Je kan makkelijk je cadeaukaart vinden voor de console die je zoekt alles staat duidelijk in het overzicht. Ook word er duidelijk in 3 stappen uitgelegd hoe het werkt. Eenmaal besteld ik had de e-mail... Voir plus
Een erg gebruiksvriendelijke website waar je gemakkelijk en snel je bestelling kan plaatsen. Zag dat je ook kan sparen voor extra bonussen, erg leuk en uniek. Ik kom hier vaker terug mocht ik weer een... Voir plus
Heb 12maanden plus gekocht heb geen code gekregen . Bel ik dat nummer is buiten bereik in het nieuwe jaar mail gehad van ze met excuses en 2 extra dingen gehad en mijn geld terug . Dusja uiteindelijk... Voir plus
Koop bij www.thetopupstore.nl veilig en snel al jouw favoriete cadeaukaarten. Als je je direct aanmeldt bij ons loyaliteitsprogramma verdien je gelijk een deel van jouw aankoopbedrag terug!
Kattegat 50, 9723 JP, Groningen, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
Ik kreeg gelijk een werkende code binnen met het bedrag wat ik had gekocht! Top!
Makkelijk te bestellen en snelle verzending van de code van betreffende kaart

Réponse de The TopUp Store
Het was snel een snelle levering en een uitstekend product erg blij mee

Réponse de The TopUp Store
ik had vorige website ook een goedkoper abonnement gekocht maar ging duurder worden en snap niet waarom ze duurder doen voor een abonnement van game pass ultimate 1 maand. en toen zocht ik een goedkoper hier als het zo blijft met goedkoper te zijn ga ik vaker kopen hier.

Réponse de The TopUp Store
Codes nog sneller binnen dan de vorige bestelling. Een tevreden klant hier 😁

Vieze oplichters.
Niet de PSplus abonnementjes aanbieden als je niet kan leveren!
Dit bedrijf bied doodleuk 12maanden abo's aan voor ps+ voor €60,-
Maar je krijgt gewoon tegoed en kan daarna gaan bijbetalen aangezien een abo 72€ is. En ik ben niet de eerst die dit zo verkocht krijgt van ze. En dan reageren met jaa playstation heeft zn prijzen aangepast. Dan moeten jullie je stront site aanpassen. Oplichters

Réponse de The TopUp Store
Psn premium 12 maanden voor 120 euro gekocht maar 120 euro tegoed gekregen ,fout op website ,maar het zal wel

Réponse de The TopUp Store
Nou ik had een ps4 kaart perongeluk naar de verkeerde e-mail gestuurd dus nu heb ik die code niet dat is dus 10€ weg

Réponse de The TopUp Store
Er staat op hun website dat je ps plus premium voor 120€ kan kopen. Dus ik heb het besteld en code ontvangen, na het activeren op playstation store bleek het te gaan om een ps tegoed van 120€ pure misleiding omdat ps plus premium er niks mee te maken heeft. Het is zinloos omdat je ps tegoed ook gewoon op de store kan halen.