Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Review over theorie-cursus.nl of Theorie Online zoals boven aan de website staat. Het theorieboek is geschreven zodat het jongeren van de straat aanspreekt, niet erg professioneel dus. De oef... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Wees gewaarschuwd! Theorie is incorrect, formules zijn fout en niet compleet bijv: Volgafstand en remafstand, hun berekeningen zijn fout.. Oefenexamens zijn 9/10x hetzelfde, afentoe 1+2 nieuwe... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Via social deal aangeschaft. Theorie cursus motor met oefenvragen. Voor 10 euro kan je niet alles verwachten, maar dit is gewoon weggegooid geld. De geschreven theorie is enorm beknopt en incomplee... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De oefenexamens zijn bizar slecht. Vol spelfouten, slechte afbeeldingen en zelfs antwoorden die bij het ene proefexamen als fout worden gemarkeerd en bij ander proefexamen als goed worden gerekend. V... Voir plus

1,5

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Incompleet en misleidend

Incompleet en misleidend. Er wordt geadverteerd met vragen uit het CBR theorie-examen van 'afgelopen maanden' maar dit is zeker niet het geval! De geboden proefexamens zijn allemaal ongeveer hetzelfde. En verder zit het lesmateriaal vol met spelfouten.

15 septembre 2025

Gekocht online

Gekocht online. Boek pdf is handig maar daar zijn ook gratis pdf’s van te vinden op het internet. Examens zijn absoluut niet meer accuraat en komen niet overeen met het echte examen. NIET KOPEN

2 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik dacht slim te zijn en deze cursus te…

Ik dacht slim te zijn en deze cursus te kopen via VakantieVeilingen. Doe Het Niet!

Verouderd, vol met fouten in de examens, totaal niet van deze tijd! Ik ga een klacht indienen.

Ik krijg mijn geld terug via VakantieVeilingen.
Ze zeggen niet op de hoogte te zijn van klachten.

28 juillet 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

OUD en ONVOLLEDIG, NIET doen!!!!

Via Socialdeal 2x theorie gekocht voor de motor met 300 examen vragen, proef examens en online theorieboek.

Oke je krijgt wat ze zeggen. het theorieboek is alleen al een paar jaar oud (bv op snelweg mag je 120) en de 300 examen vragen zitten in de 6 proefexamens.

Helaas is zowel de theorie in het boek als online niet volledig en ontbreekt er veel informatie. Ging vol vertrouwen examen in, maar zo veel informatie niet of niet volledig gehad. Zelf bij nalezen niet terug te vinden.

ERG JAMMER en zonde van het geld van zowel deze cursus als het examen.

15 avril 2025

Er zitten fouten in

Kijk uit! Er zijn verkeersborden die verkeerd worden uitgelegd. In een ( en er zijn meerdere fouten ) voorbeeld, heb je niet de keuze om het juiste antwoord te kiezen.

Het bord C02 word uitgelegd als bord B07, en hebben weinig met elkaar van doen. Dit is slechts 1 voorbeeld.
Het is dus niet de moeite waard om je theorie hier te volgen.
Gezien de vele negatieve reacties is het waard om je centen elders te besteden.

25 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Op.29 Mei ingeschreven bij Hallo…

Op.29 Mei ingeschreven bij Hallo theorie en meteen betaald.
Echter vanaf dan geen enkel contact te krijgen op mail of via telefoon.
Na een tijd lukt het om contact te krijgen. Ik geef aan dat ik mijn geld terug wil. Dan komt er een louche verhaal over dat hij de nieuwe eigenaar is en de website onder constructie was vandaar dat er geen contact mogelijk zou zijn.
Op aandringen word er beloofd dat ik mijn geld terug zou krijgen.
Inmiddels enkele weken verder en nog steeds komt deze man zijn beloftes niet na want dan moet ik ineens op een ander nummer appen en een bevestiging sturen dat ik betaald heb en een tikkie sturen. Ook.hier geeft meneer geen enkele reactie op maar leest de berichten wel.

29 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Prima cursus voor motor Theorie

Augustus 2022 via vakantieveilingen gekocht. Prima cursus en prima vragen. Plaatjes zijn net anders als bij CBR maar idee is hetzelfde. Ben in 1x geslaagd voor m'n motor theorie.

23 mai 2023

Waardeloos niet doen!

Motor theorie gekocht via Groupon voor € 13,99 gelukkig niet via hun website waar je € 69,00 betaald.
Niet doen, informatie is heel summier, de vragen in 5 van de 6 proefexamens zijn praktisch hetzelfde alleen het 6e proefexamen heeft wat andere vragen.
Veel van de vragen worden niet eens besproken in het gedeelte wat je doorleest.
Je kan een theorieboek downloaden waar afwijkende regels staan dan in de online regels, bijvoorbeeld volgens het boek als je tussen de file door rijdt dan mag je je alarmlichten aan doen of je linkerknipperlicht, in het online gedeelte mag je niet je knipperlichten aan doen als je tussen de file door rijdt. ze bieden ook voorbeelden aan van recente examens (zeggen ze) maar dan moet je wel eerst betalen...zeker niet doen allemaal onzin.

30 octobre 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Cursus aangeschaft, zonde van het geld

Cursus aangeschaft, maar niet gebruiksvriendelijk. Men heeft het over video's als lesmateriaal maar deze zijn niet te vinden. Mijn advies; geef iets meer geld uit aan een betere cursus want deze cursus lijkt alleen te bestaan uit een soort van begrippenlijst.

21 août 2023

Absolute prut

Absolute prut
Via vakantie veilingen gekregen. Dacht goed voorberreidt te worden, begon oefenexamens te halen.
Probeerde met wat zelfverzekerdheid een paar andere oefenexamens online: allemaal keihard gezakt.
Er mist enorm veel informatie, de vragen komen niet overeen met het CBR, vragen herhalen veel tijdens de oefenexamens dus leren doe je er niet van.

Absolute afrader.

16 août 2023

Waardeloos

Waardeloos. Gekocht via vakantieveilingen, gelukkig niet veel geld voor betaald,maar nog een grote teleurstelling.
Lijkt niet op het echte examen, de plaatjes zijn zeer onduidelijk dus je kunt geen goed antwoord geven. Je gokt maar wat.
Niet kopen dus..

2 août 2023

Wat een ramp

Wat een ramp. Heb geen enkele vraag vanuit deze website terug gekregen tijdens m'n theorie examen. Dan ook hard gezakt ervoor. Op de website alles goed, geen enkele fout. Maar bij het cbr veel fout. Een hoop weggegooid geld dus.

26 juin 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

ik denk niet dat dit het geld waard is

ik denk niet dat dit het geld waard is, de oefen examens zijn telkens bijna hetzelfde en de plaatjes die worden gebruikt zijn van internet gepakt en ook erg onduidelijk. Ik denk dat je van de theorie wel een beetje kunt leren maar de oefen examens zijn echt nutteloos. soms bij de theorie staat er een video bij die gwoon van youtube komt. Zou fijn zijn als je moeite in je online theorie boek had gestopt en het ook echt up to date houd zoals je zegt dat de site is. Ook zou het beter zijn als je zelf de videos had gemaakt maar dat heb je niet gedaan omdat je waarschijnlijk gwoon geld wilt verdienen en het je niet zo veel boeit of mensen hiermee zakken voor het examen. De reviews op de site zelf zijn trouwens hartstikke nep.

24 mai 2023

Geen contact met klantenservice

Account aangemaakt, de code werkte niet dus we hebben nu een account met een niet geactiveerde code. Inmiddels 2 weken geleden gemaild en het antwoord moet nog steeds komen. Wij zijn niet blij zeg maar …

1 mai 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus