As usual, I was replacing my wheels at THOR Autocenter and I am wery happy with work done. Polite professional staff, nice waiting rooms, free coffee. Good job guys!

Meget tilfreds med reparationen af min kobling. Værkstedet er ikke fancy og ligger lidt gemt væk, og der kan være en mindre sprogbarriere – men til gengæld får man ærligt håndværk til en rigtig... Voir plus

Altid super effektive og venlige. Giver fin feedback på din bil hvad enten om det er negativt eller ej. Overskudagtige, selvom de har voldsomt travlt. Kører gerne den tur for god service.

HEJ. Alt var lavet som aftalt - til den aftalte pris - stempel i servicehæftet + udførlig regning på opgaven. Klar et par timer før aftalt - godt gået. Citroen C4 aut. 2011 Fornuftige konkurrence... Voir plus

1. Atelier de réparation automobile

Écrit par l'entreprise

ThorAuto værksted i Rødovre tilbyder professionel og billig reparation og service af biler, varevogne og kassevogne til kunder i København og omegn. Vores erfarne mekanikere har ekspertise i alle bilmærker og -modeller, og vi udfører alt fra serviceeftersyn, dæk- og hjulskift til aircondition service, anhængertræk, tandrems skift, partikelfilter udskiftning, bremseskive- og bremseklods udskiftning, bremsekaliber reparation, koblings reparation, udskiftning af støddæmpere og egrventil. Vores priser for alle jobtyper starter fra kun 420 kr per time (ekskl. moms), derfor kommer vores autoværksteds kunder fra forskellige byer indenfor Storkøbenhavn som f.eks Glostrup, Vanløse, Valby, Brondby, Frederiksberg, Vallensbæk, Søborg, Amager, Hvidovre, Herlev, Gentofte, Albertslund, Brønshøj, Husum. Hos vores autoværksted finder du kvalificerede mekanikere, der sikrer god service og høj kvalitet på alle reparationer. Hvis du leder efter et pålideligt bilværksted i Rødovre, er du velkommen til at kontakte os eller bestille tid til dit næste serviceeftersyn eller bilreparation. Få det bedste og billigste tilbud i København! Fandt du billigere? Vi matcher tilbuddet med kædeværksteder og garanterer bedre pris.

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

274 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Ærligt håndværk til en rigtig skarp pris.

Meget tilfreds med reparationen af min kobling.

Værkstedet er ikke fancy og ligger lidt gemt væk, og der kan være en mindre sprogbarriere – men til gengæld får man ærligt håndværk til en rigtig skarp pris.

Kvaliteten er i top, og jeg vil helt klart bruge dem igen.

15 avril 2026

Good as always

16 avril 2026

Job well done

Job well done. Second time at the garage, everything was as expected. Check-in, rental, work, check-out perfect.

14 avril 2026

God service, konkurrence dygtige priser og alt spillede som aftalt.
Kommer helt sikker igen næste gang bilen skal fixes

30 mars 2026

Snydere.

Jeg skulle have skiftet køleren. Da jeg hentede bilen, gik der to dage før problemet var der igen. Kom tilbage med den og de lovede at fikse den uden jeg skulle betale noget. Da jeg så henter bilen igen, ville de have 3.500 ekstra. Jeg sagde “det kommer ikke til at ske” hvorefter de gav sig. Nu er bilen lige gået helt død. Fordi de har skiftet køleren MED EN GAMMEL ÉN. Jeg valgte ligesom dem pga. de mange stjerner. Ydermere kan man ikke komme i kontakt med dem når man ringer og ringer. De skulle skamme sig.

7 janvier 2026
Logo de Thor Autocenter

Réponse : Thor Autocenter

Hej Luca,

Vi må desværre afvise din fremstilling af sagen, da den ikke stemmer overens med de faktiske forhold.

Vi afviser klart påstanden om, at der er monteret brugte dele – dette er dokumenterbart forkert, og vi har fakturaer fra vores leverandører på alle dele, både ved første og andet besøg.

For at sikre gennemsigtighed vil vi kort redegøre for forløbet:

1. Første besøg (08-01-2026, Autobutler ordre)
Du kom via Autobutler, hvor tilbuddet er baseret på oplysninger uden fysisk gennemgang af bilen.
I henhold til denne ordre udførte vi arbejdet og monterede:
– Ny køler
– Ny termostat

Dette fremgår af faktura T6010826. Alle dele var nye og købt hos vores godkendte leverandører, og der er fuld dokumentation samt garanti på delene.

2. Efterfølgende problem og andet besøg (30-01-2026)
Efter første reparation opstod der yderligere problemer i kølesystemet, som ikke var fuldt synlige ved første besøg.

Ved andet besøg konstaterede vi, at den eksisterende ekspansionsbeholder også var defekt og utæt. Derfor var det nødvendigt at udskifte denne samt andre komponenter.

Under dette besøg:
– Blev der monteret yderligere nye dele (ekspansionsbeholder, låg, slanger m.m.)
– Alle dele blev købt hos vores leverandører, og vi har fakturaer som dokumentation for, at delene er nye
– Der gælder naturligvis garanti på alle de monterede dele
– Blev der udført ca. 10 timers arbejde for at få systemet til at fungere korrekt
– Blev der anvendt en tilpasset løsning, da delene ikke passede optimalt sammen

Dette var en ny problemstilling, ikke en garantisag på første reparation.

Det skal også bemærkes, at der fra starten blev valgt en prisoptimeret løsning via Autobutler, som du selv ønskede.
En løsning med originale dele fra forhandler kunne have kostet ca. 6.000 kr. alene for komponenter, men du ønskede en billigere løsning.

3. Betaling og afslutning af sagen
Arbejdet ved andet besøg blev indledningsvist godkendt, men der opstod efterfølgende uenighed omkring tidsforbrug og omfang.
For at undgå yderligere konflikt valgte vi at afslutte sagen uden betaling (faktura T6013025 = 0 kr.), selvom der var udført omfattende arbejde og monteret nye dele.

4. Senere anmeldelse (ca. 1,5 måned efter)
Efter ca. 1,5 måned oplyser du, at bilen igen har problemer. Bilen er dog ikke blevet indleveret til os for kontrol, og vi har derfor ikke haft mulighed for at vurdere årsagen.

På ældre biler som BMW 523 fra 1997 kan der forekomme flere uafhængige fejl i kølesystemet.

Vi afviser samtidig klart påstanden om, at der er monteret brugte dele – dette er dokumenterbart forkert, og vi har fakturaer fra vores leverandører på alle dele, både ved første og andet besøg.

Vi står naturligvis til rådighed, hvis der er tale om en garantisag relateret til vores arbejde, men dette kræver, at bilen bliver indleveret til kontrol.

Med venlig hilsen
Thor Auto

Altid super effektive

Altid super effektive og venlige.
Giver fin feedback på din bil hvad enten om det er negativt eller ej.
Overskudagtige, selvom de har voldsomt travlt.
Kører gerne den tur for god service.

18 mars 2026

They are honest and help I have been a…

They are honest and help I have been a customer of Thor Auto Center for many years. Their service has always been professional, honest, and up to standard. Recently there was a small issue with an oil service, but they handled it promptly, replacing the oil and filter free of charge and confirming no damage to the engine. I appreciate their responsibility and professionalism, and I continue to trust them with my car. Highly recommended.

17 mars 2026