Lisez les avis des autres
Jaren geleden hier een (Hermann Miller) bureaustoel gekocht die bijna dagelijks wordt gebruikt. Doet het prima, maar is er iets mee dan is wordt deze goed en vakkundig gerepareerd. Altijd vriendelij... Voir plus
Wij werken al jaren samen met THO voor ons kantoor meubilair. Om onze grote kantine te moderniseren hebben wij een beroep op THO gedaan voor ontwerp en de levering van (gedeeltelijk op maat gemaakte)... Voir plus
À propos de l'entreprise
À propos de THO
Écrit par l'entreprise
Welkom bij THO
Welkom bij THO: dé specialist in de in- en verkoop van tweedehands en refurbished kantoormeubilair. Bij ons staat het welzijn van medewerkers, duurzaamheid en cost of ownership hoog in het vaandel. Wij bieden hoogwaardig meubilair aan dat zowel nieuw, maar vooral tweedehands of refurbished is.
Wie zijn wij
Wij zijn ervan overtuigd dat welzijn essentieel is voor een productieve werkomgeving. Daarom bieden wij ergonomisch verantwoorde producten aan, zoals bureaustoelen van gerenommeerde merken zoals Ahrend, Kinnarps en Interstuhl. Wij geloven in kwaliteit en bieden alleen het beste aan onze klanten. Een ergonomische werkomgeving draagt bij aan het welzijn van werknemers en dus aan de productiviteit van een organisatie.
Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Door de levensduur van kantoormeubilair te verlengen, dragen wij actief bij aan een circulaire economie en bestrijden wij de wegwerpcultuur. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook kostenefficiënt voor onze klanten.
Ons refurbished meubilair is een betaalbaar alternatief voor nieuw meubilair en gaat nog jaren mee, waardoor de cost of ownership lager wordt. Het feit dat onze producten eerder gebruikt zijn, betekent niet dat de levensduur korter is. Sterker nog, onze collega's zorgen zo goed voor het meubilair dat het soms van betere kwaliteit is dan nieuw meubilair.
Bij THO kijken we altijd eerst naar tweedehands of refurbished meubilair als oplossing voor je bedrijf. Zo koop je duurzaam in en draag je bij aan een circulaire economie. Door het gebruik van hoogwaardige producten en onze expertise op het gebied van refurbishment kunnen wij meubilair aanbieden dat nog jaren meegaat. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van onze klanten.
Wil je meer van ons zien? Kijk dan op onze website www.terborgse.nl
Coordonnées de contact
Ettensestraat 19, 7061AA, Terborg, Pays-Bas
- 0315523325
- info@tho.nl
- tho.nl
Super service na aankoop!
Super service na aankoop!
Via een sponsor 4 prachtige hoge bureaustoelen mogen ontvangen.
De kwaliteit van bekleding op de armleuningen vertoonde een maand na ingebruikname barsten en ging kapot.
1 telefoontje naar THO was voldoende om deze allen te vervangen.
We zijn zeer tevreden over het eindresultaat !!
Goede service en heldere communicatie.
Opknappen stoel
Duidelijke en snelle communicatie mbt de offerte. Ik kreeg daarnaast een leenstoel mee nadat ik mijn stoel had gebracht voor reparatie. En mijn stoel is netjes opgeknapt, waarbij er ook keuze was in materiaal en er gebruik gemaakt werd van kwaliteitsspul, waardoor de vulling nu waarschijnlijk beter is dan bij veel nieuwe stoelen.
Onze bestelling met kantoormeubelen was…
Onze bestelling met kantoormeubelen was keurig op tijd geleverd en netjes gemonteerd. Prima!
Het bureau was in goede staat
Het bureau was in goede staat! De service in het magazijn was goed. Ik ben zeer tevreden over het product.
Ben al jaren klant van THO
Ben al jaren klant van THO, altijd flexibel en klantgericht. Ook dit keer niet anders.
Betrouwbaar en fijn bedrijf om mee…
Betrouwbaar en fijn bedrijf om mee samen te werken !
Goed en stevig meubilair
Goed en stevig meubilair, perfecte service en levering. Ze denken echt met je mee. Aanrader.
goede service
Dit was een geweldige aankoopervaring
Dit was een geweldige aankoopervaring. Werd er helemaal blij van. Zeer behulpzaam aan de telefoon, ook met inplannen van de beste optie voor het afleveren. Het afleveren zelf ging vlot, fijn even zo’n update voor aankomst. Leuk om iets te kopen bij een bedrijf waar je vriendelijk geholpen wordt.
Snel geholpen en snelle levering
Ik werd snel geholpen. Er werd samen gekeken naar de mogelijkheden om binnen mijn budget een thuiswerkplek in te richten. Deze is vervolgens binnen 1 werk thuis afgeleverd.
En savoir plus sur les différents types d'avis.