Som kunde bliver man taget rigtig godt hånd om, og der bliver virkelig lyttet til ens behov og ønsker. Personalet er venlige, professionelle og får én til at føle sig tryg gennem hele forløbet. Jeg vi... Voir plus
Lisez les avis des autres
10/10…Det gør ondt… men når man ser resultatet, løber man helt ærligt til Ishøj for at få næste behandling. Klinikken er professionel, personalet er søde, og man føler sig tryg hele vejen igennem. Res... Voir plus
Bedste klinik, både laser og ansigtsbehandlinger! Og kvinderne derinde er bare så søde, og rådgiver en ærligt. Kan helt klart anbefale The Swan😍😍😍😍
Virkelig dygtig og kompetente medarbejdere, Som Man føler sig tryg ved.! Her bliver man lyttet til. Jeg har fået foretaget helkropsbehandling, og allerede efter første behandling, er der markant... Voir plus
Fantastisk oplevelse!
Super søde, imødekommende og dygtige behandlere! Jeg har følt mig i gode hænder og meget tryg ved behandlingsforløbet. God vejledning og realistiske forventninger fra starten af. Stor anbefaling herfra!
At få skønhedsbehandlinger på The Swan…
At få skønhedsbehandlinger på The Swan Klinik er noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Man bliver mødt med den mest varmeste velkomst, og føler sig i trygge omgivelser.
Man får 100% garanti for de behandlinger der bliver ydet. Og der bliver levet op til forventningerne hvergang. Så det bliver ikke mit sidste besøg, men mange i fremtiden.
Utrolige dygtig medarbejder
Utrolige dygtig medarbejder, altid glade og mega hjælpsom. Jeg har været til behandling hos dem idag og det bliver absolut heller ikke sidste gang. 5 stjerner fra mig 🥰
Den mest behagelige service og top resultater
Jeg vil anbefale The Swan til alle!
Det er absolut det bedste behandlingssted. Personalet er de sødeste og mest hjælpsomme. De vejleder og rådgiver en så godt mht. ens forløb. Man går ikke derfra uden ny viden, verdens bedste service og et smil på læben. Man er uden tvivl i trygge hænder når man er hos The Swan, og man er garanteret resultater som man ønsker.
Super god service og rigtig søde…
Super god service og rigtig søde medarbejdere👌🏼 anbefaler alle 😇
kan stærkt anbefale The Swan
kan stærkt anbefale The Swan. Sukran og hendes engageret personale er så professionelle og servicemindet, jeg har opnået så gode resultater på så kort tid. de er altid smilende imødekommende og altid hjælpsomme hvis man har brug for en akut tid eller har brug for at få rykket sin tid.
Jeg har været rigtig glad for at være hos The Swan
Jeg har været rigtig glad for at være her i klinikken. Tager godt i mod folk og er så søde og snakkesalig. Anbefaler stedet! 😍💪🏼 Følger mig i trykke hænder hos Sukran Dag❤️
Bedste service
Ekstrem imødekommende medarbejdere og virkelige gode maskiner til hårfjerning. Kan klart anbefales!
Bedste service nogensinde!
Bedste service nogensinde!! Jeg anbefaler stærkt THE SWAN..
- Virkelig imødekommende behandler og mega professionel i sit job.
- Hos SWAN er man i trygge hænder!
Fantastisk klinik
Hvert besøg hos The Swan er en kæmpe fornøjelse. Personalet er meget professionelle og servicemindede og jeg vil anbefale enhver der går op i god behandling at komme der. Sükran og co. går ikke på kompromis med kvalitet og der er virkelig fantastiske resultater efter hver behandling, hver en krone er godt givet ud!
Bedste hårfjerningsmaskine …
Den bedste behandling og super sød betjening
Den bedste hårfjerning maskine
Skal prøves
Stor anbefaling
Det var en tilfældighed, at jeg startede laserbehandling hos theswan. Men jeg må indrømme, at det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.
Allerede efter første behandling mærkede jeg en stor forskel. Nu er jeg stortset hårfri, og det kan jeg takke theswan for.
Personalet, og især Shukran, er super sød, imødekommende og hjælpsom. Hun vil kun have de bedste resultater for sine kunder.
Stor anbefaling herfra.
Bedste Behandling og service !!
Har været hos en anden klinik før jeg kendte Şükran, fik dsv ikke det forventet resultat hos den tideligere klinik.. Er SÅ glad for mine behandling resultater hos Şükran !! Bedste service og behandling🤩
Hårfjerning hos TheSwan
Jeg får lazer lazerbehandling af Sukran. Jeg var allerede super tilfreds efter 1. Behandling hos hende. I The Swan Medical Aesthetic er de super søde og kærlige, samt dygtige og professionelle. Jeg kan klart anbefale klinikken 😊
amazing!
I want to say that I had such a good experience in this clinic. the personal is so helpful and just amazing women working there. Thank you for everything and see you on my next appointment ❤️🙏🏼
Bedste klinik
Bedste klinik, med de bedste resultater hver gang. Er altid i trygge hænder hos Sukran.
Jeg fik anbefalet laser behandling hos…
Jeg fik anbefalet laser behandling hos The Swan Medical Aesthetic og kan helt klart anbefales herfra. Sükran er både imødekommende og virkelig dygtig til sit arbejde. Hun er sød og professionel & hendes udstyr er effektivt.
Man kan allerede se gode resultater efter 1 behandling :)
Jeg fik Sükran anbefalet af en veninde…
Jeg fik Sükran anbefalet af en veninde og det har været en af de bedste anbefalinger jeg længe har fået. Vil du af med uønsket hårvækst, skal man gå til Sükran, The Swan Clinic. Jeg er ovenud tilfreds, Sükran ved hvad hun laver, hun er professionel, forklarende og en fantastisk personlighed og man er i trygge hænder – hun er helt klart den, jeg har været hos, med den største og bedste erfaring indenfor uønsket hårvækst.
Sükran´s udstyr er professionelt og effektivt – resultat efter første behandling.
Kan kun give Sükran de varmeste anbefalinger.
Gode resultater!
Kæmpe ros fra mig til The Swan klinik. Jeg er super tilfreds med min behandlinger hos Sükran.
Hun ved hvad hun laver, og man går ind til. Alt bliver forklaret i fine detaljer, også undervejs i behandlingen. Jeg kunne allerede se resultater efter første behandling, og må nok sige jeg var mere end tilfreds!
Bedste behandling med de sødeste mennesker, man føler sig nærmest hjemme!
Anbefaler det 100% uden tvivl!
Altid en god oplevelse med fantastiske…
Altid en god oplevelse med fantastiske resultater! Udover en god service med gode resultater, så er personalet også bare så søde! Kan 100% anbefales herfra :))
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.