode energi og endnu flottere kommentar -jeg sætter utrolig stor pris på vores arbejde & glæder mig til at forsætte.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har over en lang periode haft…

Jeg har over en lang periode haft fornøjelsen af at sparre med Victor, der er vildt dygtig når både vi snakker markedsføring og forretningforståelse. Varmeste anbefalinger herfra!

12 août 2023

Hej Peter,

Jeg sætter stor pris på din anmeldelse og altid gode input på både cases & forretning, efter vores mange sessioner sammen om Cases, Pepas, VS & Boom.

Jeg ser frem til at forsætte lang tid endnu.

Noté 5 sur 5 étoiles

Victor: A True Master in His Field!

I have had the pleasure of working with Victor for an extended period, and I must say, every interaction with him has been a valuable learning experience. His insights into optimizing businesses are not only incredibly authentic but also remarkably effective. Victor's ability to analyze and optimize businesses, both in their current state and for future growth, is truly commendable.

If you're seeking a growth partner who can bring fresh insights and drive tangible results, I can't recommend Victor highly enough. He is undeniably a remarkable individual, and I believe anyone fortunate enough to work with him will witness a significant positive impact on their business.

2 août 2023

Hey Kasper,

Thank you very much for your review. I've been very happy having you guys as a client since May.

Sincerely,

Fantastisk sparrings partner

Victor er en helt igennem fantastisk samarbejde partner, har brugt Victor som sparrings partner flere gange og han er super skarp på udvikling af virksomhed og er god til at sætte sig ind i de enkelt udfordringer og løse dem.

Kan varmt anbefalde Victor!

21 juillet 2023

Hej Jesper!

Vores mange snakke på cases er stort værdsat! Din anmeldelse omkring min tilgang vægtes virkelig højt når det kommer fra dig.

Alt det bedste til dig i Spanien ☀️

Noté 5 sur 5 étoiles

Victor er en super hårdarbejdende fyr…

Victor er en super hårdarbejdende fyr der altid har styr på hvad han laver. Han er altid klar på at kaste sig ud i nye udfordringer
I kan trygt stole på i er i gode hænder hos Victor

14 juin 2023

Hej Nikolai,

Jeg sætter virkelig pris på din så personlige kommentar og oplevelse ved at have oplevet mit arbejdsvirke!

Alt det bedste i din ende!

Top professionelt marketingsbureau

VS Medier er et top professionelt marketingsbureau der virkelig forstår vigtigheden bag god kommunikation og et tæt samarbejde.

11 juin 2023

Hej Simon,

Din anmeldelse er meget værdsat! Tak for tilliden, du ved om ikke andet hvor meget vi går op i kommunikation & proaktivtet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Victor er en super dygtig fyr!

Victor er en super dygtig fyr, der ved, hvad han laver.

Det er tydeligt, at Victor altid sørger for at holde sig up to date med, hvad der rører sig i branchen. Internt har vi benyttet Victor som sparringspartner, og det har været til stor glæde. Han kommer konstant med gode input, som har hjulpet os med at løse selv de sværeste opgaver. Fem store stjerner herfra.

5 juin 2023

Hey Jonas,

Tak for dit sympatiske svar og altid gode energi!
Man kommer langt med proaktivitet ;) - Jeg sætter stor pris på vores mange sessioner om casearbejde & din tillid i vores evner.

Topklasse i Branchen

Topklasse i Branchen
Victor markerer sig konsekvent som en af de mest brillante inden for hans område. Vi har flere gange vendt os til VSmedier for at trække på deres viden om betalt annoncering, digital tilstedeværelse og E-commerce. Jeg anbefaler dem stærkt!

4 juin 2023

Hej Ellie,

Jeg sætter stor pris på din flotte anmeldelse omkring vores arbejde. Vi gør os en stor dyd i at være proaktive og strukturerede. Tak for tilliden på jeres case!

Højeste Klasse i Industrien

Højeste Klasse i Industrien

Victor skiller sig ubetinget ud som en af de mest kloge sind i vores industri. Vi har gentagne gange betroet dem med vores behov inden for betalt annoncering, digital tilstedeværelse og E-commerce. Vores tillid til deres ekspertise har aldrig været skuffet. Jeg giver dem min fulde støtte!

4 juin 2023

Hej Lawe,

Tusind tak for en sympatisk og meget værdifuld anmeldelse for mig! Tak for tilliden på din case ;)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde…

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Victor, og jeg kan uden tvivl anbefale ham på det varmeste. Victor er ikke kun en utrolig dygtig og disciplineret person, men også en af de mest målrettede individer, jeg har mødt.

Han går altid til opgaven med en imponerende dedikation og leverer resultater på en effektiv og professionel måde. Jeg nyder virkelig at sparre med Victor, da han altid kommer med innovative og praktiske input og ideer.

Victor har et fantastisk talent for at se tingene fra en anderledes vinkel og en stærk evne til at motivere og inspirere andre til at tænke uden for boksen. Han er en person, der har meget at byde på, og jeg kan på det varmeste anbefale ham til alle, der ønsker at samarbejde med en utrolig dygtig og dedikeret person.

15 mai 2023

Hej Andreas,

Tusind tak for din ufatteligt dybdegående anmeldelse omkring både mig som person , men også i arbejdsvirke.

Er utroligt taknemmelig for vores tid sammen på diverse cases!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kompetent og skarp!

Super kompetent og skarp - En klar anbefalelse!

Victor har hjulpet mig en hel del med både struktur, annoncering og forretningsmindset.

Han er super skarp i sit felt og gør intet halvhjertet.

En klar anbefalelse!

10 mai 2023

Hej Malthe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Sætter stor pris på din faglige mening om vores tilgang til annoncering og forretning, som helhed.

Outstanding performance

Outstanding performance. Har sjældent oplevet en så velforberedt fyr.
Ekstremt kompetent og meget behageligt samarbejde.

1 septembre 2022

Réponse de Second Journey ApS

Tusind tak for din flotte kommentar, Mathias. Alt det bedste!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Victor!

Jeg kan varmt anbefale Victor!

Jeg har selv haft utallige snakker med Victor, han er en af de mest behagelige og mest hjælpsomme mennesker jeg har mødt i min tid som iværksætter.

Men han er ikke kun flink og hjælpsom, han er også enormt kompetetent og hårdt arbejdende. Det afspejler sig tydeligt i de resultater han levere gang på gang!

27 juillet 2022

Hej, Jeppe!

Tusind tak for dit sympatiske svar, fornøjelsen er altid min når vi spare og arbejder.

Ambitiøs, proaktiv og løsningsorienteret

Victor og jeg har siden maj 2022, haft fornøjelsen af at arbejde sammen- først med konkret sparring, efterfulgt af konkret casearbejde.

Igennem de sidste par måneders samarbejde har jeg kun positive ord at give videre om Victor, og ikke mindst vores samarbejde.

Victor’s enorme fagforståelse og energiniveau, rykker ens eget output og ens egne tankegange i en helt anden retning. Forståelse indenfor faglig og personlig udvikling, føres ud i praktisk og eksekveres på.

Enorm proaktivitet og faglighed er svært at finde lignende, hos andre!

Invester din tid i et samarbejde med Victor, faglig og personlig udvikling er garanteret!

Du får ikke blot en konsulent der arbejder på markedføring, men en partner i din virksomhed, med enorm forståelse indenfor drift i så ung en alder!

De varmeste anbefalinger her fra

23 juillet 2022

Hej, Lars!

Tak for god sparring, samarbejde og en virkelig flot anmeldelse. Tusind tak. Altid en fornøjelse.

Super god sparring

Super god sparring

Victor’s, viden indenfor forretningsdrift og marketing, overgås kun af det hårdtarbejdende engagement han besidder.
Victor, har en unik tilgang til at se det større billede af ens forretning, og hvordan strategi kan tilrettelægges for videreudviklingen af ens forretning.
Han konkurrerer en på samtlige punkter i ens virksomhed, og prøver ligeledes konstant at udfordre en, ved at tage et andet approach end det man tænkte rigtigt før.
Jeg kan klart anbefale Victor, til alle der ønsker, en struktureret arbejdstilgang, regelmæssig sparring kommunikation, & naturligvis et resultatbaseret samarbejde.

22 juillet 2022

Hej, Victor!

Tak for dit input og dit engagement. Din tid og dedikation er enormt værdsat, tak!

Noté 5 sur 5 étoiles

Kompetent, responsiv og energisk.

Victor har fra dag 1. gjort en kæmpe forskel. Victor hjælper både med strategi, idéer og implementering. Victor har ligeledes været fantastisk til at kommunikere og du er aldrig i tvivl om hvad der arbejdes på.
Kæmpe anbefaling herfra.

20 juillet 2022

Réponse de Second Journey ApS

Tak for dit utroligt sympatiske svar, Emil! Jeg sætter stor pris på vores samarbejde og gode kommunikation! - Victor

En kæmpe hjælp

En kæmpe hjælp, nem at arbejde med samt en rigtig flink fyr. Kan kun anbefales!

7 mai 2022

Hej, Magnus!

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg prøver mit absolut bedste for at få beskeder som dine. Jeg ser frem til at følge dig forsat på din rejse!
- Victor Stricker

en kæmpe anbefaling

Tak for den store hjælp!

7 mai 2022

Hej, Albert!

Det er mig der takker for din anbefaling. Det glæder mig utroligt meget at vores løsning kunne mærkes på det omfang som jeg ved det har resulteret i.
Utrolig sjov case at arbejde på.

- Victor Stricker

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus