Theitaliangrape Avis

1. Caviste

Selling fine and exclusive Italian wines

4,4

Demande des avis aux clients

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Super wijn in het assortiment

Super wijn in het assortiment, snelle zorgvuldige levering.

27 août 2024
Logo de Theitaliangrape

Réponse de Theitaliangrape

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat mijn assortiment en de service goed bevallen. Ik zie je graag snel weer terug!

Top ervaring

Goede service, snelle bezorging en de wijnen zijn in perfecte staat! Zelfs de oudere vintages

1 juin 2024

super tevreden

Super blij met de bestelling. Ik was al een tijdje opzoek naar een lekkere Italiaanse wijn en Toen kwam ik toevallig the italiangrape tegen. Een gebruiksvriendelijke website waar veel informatie op te vinden is over de verschillende unieke wijnen die ze verkopen.

24 avril 2024

De wijn maakt zijn belofte meer dan waar.

Vanaf het moment van onze bestelling kwam per omgaande de wijn onze kant uit . De kwaliteit is TOP.
Je wil dat ook maar soms stelt dat teleur. Hier is dat zeker niet het geval. Alles klopt aan deze levering.
Nu laten we de overige flessen even met rust in de wetenschap dat het wijn is om naar uit te kijken. Koen is iemand die staat voor zijn liefde Italië en zijn wijnen.

23 avril 2024

Wijn is passie

Wijn is passie. Het is zoveel meer dan alleen het openmaken van de fles. Het gezelschap, de omgeving, het verhaal, creëren allemaal de complete ervaring.

De ervaring begint hier al bij een bezoekje aan de website. Je wordt gelijk meegenomen in de historie en het verhaal van de wijn en het huis. Zelfs Koen, de nog maar 20 jarige eigenaar deelt zijn meningen, ervaringen en perspectieven op de verschillende wijnen. Fantastisch!

Verder is de website erg gebruiksvriendelijk wat de cirkel compleet maakt.

Kort gezegd, een enorme aanrader. Precies wat de wijnwereld nodig heeft en jouw wijn experience compleet maakt!

16 avril 2024