À propos de l'entreprise

2. Marché automobile
  3. Concessionnaire automobile
  4. Garage automobile
  5. Prestataire de transport automobile privé

Informations provenant de diverses sources externes

Autoværksted, automekaniker, salg af brugte biler, Thomsen Auto klarer alle dine bilproblemer - vi har erfaring i at reparere, og yde service på alle bilmærker. Står du og mangler en nyere brugt bil, telefon 75585844

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 1 sur 5 étoiles

I have very bad experience with them…

I have very bad experience with them because I buy from them an Renault Kadjar with engine problems and they know about the problems but they steal sell to me and when I go back to fix the problem they say I have to fix by my self the problem (change the engine)

10 mai 2025

Købt Nissan x-trail til 190.000 kr

Købt Nissan x-trail til 190.000 kr.
Har aldrig oplevet noget lign. dårlig service, de fra sagde sig alt ansvar i forhold til reparationer på bilen.
Den var nysynet da vi købte den, men vi måtte have den på værkstedet allerede efter 4 måneder. Der var bremsen fuldstændig smadret og mekanikeren mente at det var en gammel skade, som den på ingen måde kunne være blevet synet med. Ringede til Thomsen auto Sønderborg. Der kunne jeg så kun skrive med en fra værkstedet og han sagde jeg var velkommen til at tage den på et værksted de samarbejdede med, men at jeg selv skulle betale indtil det var bevist at fejlen var deres.

Nu har vi haft bilen i to år og har simpelthen efter 6 værkstedsbesøg hvor stort set alt er skiftet, valgt at købe en helt ny bil.

Aldrig i mit liv vil jeg anbefale Thomsen auto.

24 mars 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Købte bil i Sønderborg

Købte bil i Sønderborg. Fantastisk sælger James. Han har hjulpet mig hver gang.
Reklamations afdelingen er absolut ikke noget at prale af og man kæmper næsten i blinde mod dårlig og uprofessionel vurdering. Heldigvis var James med til at hjælpe mig, og takket være ham gik alt som det skulle

26 juin 2024

farvet krymmel
flormelis, til glasur

SÅDAN GØR DU

Mørdejsbund
Bland mel, flormelis, salt og smør i små stykker sammen indtil konsistensen er helt smuldret. Du kan med fordel bruge en foodprocessor til at få det smuldret.
Tilsæt så ægget og arbejd det ind i dejen med fingrene eller brug igen foodprocessoren til at samle dejen. Dejen skal kun lige kunne samles, så skal den ikke æltes længere. Ellers får man ikke en sprød bund.
Læg dejen i en pose eller i husholdningsfilm og kom den på køl i 30 minutter. Imens kan du lave romkuglemassen.
Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud med en kagerulle imellem to stykker bagepapir. Udrul dejen til en tykkelse på cirka 4-5 mm. Skær dejen til så du har et kvadrat på cirka 18x18 cm.
Læg dejen med bagepapir på en bageplade og bag i ovnen ved 175 grader i cirka 15 minutter. Bag indtil kanterne bliver gyldne.
Tag bunden ud af ovnen og lad den køle helt af på en rist.
Romkuglemassen
Start med at fordele dine kagerester i en food processor (reklamelink) eller lignende maskine. Kør til de er helt smuldrede.
Tilsæt så hindbærmarmelade, romessens og kakaopulver. Kør igen på food processoren indtil du har en fast sammenhængende masse. Smag til og tilsæt eventuelt mere hindbærmarmelade, romessens og/eller kakaopulver. Mængden kommer lidt an på hvilken kage du har brugt. Hvis du ikke har brugt chokoladekage skal du f.eks. nok bruge lidt mere kakaopulver.
Samling af studenterbrød
Når mørdejsbunden er kølet af og du har lavet romkuglemassen, så er det tid til at samle det hele til lækre studenterbrød.
Smør mørdejsbunden med et tyndt lag hindbærmarmelade.
Læg romkuglemassen imellem to stykker bagepapir og udrul den så den bliver samme størrelse som din mørdej.
Læg et skærebræt under den udrullede romkuglemasse med bagepapir imellem. Læg så mørdejsbunden ovenpå romkuglemassen og et skærebræt ovenpå. Vend det på hovedet ved at holde på skærebrædderne sådan så mørdejsbunden kommer til at være nederst. Fjern bagepapiret fra romkuglemassen.
Lav glasur af flormelis og kogende vand. Se evt. min guide til dette her.
Fordel glasuren ovenpå kagen og drys derefter med krymmel inden glasuren stivner.
Sæt kagen i køleskabet i cirka 1 time indtil den er helt kold.
Skær derefter dit kæmpe studenterbrød ud i mindre. Jeg lavede 8 stk. ud af denne portion, men hvis man vil have dem mindre kan man også lave f.eks. 12 stk.
Tip: For at få dine studenterbrød rigtig fine anbefaler jeg at bruge en stor skarp kniv, som du gør ren efter hvert snit du laver. Derudover kan du skære kanterne til først og måle med et målebånd eller lineal hvor du skal skære for at de bliver ens i størrelsen.

2 avril 2024

Kold og arrogant sælger

Vi ringede en dag i forvejen ang tid til at kigge på en bil, hvilket bare blev spild af tid.
Da vi ankommer møder vi en sælger, som overhovedet ikke virker interesseret i at sælge noget som helst men egentlig bare helst vil hjem. Han kan intet svare til de spørgsmål som vi har til bilen og ej heller har i sinde at finde ud af disse oplysninger til os. Vi nævner en bule i bagklap og larm fra kæde i opstart, hvilket sælger vælger at ignorer.
Vi spørg til en tur i bilen, hvortil sælger kigger på ur og siger at så skal det gå stærkt. Der var alligevel 30 min til lukketid.
I prøveturen finder vi flere fejl ved bilen, som vi efterfølgende nævner og spørger om han er til at handle med når nu der er de her fejl, kæde skift, polering, udskiftning af nogle ting osv, som vi godt selv kan lave ved afslag. Han er ikke til at snakke med overhovedet og påtaler arrogant at man jo må forvente et kædeskift på en bil med et kilometertal som denne og ellers sidder han bare og Kigger ind i hans computerskærm og svare meget kold og arrogant til andet. Vi spørg til hvis bilen sælges engro, hvor sælger endnu engang arrogant får sagt - " ja det er da engro, de sælger da ikke en så gammel bil med garanti på og han er ikke villig til at gå ned i pris heller, da den allerede i januar er sat ned. Fint han ikke vil gå ned i pris på bilen, men hele hans opførsel og måde at snakke til os på, det er bestemt ikke en behandling som man forventer fra et firma i denne størrelse og kan faktisk undre mig over hvis de overhovedet får solgt biler her 😳 slet ikke i tvivl om at vi var blevet snydt med denne bil, hvis vi købte, både efter vores oplevelse men så efterfølgende have læst anmeldelser herinde. Vil ikke anbefale denne forhandler overhovedet

4 mars 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Thomsen auto snyder. Pas på før i køber

Thomsen auto, snyder hele vejen igennem aldrig igen køber jeg bil hos dem. Du har ingen reklamationsret. Min bil havde defekt toppakning, defekt tændingslås, defekt vandpumpe, og defekt kaburator, de mener at alle skaderne er sket efter de 5000 km jeg har fået lov at køre i bilen og derfor nægter de reklamation. De yder ingen kunde service. Og Peter deres medarbejder smider på hvis du siger noget forkert i hans ører. De er kun ude på at tjene penge og Peter sagde i telefonen at “de ikke tjekker de billige biler igennem inden salg” men kun sender dem til syn, også selvom de har stået udenfor i 6 - 7 månder.

Har selv betalt 7.000 i reparation og nu koster en ny toppakning til motoren 13.000 kr. + en kaburator oveni som nævnt.

Bilen er ikke solgt til cvr.

26 septembre 2023
Noté 5 sur 5 étoiles

Helt igennem en god oplevelse

Super god oplevelse i forbindelse med bilkøb.
Venlig og professionel betjening fra prøvekørslen og til afhentning af bilen, Herunder god og seriøs forhandling om pris på bilen der blev taget i bytte.
Tak Torben, dig og dit firma kan jeg kun anbefale!

10 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Sælger lover guld og grønne skove ved…

Sælger lover guld og grønne skove ved køb af brugt bil ved Thomsen auto Lunderskov. Derefter ca 3 mdr efter begynder gearkassen at melde fejl og vi får at vide at man ikke må accelerere hurtigt i en gammel bil. Derefter kører vi videre og gearkassen går så helt I stykker 3 mdr efter. En ekstra regning på 20000 9 mdr efter købet. KØB ALDRIG NOGET AF THOMSEN AUTO LUNDERSKOV. Holder ikke hvad der bliver lovet.

13 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Skal aldrig købe en bil hos Thomsen…

Skal aldrig købe en bil hos Thomsen Auto Kollund, de skulle måske til at sende deres sælger på et kursus i hvordan man sælger og hvilken tone man skal snakke i når man snakkere med potentielle kunder. Sælgerne var pisse arrogant og sur, har virkelig alt prøve noget linde før.

17 septembre 2021

Rædselsforløb

Rædselsforløb. Klager over 6 mdr som aldrig bliver løst. De har grinet hele vejen i banken da Thomsen solgte den bil med så mange fejl som var det en skrotbil ( på papiret solgte de den serviceret, men den brød ned allerede inden 24 timer efter køb. Partikelfilter itu. Turbo itu. Trækker ujævnt. Vindue faldt ned. Blæser stod af. Vi har tabt over 35.000 kr og haft bilen på andre værksteder næsten hver måned.)
Hele forløbet hvor de fedter udenom dokumenteres med andre værksteder der har repareret, tidlig testrapport, og med mails.
Brugtbilshandler Thomsen burde hedde skrothandler Thomsens skrotauto, men du betaler. Find anden forhandler hvis du vil ha en bil der kører i stedet for at stå på værksteder, og hvis du ikke orker lange tviste. Eller meld dig i FDM før du forsøger en dyr skrotbil til overpris fra Thomsen...

9 août 2020

Stadig en avanceret tyveknægt

Stadig en avanceret tyveknægt, jeg bøvler med at finde en bil jeg skrev skrotpapirer under på ude ved Svindleren, han tog pengene og så solgte han bilen til en udlænding, som så solgte den videre og nu henvendte han sig til mig og brokkede sig, han hørte historien og nu er bilen væk. Så stol ikke på Thomsens auto længere end i kan kaste bilen.

5 septembre 2019

Ingen svar - ingen service

Dette drejer sig om Thomsen Auto i Lunderskov, thomsenauto.dk

Kan ikke anbefale at købe bil ved Thomsen Auto, købte en brugt bil, ja billigt i slutningen af november..
Fordækkene skulle skiftes kunne jeg se, men de var så slidte at der stak tråde ud af dem, ligesom håndbremsen ikke var eksisterende.. Efter en måned begyndte turboen at drille derfor tog jeg for 14 dage siden fat i Thomsen, da han sagde jeg bare kunne kontakte ham hvis der var fejl i starten, om dette..
Men svaret var at det kunne han da godt give et tilbud på at lave, siden har jeg flere gange skrevet for at finde en løsning, men intet svar som INTET..

DERFOR undgå at handle ved Thomsen Auto han er kun interesseret i at sælge ikke servicere...

Kunne jeg give mindre end 1 stjerne blev det givet..

23 janvier 2018
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus