app updated and half my favourites were gone, plus Big Bass Bonanza wasn't in the catalogue whatsoever any more. No note about games being pulled, just vanished.

Deposit cap on iPad in landscape; cool-off confirmed after case 1649 and promo popups still loaded. Bonus screen made the delay more confusing while lunch went cold.
The cashback at this online casino is a proper lifesaver, even when your luck has totally deserted you. You still get a decent chunk of your losses back which really helps keep things from going compl... Voir plus
Grafikken på slotene her er helt nydelig og ser skikkelig moderne ut med masse fine detaljer. Animasjonene er en fryd å se på, du blir bare sittende og beundre hvordan alt flyter så smooth. Det gjør a... Voir plus
🏆 Oplev de bedste onlinekasinoer i Danmark med moderne spil, klare regler, sikre funktioner og attraktive tilbud. 🎁
Copenhagen, Danemark
- slotsgem@thegoodmoments.fun
- thegoodmoments.fun
Information importante
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg meldte meg på en av turneringene…
Jeg meldte meg på en av turneringene her forrige uke og det var skikkelig gøy. Konkurransen var spennende fra start til slutt, spesielt når ledertavla endret seg hele tiden og man aldri visste hvem som lå på topp. Jeg endte opp med en ekstra premie på toppen av det hele, helt uventet og deilig. Det ga en ekstra boost til kvelden, følte meg nesten som en vinner selv om jeg ikke tok førsteplass. Anbefaler alle å prøve en turnering, det er mye mer action enn vanlig spilling.
Spillene her laster inn på et blunk
Spillene her laster inn på et blunk, ingen frysing eller evig ventetid før du kommer i gang. Jeg hopper rett inn i actionen uten å miste flyten, det er helt rått. Noen ganger blir jeg nesten litt overrasket over hvor fort alt starter. Det gjør at spillingen føles mye mer engasjerende og gøy. Jeg blir rett og slett i bedre humør av å slippe alle de irriterende pausene.